Infocareworkshop Anmeldelser 15

1,9

1,9

Under middel

Hold jer langt væk fra elcare/infocare

Infocare workshop/elcare nordic. Hold jer langt fra dem. Jeg er endt med at trække Forbrugerklagenævnet ind i sagen.
Kort fortalt har jeg haft noget lydudstyr sendt til en garanti reparation hos dem. Forinden havde et andet værksted prøvet at udbedre fejlen. Dog uden held.
Efter at have modtaget mit lydanlæg fra elcare, modtager jeg en regning, da elcare ikke har kunne finde fejlen. Oven i købet opdager jeg at min subwoofer er blevet beskadiget. Højtaler stoffet er revnet, samt er der kommer en stor ridse i selve kassen. Jeg kontakter elcare og oplyser dem om at jeg ikke kan forstå at jeg har fået en regning, da der åbenlyst er en fejl med lyden, plus at jeg har opdaget mit udstyr er blevet beskadiget. Elcare påstye at jeg ikke har pakket mit udstyr forsvarligt, hvilket jeg har. Og så får jeg af vide at jeg kan sende det ind igen. Hvis de finder fejlen, bliver regningen krediteret. Men hvis de igen ikke finder fejlen, vil jeg blive opkrævet endnu en regning, foruden den gamle. Og skaderne vil de ikke kendes ved.
Der kan gå uger før de svare på ens mails, og deres telefon hotline er nærmest umulig at komme igennem til, og når det endelig lykkedes, får man en uduelig medarbejder i røret, som intet vil gøre, for at finde en løsning. Og selvfølgelig vil jeg da ikke sende mit udstyr ind til sådan nogle klamphuggere igen. Det er jo nærmest en form for afpresning. Og er da også 100% sikker på at de igen ville påstå at der ingen fejl er. Plus det er mit udstyr, så kosmetisk skadet, at det er til at smide i skraldespanden.
Jeg måtte desværre betale regningen i protest, da elcare hurtigt begyndte at sende inkasso varsler.

Kort sagt hold jer langt væk fra dette foretagende. Og undersøg gerne om jeres forhandler sammenarbejder med elcare/infocare workshop. I så fald finder jeg et andet sted at købe mine produkter

11. december 2022

snyder

Mobilen blev indleveret fra elgiganten i garantiperioden. Mainboard er i stykker og de vil kun reparere det hvis de skifter skærmen, bagcover og kamera, da der er nogen ridser på. Det hele skal koste 3700 kr, mobilen har koste 1400kr. Ingen relation.de snyder. Så meget til Garantien når man køber noget.
Pas på

10. marts 2022

Umuligt reklamationssag og kontakt til InfoCare!

Resumé:
Halvandet år efter reklamationssag og vi har stadig ikke fået 28.000 kr. tilbage for defekt TV, fordi vi afventer svar fra Elgigantens underleverandør, InfoCare!

Efter ca. 11 mdr. ventetid fik vi endelig Elgiganten til at komme og hente vores 28.000 kr. TV sendt til reparation i Sverige.
Efter ca. 2 mdr. ventetid får vi TV'et retur med oplysninger om, at det ikke er en produktionsfejl men monteringsfejl fra Elgigantens leverandører. Ergo, vi har ret til reklamation!
I 3 mdr. har vi nu haft kontakt frem og tilbage med Elgiganten, hvor de hver gang lover at ringe tilbage med status om vores tilbagebetaling, men VI HØRER ALDRIG FRA DEM.

Det sidste vi har hørt, er, at de afventer status på sagen ml. deres logisikafd. og underleverandøren InfoCare, og vi vil få svar indenfor en uges tid.
Det var over en måned siden!

Hver uge har vi selv skulle kontakte Elgiganten for en status, og hver gang sender de en rykker med høj prioritet til InfoCare, MEN INFOCARE SVARER IKKE!

Vi får blot at vide, at vi må vente. I hvor lang tid? Det er der ingen der ved, fordi der er ingen behandlingstids-aftale ml. de to parter?!

Konklusion: vi køber aldrig mere fra Elgiganten, som samarbejder med InfoCare og klager til Ankestyrelsen!

27. april 2021

Hvad??

Hvad??? Jeg skal have min Mac igen. Den er fuldt forsikret,og betalt 2 år frem.. sidder og venter. Kan bare se at i venter. Venter på svar fra kunden.. hvad er det for svar. Og i går fik jeg at vide noget med tålmodighed.. lav den eller gi mig en ny. Eller bliv politianmeldt. For bedrag. Tyveri, og bondefanger i. De firmaer som bruger skal virkelig tænke sig om,for det er som ringe i vandet. Elgiganten dels. I står i sidste ende med regningen. .
Jeg starter med at skrive, Hvad?? Og det var i chok over at læse en andens anmeldelse ,over at have ventet i 2 mere på sin tlf. Ingnorering osv osv. Det smager lidt af puha det her. Synes meget det ligner noget man har set i kontant eller lign

23. september 2020

Dårlig service!!

De har haft min telefon til rep gennem elgiganten i næsten 2 måneder nu og de ignorere mails osv om hvornår min tlf kommer tilbage igen.
Tror bare jeg dropper fremtidige reprationer pga deres måde at håndtere ting på.

22. september 2020

Kunne man give 0 stjerner havde jeg…

Kunne man give 0 stjerner havde jeg gjort det.
Starter med at sige at min garanti ikke gælder grundet "fysisk skade" trods elgiganten (som den er sendt ind gennem) mener at den er i god stand og uden skader. Var nødt til at ringe og klage før de ændrede det.

Da jeg efter 1 måneds ventetid får min computer har de ikke skruet skærmen ordentlig på hængslerne og skulle derfor sendes direkte tilbage.

Har nu efter 1 måned og snart 3 uger lige fået at vide at den gerne skulle være blevet lavet og måske kan hente den om en uge.

Kort sagt:
Dårlig service
Dårlig reperation
Laaaaaaaaaaaang vente tid trods hastesager

10. juni 2020

Det er ikke et stjerne værd

Det er ikke et stjerne værd
Man kan ikke komme i kontakt med dem. Skriver standard service svar. Er ikke seriøs i deres arbejde . Tjener penge på ikke noget leveret service. Køber aldrig produkter som infocare står for teknisk leverandør

15. maj 2020

Det hænger slet ikke sammen for…

Det hænger slet ikke sammen for InforcareWorkshop.
Købte en lille højtaler hos JBL/Hartman. Da den er defekt henvender jeg mig til deres kundesupport, som anerkender fejlen, og sender en lang instruks om, at kontakte ICW per mail og fremsende kvittering mv.
ICW lover på deres hjemmeside svar på mail indenfor 24 timer. Efter 30 timer sendte jeg derfor en venlig rykker, CC til JBL - stadig intet svar 24 timer senere... så jeg måtte ringe - svar: "Hvorfor ringer du? Du skal bruge formularen" - "jamen der kan jeg ikke vedhæfte kvitteringen".... "brug formularen"
I øvrigt kunne de se, at de i deres mailbox var nået forbi det tidspunkt jeg havde sendt mit mail og bla bla bla (jeg havde kopieret mailadressen direkte fra deres hjemmeside...).
Nu er jeg spændt på, hvad de finder på som det næste...

24. januar 2020

Reparation af tv

Reparation af tv, gennem Elgiganten
Virkelig langsommeligt og ineffektivt værksted.
Vi sendte vores tv til reparation den 11/6, og først den 1/8 sender de tv'et retur. Den første måned sker der ingenting. Følger løbende op på reparationen, og beder dem prioritere reparationen, da vi har ventet længe. Men får blot at vide at det kun kan ønskes og ikke garanteres. Der går flere dage imellem hvert step.

1 2019-08-01 07:34 Ferdig
11 2019-07-10 11:31 Ankommet verksted
12 2019-06-11 17:11 Serviceordre mottatt

2. august 2019

Gå langt udenom Elgiganten og Infocare

Mine forældre tv, købt i Elgiganten, blev afhentet til reparation, da det ikke vil skifte kanaler. Det blev sendt til svenske infocare, men de fandt ingen fejl. Tv’et blev leveret tilbage, stadig med fejl, og der er nu gået 4 måneder. Så modtager de en opkrævning for fejlsøgningen fra værkstedet med en rykker. De har ikke fået regningen i første omgang.
Tilbage står de med den glimrende mulighed at få afhentet tv’et igen, sende det til Sverige, håbe på at de finder fejlen, ellers får de lov til at betale endnu en omgang spildt fejlsøgning. Sikken en service!
Man bruger en masse tid på at kontakte og undersøge og føler sig som en idiot, når man bliver kørt rundt i manegen. Utroligt!

25. juli 2019

Var desværre i kontakt med den svenske…

Var desværre i kontakt med den svenske del, idet LG bruger dem til service.
Min 27" LG skærm gik - uden nogen ydre belastning - pludseligt i udu.
Infocare påstod at jeg havde knækket skærmet, og af deres vidunderlige svenske godhed tilbød de at reparere for DKK 4.048. En NY skærm koster DKK 3.200. Jeg har måttet bede dem smide skærmen ud, og afventer nu en regning for deres såkaldte "service". Hvis du på nogen måde overhovedet kan undgå dette svenske fup og fidus svindelfirma så GØR det!

21. maj 2019

Inkompetent firma!

Inkompetent firma!
Dette firma består af inkompetente medarbejdere, der ikke har styr på noget. Når man fx, som jeg, har et TV til rep. hos dem, igennem Elgiganten, får man besked om de skal bruge ens personlige TV2 Play oplysninger. Derudover får man besked på at skulle kontakte dem. Hvis man så har tålmodighed til at vente i kø i over 40 minutter, så kan det være man kommer igennem, eller bliver man viderestillet til en Svensk telefonsvarer, hvor der bliver langt på.

21. september 2018

Ekstremt dårlig kundeservice!!

Min sprit nye bærbar til 18k skulle til rep grundet et knækket kabel til nr. 2 Harddisk og fik af vide det skull være dækket af garantien, så sender den ind og får tilbage en mail hvor der står det koster 1767sek. at få den lavet, så kontakter dem hvor jeg så får at vide at de vil bede teknikeren om at revurdere sagen.
Efter 3 dage uden at høre noget kontakter jeg dem igen og de siger de vil rykke teknikeren for svar men efter 7 dage og stadig intet svar føler jeg mig tvunget at betale da jeg er afhængig af min pc.
synes dette er ekstremt dårlig kundeservice!!

5. december 2017
Vis anmeldelser på alle sprog. (15 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto