Jeg har før taget dig i at smide dit affald. Igen her til morgen. Det kan godt være de gør rent for jer, men affaldet bliver smidt på vejen efterfølgende. Og ja, jeg har billeder af flere episoder og... Se mere

Jeg er superskuffet over ledelsen af dette firma. Efter mere end to år blev min rengøringstid - uden at jeg havde ytret ønske om det flyttet - via beskeder på sms. Det endte med at jeg ikke ku få... Se mere

Vi har brugt dem gennem længere tid til almindelig rengøring i huset og har altid været meget tilfredse. Vi har også jævnligt bedt dem om ekstra rengøring f.eks gøre køkkenskabe rene, hvilket bliver... Se mere

1. Rengøringsservice

IngRima - Sjællands bedste rengøring: kvalitet, pålidelighed og ekspertise sikrer enestående rengøringstjenester.

2,6

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Smider affald på gaden igen og igen

Jeg har før taget dig i at smide dit affald. Igen her til morgen.
Det kan godt være de gør rent for jer, men affaldet bliver smidt på vejen efterfølgende. Og ja, jeg har billeder af flere episoder og har sågar stoppet dig i det før.

15. januar 2026

super oplevelse

Vi har netop haft besøg af IngRima, og hele oplevelsen var fremragende! Vi blev imponeret over den fornuftige pris, den hurtige og gode feedback samt det yderst professionelle og effektive personale. Jeg vil helt klart anbefale dem til andre.
mvh Hans Ch rOrlamundt

12. februar 2024

Ingen afbud og høj kvalitet

Jeg er meget glad for IngRima og det venlige team af medarbejdere. De er kompetente, lydhøre, servicemindede og punktlige. Jeg har endnu ikke oplevet et eneste afbud på rengøring. Det er sjældent, og noget jeg aldrig har oplevet med andre firmaer før. Vi har i vores familie støvmideallergi og derfor høje krav til kvaliteten. IngRima viser stor forståelse og lever fuldt op til kravene. Jeg har brugt IngRima de sidste par år, og jeg kan varmt anbefale dem.

16. marts 2023

kæmpe anbefaling

Super god rengøring og virkelig søde piger. De var meget effektive og vores hjem skinnede da de gik.
Kan varmt anbefales.

15. marts 2023

Super service.
Super søde rengøringspiger, altid punktlige, god rengøring, super kommunikation og service. Vi har brugt IngRima Rengøring i et år uden problemer.
En meget glad kunde :-)

15. marts 2023

superskuffet over ledelsen

Jeg er superskuffet over ledelsen af dette firma.
Efter mere end to år blev min rengøringstid - uden at jeg havde ytret ønske om det flyttet - via beskeder på sms. Det endte med at jeg ikke ku få den dag jeg havde haft hidtil eller den alternative dag jeg foreslog.
kommunikation foregår kun på sms/mail og halvdårligt engelsk så der er hurtigt basis for misforståelser. Jeg synes jeg er blvet behandlet med ligegyldighed og står helt klart tilbage med en følelse af at vi ikke var værdsatte kunder uden jeg på nogen måde kan se at vi skulle have været besværlige eller lign. På min sidste sms om, at hvis ikke det kan lade sig gøre, at vende vi får den tid, vi har haft hele tiden, så må vi desværre stoppe - er svaret en "thumps up"..! Kan man være mere ligeglad med sine kunder - de må have for meget at lave..

12. september 2022
IngRima rengøring-logo

Besvarelse fra IngRima rengøring

Dear Lene ,
For two years, my English was excellent and understandable, but when I changed the cleaning day that you approved, my language became poor? You agreed with the changed day, after a few weeks you changed your mind, so I don't see our fault in that. I think you should check if your English is good enough 🙂

Så glad for dem!

Har brugt dem i flere år - også til fraflytningsrengøring, og jeg har altid været helt tilfreds! 🙂 de er så søde, og har ikke noget problem med min hund.

31. december 2020