RVS TEC
Nu har jeg behandlet en del biler med RVS TEC igennem de sidste mange år og resultatet er fra større forbedringer til mindre, flere biler er behandlet forbyggende altså biler med relativ få km på tælleren og her har jeg ikke oplevet en stor forbedring men typisk en bløder og mere smidig motor / gearkasse, men kan da lige nævne nogle er de større forbedringer
1. Ford 4000 (traktor) fra 1968 den er uden forvarme og starter via kompression så når det er koldt udenfor (omkring de 0 grader) så havde den tidligere meget svært ved at starte, Traktoren fik ikke en engang en fuld behandling, men kun hvad der svare til 4-6 L diesel motor og nu er den lang letter at starte i kolde perioder.
2. Fiat Panda 1.2 fra 2012 som kun havde kørt 46000km den burde jo ikke være slidt noget vider, men den har virkelig ændret motorlyd til det bedre, nu lyder den som en ny motor og gearkassen er blevet bedre og mere støjfri, det overraskede mig en del på en bil med så få km.
3. Audi S8 som fik behandlingen ved ca 100.000km både motor, automatgear og differentialet til 4 hjulstræk, den kunne man også mærke det på den fik en bedre motorgang.
En anden ting som jo er vær at bemærke er at produktet jo reelt er gratis at bruge, ja man tjener faktisk på det hvis bilen er en man beholder i længere tid, produktet er jo TÜV testet til at man spare 5% på brændstoffet og regner man på det med en almindelig bil i dag som køre 15km på literen og sætter brændstoffet til 15kr literen og midlet holder 100.000km så giver det jo en besparelse på 5000kr minus prisen på RVS
Ud over det så får man alle de andre fordele oven i hatten, så jeg vil klart anbefale produktet, har også troen på at det bevirker at de behandlede dele holder længere i sidste ende.