IKKE BESTILL . Skoene kom halv brettet i pose og var for små, skikkelig dårlig kvalitet, etter mye "mas" på mail. Fikk jeg endelig svar om at jeg kunne få returnere , men betale porto til Kina selv. E... Se mere
Ingridbutikk
Se, hvad kunderne siger
Bestillte en vind og vanntett jakke på Ingrids Mote. Mottok en pakke direkte fra Kina, som var altfor liten og i dårlig kvalitet. Merkelappen inni var klippet av, og jakken stemte ikke overens med... Se mere
Bestilte en skinnjakke. Den var riktig i størrelsen og fin i utseende, slik som på bildet. Bestilte også smykker som skulle være ekte, det var de absolutt ikke, noe plast lignende greier...Litt lang l... Se mere
Har kjøpt veske fra netsiden til «Ingrids vesker», med opphørssalg, ble beskrevet at det var norsk skinn. Mottok idag fra Kina, etter 14 dgr., vesken er fæl og i plast, fryktelig lukt. Dette firmaet s... Se mere
Elendig nettbutikk!!!!
Ekstremt dårlig beskrivelse av varene.
Umulig å returne uten at det koster mer enn varen er verdt.
Håpløs svar ifra kundeservice som gjentar seg ved hver henvendelse.
STYR UNNA!!!!
Juks fra ende til annen
Juks fra ende til annen! Bestilte det jeg trodde var et kvalitetsprodukt på opphørssalg, men det jeg fikk var bare søppel. Skuffet (det er ikke noe gøy å bli lurt).
Elendig kundeservice
Bestilte Joggesko for bruk på jobben
Bestilte Joggesko for bruk på jobben ! Skoene holder ikke mål og standar, utrolig dårlig kvalitet. Alt så bra ut på nettsiden ogjeg trodde at jeg hadde bestilt gode joggesko med kvalitet som skulle brukes på jobb. Bare sålen på skoen er livsfarlig, glatt som et isfjell! Styr unna.
Useriøst.
Useriøst.
Ingen informasjon om foretaket,feks.under»om oss».
Aldri kjøp her!
Kjøpte en høyhalset fullzip som så veldig din ut på bildet. Den skulle tilsynelatende være merinoull, men når den kom frem fra kina kjente jeg på stoffet at det ikke var det. Det stod til og med på lappen at det var 100% polyester. Passformen var ikke slik på bildet eller beskrevet og snittet var forferdelig. I tillegg var størrelsen for liten. Jeg gikk inn på siden i etterkant, der det viste seg at de fleste produkter er på rabatt hele tiden, litt rart eller? I tillegg gjør siden et forsøk på å skjule den dårlige kvaliteten med bilder som ikke representerer produktet i det hele tatt. Det stod heller ikke noe som stoffet i den jeg kjøpte, annet enn "merino ull" i tittelen. Ren svindel. Aldri kjøp her.
Denne butikken fortjener ikke en…
Denne butikken fortjener ikke en stjerne en gang. Bestilte en cardigan som skulle være i myk kashmirblanding. Forstod med en gang at dette var svindel da sporingen viste at produktet kom fra Kina. Mottok cardiganen med hull og i et hardt polyester materiale. Helt forferdelig…
Ren svindel
Ren svindel. AI generert butikk fra Kina. Kjøpte en genser i «pure shetland wool» som viste seg å være 100% polyester.
Styr unna!
Svindel
Som andre sier her: ELENDIG! STYR UNNA! Billig klær fra Kina av dårlig kvalitet.
Styr unna Ingridbutikk.com - dette er svindel.
Misleading product information
Ordered two products which were advertised as wool on the website - total amount of about 900 NOK. The goods arrived, but are made entirely of polyester. Extremely poor manufacturing quality also. I contacted them to return the goods, but now I would have to cover the freight costs to China.
This is fraud and such stores should not be allowed to sell in Norway (or elsewhere). Should be reported to the Consumer Protection authorities.
svindel
svindel. bestilte skinnjakke. fikk noe helt annet, polyester. Feil str og farge i tillegg. De svarer ikke, kun automatisk svar. Pakken kom fra kina.
Spar pengene dine og styr unna denne nettbutikken
Bestilte det som skulle være ergonomiske sko.... Dette er et produkt som ikke tilsvarer reklamen på noen punkter.
Vil faktisk beregne det hele som ren og skjær svindel
STYR UNNA !
Styr unna Ingridbutikk!!!
Bestilte et par sko til 499kr som skulle være så bra. Nettbutikken så med første øyeblikk ok ut og jeg tenkte at sålenge det var full returrett så kunne jeg bare sende de tilbake. Begynte skjønne svindelen når sporingen kom på pakken fra Kina.. og det tok ca 1,5 mnd før de ankom. Ble levert i en kjip plastinnpakning uten skoeske, merke, størrelse eller annet. Skikkelig ripoff!! Styr unna. Returretten er som andre her beskriver, skikkelig piss. HOLD DERE UNNA
Styr unna!
Styr unna! Jeg kunne like gjerne kjøpt skoene på Temu, de har akkurat de samme der. Disse kom også fra Kina. Det står du burde kjøpe én størrelse større, men du bør kjøpe minst to størrelser større. Og hoved grønnfargen på skoene var helt feil, så jeg ble veldig skuffet.
Veldig lang leveringstid var det også.
Svindel!
En godt innpakket svindel. Bestilte "Superkomfortable Barfotsko" mottok en måned senere, dem var helt grusomme! Plast søppel! Temu kvalitet.
Ber om retur og dem ber meg betale for å sende varene tilbake til Kina???
Dem har vært sleipe å for søker du etter Ingrid butikk finner du ikke en eneste anmeldelse. Dette burde etterforskes av forbrukertilsynet.
Dessverre fant jeg ikke anmeldelsene…
Dessverre fant jeg ikke anmeldelsene før jeg kjøpte såkalt 'ergonomiske sko'. Rett og slett plastsøppel! Fra en 'norskutseende' butikk, som egentlig er en butikk som selger varer fra Kina! At jeg var så dum å gå på denne type svindel til kr.449,- Sånne forretningsdrivere eier ikke skam.
Totalt useriøst
Totalt useriøst. Plast produkt, ligner ikke på produktet på nettbilde, lukter badering og plast. Retur linken fungerer ikke og venter nå på svar på mailen jeg sendte for å få varen returnert og betaling kansellert. Klarna burde slutte samarbeidet med dette stedet.
Oppdatering:
Når jeg endelig nådde frem på retur linken så mener de at du bør ha sporing av pakken og forsikring. Dette koster like mye som produktet, 750kr!!! Adressen for retur er lang som en novelle og er til Kina…. Jeg har sendt som vanlig post. Som kostet 250kr fordi det er helt til Kina….
Svindel
Dama bestilte ergonomiske sko.
disser er av dårlig kvalitet, plastikk og de STINKER.
falsk følelse av returrett men man må betale frakt selv. TIL KINA!!
Ikke reell returrett
Bestilte noe som skulle være en romslig bukse i min normale størrelse M, den var altfor liten. Den hadde dessuten en billig finish og oste Kinavare. På toppen av det hele manglet et hull der de hadde sydd plass til knappehull. Ønsket å returnere varen og tok kontakt via et skjema fra nettsiden. Tok også kontakt med Klarna for å sette betalingen på frys i påvente av returinfo. Hørte aldri noe fra kundeservice før jeg fikk en melding fra Klarna om at nettbutikken har godtatt delvis refusjon. Har ikke mottatt noen instrukser fra nettbutikken om retur, så her sitter jeg med en bukse jeg ikke får brukt til en pris på kr 267. Totalprisen på kr 455 med fradrag for kr 179 gjør at jeg nå skylder Klarna kr 267. Best å holde seg unna slike shippingmaskiner.
Bestilte det som skulle være ortopedisk…
Bestilte det som skulle være ortopedisk sko. Det som kom var dårlige sko i plastikk. Ved retur må kunden selv betale frakt og toll til Kina eller beholde skoene og få igjen kun 30% av kjøpesummen. Dette er svindel,så styr unna denne butikken
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.