DIREKTE SNYD OG BEDAGERI !!!
SAMTLIGE casino-domæner under, den Maltesiske Casino-udbyder, AG Communications Limited(NEOGAMES), er DIREKTE SVINDEL OG BEDRAG.
Det gælder:
jackiejackpot.dk
Der er mange ting at tage i betrækning, og jeg har tydelige BEVISER, derpå.
Jeg er uddannet indefor, datalogi og har bla en kandidat i software engineering.
Dermed ved jeg godt hvordan man, skal "navigere", softwaremæssigt, når man har disse grimme hensigter.
Jeg kan GARANTERER jer ALLE og ENHVER, at DET er DIREKTE BEDRAGERI, de BRUGER, og DET er hovedsageligt det, som de kalder "tekniske fejl", i det de kalder "support"..
Vælger i alligevel at kaste jer ud i det, så HOLD JER SÅ LANGT VÆK fra det slot der hedder FRUITY FRIENDS.
For én som jeg, er det ganske interessant at se, f.eks JackieJackiepot.dk´s REVIEWS, hvor dette PRÆCIS samme fortagende fungerer.
Jeg tænker blandt andet på de "top reviews", som går meget igen, ja det gælder samtlige casinodomæner under den spiludbyder.
(AG Communications Limeted(NEOGAMES).
Som var:
jackiejackpot.dk
Der er det, interessant for mig, når jeg kigger på IP/Proxy/VPN tilhørende HOVEDPARTEN af DE GODE reviews.
Jeg er netop, igang med at oprette en én sag mod dem, og er ved at indgive klager på samtlige klageinstanser, der kunne være relevante, sammenhængende, med det snyd og bedrageri, i har gang i.
JEG KAN KUN ANBELFALE FOLK, AT HOLDE JER SÅ LANGT VÆK SOM MULIGT FRA DE SMÅLIGE OG USMAGELIGE MENNESKER!!!
Og det var casino-domænerne:
jackiejackpot.dk
Under AG Communications Limited(NEOGAMES)
Jeg må yderligere indrømme at jeg er SÆRDELES skuffet over DANSKE SPILMYNDIGHEDER, når de lader en spiludbyder som, AG Communications Limited(NEOGAMES), fungerer.
Med VERDENS HØJESTE skattetakster, kan man jo få den hypotese, siden de vælger at "betale dansk skat", at det er i NØD i de gør det, så de ikke går BANGAROT!!!!!
17. oktober 2016