Influencer Akademiet Anmeldelser 10

4,4

1. Kursus

Influencer-akademiet er et online kursus for influencere, der gerne vil lære at tjene penge på sociale medier.

4,4

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Varmeste anbefaling ♥️

Jeg købte tilbage i december adgang til kurset, og jeg må bare sige at det ikke har skuffet. Jeg valgte forløbet hos Kasper da det er tydeligt at han brænder for det han laver, samt at hjælpe andre.

Kasper er utrolig god informativt og forklarer ned til mindste detalje hvordan man kommer fra A til B.

Influencer akademiet er grunden til at jeg har turde springe ud i verden med samarbejder, Instagram-platform og meget mere.

Kasper får den varmeste anbefaling herfra 🫶🏼

1. januar 2023

Kan varmt anbefales!

Jeg startede fuldstændig grøn, men efter at have gennemgået jeres kursus er jeg i den grad blevet klædt på! 😍 Jeg elsker de virkelig nørdede moduler, som giver en kæmpe forståelse for hvad der er vigtigt at huske samt gøre.
Min profil er endnu ganske ny, men den er i vækst og det kan jeg blandt andet giver en stor tak til jer for! 🙏😍

Jeg er så glad for at jeg valgte at investere de små kroner i dette kursus! Tak tak tak 🙏😍🙌🏽

30. november 2022

Kæmpe anbefaling til dig der vil have betalte samarbejder 👏🏼

Kæmpe anbefaling at tage Influencer-akademiet. Jeg kontaktede Kasper fordi jeg gerne ville vokse på Instagram og få nogle flere betalte samarbejder og efter en uges tid kom der et betalt samarbejde i hus - fordi jeg brugte de redskaber som Kasper nævner i kurset. Man kan virkelig mærke at Kasper brænder for det her, og det gør at man tror mere på en selv og får en højere motivation!

15. november 2022

Alle penge værd! 🌟

Selvom jeg i forvejen arbejdede fuldtid med min instagram profil og følte at jeg havde godt styr på tingene, så valgte jeg alligevel at investere i kurset hos Influencer Akademiet 🚀 Jeg var nysgerrig på prissætning, og hvilke måder man kunne tjene penge på, som ikke bare var den klassiske “post i feed + stories” 😊

Gennem kurset fandt jeg bl.a. ud af at mine priser var for lave i forhold til vores gode resultater jeg skabte. Ved at være bevidst om mit værd, var det pludselig også nemmere at forhandle mine priser. Jeg fandt ud af, at man sagtens kan forlange penge hvis virksomhederne ønsker at bruge ens Content på deres egne profiler, og at man også kan tage penge hvis de ønsker at bruge det til annoncering. Alt sammen noget, jeg før troede de allerede havde rettighederne til 🙃

Kasper har været en kæmpe støtte hele vejen igennem, og uden hans kursus havde jeg nok ikke været kommet så langt, på så kort tid 🌟 Kæmpe anbefaleling herfra!

1. september 2022

KÆMPE anbefaling af Influencer…

KÆMPE anbefaling af Influencer Akademiet til alle, med mange eller få følgere, der ønsker at tjene penge på Instagram med viden, skabeloner og nye måder at tænke på, som du formegentlig aldrig var stødt på uden kurset.

Personligt har det givet mig en fornyet motivation, og vigtigst af alt en forhandling omkring mit første betalte samarbejde med en virksomhed - udelukkende på baggrund af viden og forhandlingsstrategier fra kurset.

Varmeste og største anbefaling herfra.

6. juli 2022

KÆMPE ANBEFALING HERFRA🙏🏼

Den bedste beslutning jeg har gjort for mig selv, er at tage kursus hos Kasper. Han er sindssyg god at til hjælpe hvis man har spørgsmål til kurset, samarbejder eller andet man er i tvivl om.
Jeg har fået meget mere forståelse for hvor meget jeg faktisk kan tage for samarbejder efter jeg har taget hans kursus.
Kasper's afsnit omkring vedligeholdelse og hvordan jeg øger engagement rate, har virkelig sat fart i min influencer karriere! 🤩
KÆMPE anbefaling herfra🙏🏼

9. september 2022

Bedste investering!

Jeg har taget influencer kurset hos Kasper, og hold nu op, hvor er jeg blæst bagover(!!) af ren begejstring — jeg har erhvervet mig utrolig meget viden, om en verden, jeg ikke kendte så meget til i forvejen. Kurset er af lang varighed og Kasper uddyber alt til mindste detalje i alle afsnit, hvilket gør, at det er nemmere at forstå sig på alle begreberne, man skal have styr på, specielt som helt ny influencer. Jeg har fået en masse gode redskaber, som jeg glæder mig til at prøve af!

Kæmpe stor anbefaling herfra!

29. august 2022

Fantastisk forløb!

Har lige gennemført forløbet, og det har virkelig været fantastisk. Selve kurset er utrolig gennemarbejdet, og jeg har fået så meget værdi. Kasper har været utrolig sød, og hjælpsom igennem hele forløbet. Fantastisk sparringspartner. kan klart anbefales.

2. august 2022

Virkelig godt og strukturet kursus.

Virkelig godt og strukturet kursus.
Jeg har fået meget viden omkring det kommercielle og forskellige business termer, som jeg kan bruge når jeg skal sælge mig selv til virksomheder.

Jeg har fået redskaberne til at lave en strategi som passer til mine mål.

Kæmpe anbefaling herfra

30. juli 2022