Industrial Garden Anmeldelser

4,7

Snelle levering en het juiste produkt!! Het "frame" - afbeelding hond - heeft alleen nog niet de gewenste bruine roestkleur. Misschien het gevolg van te weinig regen en teveel zon.

Ik had voor de verjaardag van mijn man een bison laten maken als tuinsteker Is supermooi vervaardigd We hadden de eerste week dat hij stond wat azijn gesproeid omdat we nieuwsgierig waren hoe d... Se mere

Wat een top bedrijf wat een service. Wij hadden voor een 50e verjaardag een verzoek om een gepersonaliseerde bloembak van cortenstaal te laten maken. Maar eigenlijk onmogelijk verkzoek om het binnen e... Se mere

Een prachtige rvs witte vijverrand geplaatst in L vorm. Bij een kleine klacht waren ze binnen no time ter plaatse en hebben tot volle tevredenheid het euvel verholpen.

1. Havemøbelforretning
  2. Butik med havemøbler
  3. Metalbearbejdning

Bij Industrial Garden hebben we meer dan 40 jaar ervaring in het maken van speciale producten van Cortenstaal, roestvrijstaal, aluminium en andere metalen. Dit hebben we gecombineerd met onze passie voor decoratie van huis en tuin en zo is Industrial garden ontstaan; Een webwinkel gespecialiseerd in tuinartikelen van metaal.

4,7

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Top service

Bestelling werd snel verstuurd. Post NL was het pakket kennelijk kwijt - Industrial garden bood zonder pardon een tweede zending aan. Klasse!!!

28. april 2025

Besvarelse fra Industrial Garden

Bedankt voor de mooie review!

Eendjes

Het is snel geleverd en door jullie heel goed en veilig ingepakt.
Gerard Borgreve

2. april 2025

Besvarelse fra Industrial Garden

Bedankt voor uw review! Veel plezier van uw bestelling.

Super goed geregeld

Super goed geregeld. Snelle levering en product is echt zoals beschreven.

10. december 2024

Besvarelse fra Industrial Garden

Bedankt voor uw review en veel plezier van uw product!

Skyline Tilburg

Leuke items in de verkoop.
Wij hadden een skyline van Tilburg. Helaas zitten er een paar krasjes op aan de achterkant en we hadden niet in de gaten dat er geen spijkers of schroeven bij zaten om het op te hangen.
Verder prima verpakt en bezorgd

22. november 2024

Besvarelse fra Industrial Garden

Hi Esther, Bedankt voor de review en de feedback! Vervelend dat het niet duidelijk was dat er geen bevestigingsmateriaal bij zat. Het beste kunt u de skyline ophangen met een sterke dubbelzijdige tape of op een voetje plaatsen; met spijkers of schroeven kunt u het per ongeluk beschadigen en het is misschien wat minder mooi voor het aanzicht. U kunt een dubbelzijdige tape of voetjes eventueel ook vinden in onze webshop.

Skyline HOOGEZWALUWE besteld.dat kwam…

Skyline HOOGEZWALUWE besteld.dat kwam dubbel gevouwen aan.Denk dat je het beter moet verpakken

18. november 2024

Besvarelse fra Industrial Garden

Vervelend dat de skyline dubbelgevouwen aangekomen is en niet goed verpakt was. We vragen ons af of de skyline beschadigd was anders sturen wij uiteraard een nieuwe op! Onze excuses hiervoor en we gaan er in het vervolg op letten dat het beter verpakt wordt. Ik heb u hiervoor ook zojuist een mail verzonden met ditzelfde aanbod.

Geweldig!

Geweldig!
De Cortenstaal Katjes zijn een aanrader!

7. november 2024

Besvarelse fra Industrial Garden

Bedankt voor uw review en veel plezier gewenst van de katten!

Cortenstaal

Snelle levering en het bestelde deed volledig aan mijn verwachtingen

11. oktober 2024

Bedankt voor uw review!

Heureuse

Les articles sont arrivés dans un délai rapide. Le chat et le chien sont de belles qualités avec une taille réelle qui fait qu'ils paraissent encore + vrai.

21. september 2024

Thanks for your review!

Tuindecoratie poes & vogel

Wij hebben als tuindecoratie een zittende poes besteld , die we in het bloemenperk hebben gestoken d.m.v. pinnen die aan de poes zijn bevestigd. En een roodborstje, die we op een boompaal hebben geschroefd,waarvan er al 2 gaten waren voorgeboord.
Het materiaal komt keurig beschermd verpakt aan. En is dan nog zwart/antraciet van kleur. Na een week zie je het al verkleuren naar roestbruin. En na 2 weken is het bijna al helemaal verkleurd. En het wordt steeds mooier!

10. juni 2024

Besvarelse fra Industrial Garden

Bedankt voor uw uitgebreide review en veel plezier van de producten gewenst!

Spannend...

Ziet er fantastisch uit... nu nog even wachten tot het roest en tot volle recht komt.

9. september 2024

Bedankt voor uw review!

RVS witte vijverrand…

Een prachtige rvs witte vijverrand geplaatst in L vorm.

21. august 2024

Besvarelse fra Industrial Garden

Bedankt voor uw review en nog veel plezier van de vijverrand gewenst!