India Royale Anmeldelser

2,5

Namaste Kajen som åbenbart er India royale Hold da op, sikke en smagsløs oplevelse. Tomatsaucen var tynd og vandet, og der var ingen varme krydderier overhovedet. Risene var af meget dårlig kv... Se mere

Intet med butter Chicken at gøre Bestilte en butter chicken, men fik en sovs der mest smager af Jensens Favoritsovs. Sovsen var pureret fuldstændigt med blender, ikke et eneste stykke løg eller nog... Se mere

I disse Corona tider bestilte jeg fredag d. 17 april Take Away fra India Royale i Lyngby. Det var simpelthen uspiseligt, og vi måtte smide al maden ud..... Maden var ikke nytilberedt, det var... Se mere

Lyngby Vanvittig god mad oplevelse … specielt deres “Hot and Spicy lam” .. men også deres forretter, Onion Bhaji Pakora, Vegetar Samosa med mint Chutney, Nan brød og en smagfuld Mango Lassie til… Ym... Se mere

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

5 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Kold mad

En af os bestilte mild mad og fik desværre stærk - det betød at en af os spiste alene - ØV
Vi fik en ny ret - desværre var osten kold (makini paneer)
Vi fik igen en ny ret - desværre var osten stadigvæk kold (nu var den anden blevet helt færdig med at spise - ØV ØV
Hver gang retten blev båret ud, så forsvandt der også en del ris
Vi havde en meget dårlig oplevelse som vi oveni købet fik lov at betale for.
Godt nok skulle vi ikke betale for den ret der aldrig var i orden - men helt ærligt. Vi gik ud for at spise sammen og den ene spiste alene
og den anden fik brød og ris.

9. maj 2019

Altid en god oplevelse

Hver gang jeg spiser på India Royale er maden og servicen i top. Helt fantastisk indisk mad lavet af indere. Det bliver ikke bedre.

Jeg kan ikke genkende de dårlige oplevelser andre har haft. Herfra 5 stærke stjerner.

15. januar 2019

Ingen hensyn til kommentarer til…

Ingen hensyn til kommentarer til ordrer. Bestilte online som take away. Når man bestiller online, er der mulighed for at knytte en kommentar til ordren. Det er ærgerligt at give kunderne den mulighed når man ikke har tænkt sig at lytte til dem. Grundet manglende hensyn til min kommentar vedr. Allergi var maden, for mig, uspiselig. Rigtig træls.

9. september 2018

Virkelig dårlig oplevelse i deres nye…

Virkelig dårlig oplevelse i deres nye Søborg afdeling.

Havde bestilt maden hjemmefra til afhentning i rigtig god tid. Til trods for det måtte jeg vente 25 minutter på at få maden udleveret. Grunden til dette var at de havde problemer med NAN brødene, som jeg forøvrigt endte med at gå uden.
Der sad 2 x 2 gæster i restauranten, hvoraf det ene par besluttede sig for at gå inden de fik maden pga alt for lang ventetid.
De 4 kyllinge retter var kolde (havde vist ventet for lang tid på brødene). De smagte af intet (selv Madras) og kyllinge stykkerne var seje og hårde.
Meget skuffende og ALDRIG mere, om jeg så fik maden forærende.
Det skal dog nævnes at damen, der ekspederet var meget sød og høflig.

31. august 2018

Alt for lang ventetid..

Alt for lang ventetid... 1 time på 2 retter er for lang tid når man sidder i restauranten..

Maden smagte ikke af andet end koriander. Butter chicken smagte af normal tomatsovs + kylling var alt for tør. Chicken tikka masala havde næsten ingen sovs og smagte ikke af andet end koriander.
Garlic naan smagte brændt og smagte ikke af hvidløg..

Kommer ikke der igen

5. juli 2018

Inder er de eneste der virkelig kan

Inder er de eneste der kan lave rigtig indisk mad! Min mund bliver udsat for de vildeste eksplosioner af chili, koriander, hvidløg og de vildeste krydderiblandinger.

Jeg elsker stemningen i den nederste del af restaurantet i Lyngby og balkonen :D

Jeg har ikke en finger at sætte på stedet og skulle man nævne pris så er man helt ved siden af.. Priserne er som alle andre rigtige spisesteder på Lyngby Hovedgade..

25. juni 2018

Dårlig mad og dårlig service

Dårlig mad og dårlig service!
Vi bestiller butter chicken med brød til 320kr og får en chili sovs der er helt uspiselig og smager for gammelt! Da vi ringer og 'brokker' os, og spørger om vi evt kan ha' fået en forkert ret, møder jeg i røret en arrogant dame, der bare taler nedladende til en! Ville aldrig anbefale det.

19. august 2017

Vanvittig god!

Har været der mange gange, da jeg bor i nærheden. Maden er altid rigtig lækker. Glæder mig allerede til næste gang!

10. marts 2017

Kedelig oplevelse

Efter at være flyttet til Lyngby fik vi lyst til at prøve India Royale da vi elsker indisk mad - det var desværre en stor skuffelse.
Vi bestile papadams og de var egentligt okay sammen med diverse dips.
Vores hovedretter, en Butter Chicken og en Shahi Korma var virkelig kedelige, specielt Shahi Kormaen var helt uden smag.
Da tjeneren spørger om alt er okay informerer vi om, at maden faktisk ikke smager af noget som helst. Det var tydeligvis ikke svaret hun havde forventet da hun bare kigger på os og smiler nervøst for derefter at forsvinde ud i køkkenet uden at gøre mere ved det - kikset situation.
Jeg havde ikke forventet en helt ny ret, men måske et råd til noget krydderi vi kunne blande med eller bare en eller anden form for anderkendelse over det svar jeg gav på det spørgsmål hun stillede. Hvis ikke kan man kan lide svar, skal man ikke stille spørgsmål.
Derudover fik vi en indisk lemonade med lime, den virkede ikke så autentisk, men mere som noget fra en flaske fra Rema1000 der var blevet hældt i glas og smidt lime og mynte ned i.

Ærgerligt, at både maden og personalet var så intetsigende, i helt bogstaveligste forstand da vi bor i Lyngby med begrænsede spisemuligheder og ellers elsker at gå ud og spise.

8. januar 2017

Autentisk og lækkert!

Jeg har flere gange spist på India Royale Restaurant i Kongens Lyngby.
Rigtig godt udvalg og maden er af høj kvalitet og smager helt igennem fantastisk! Betjeningen er i top! Kan varmt anbefales!

25. februar 2016
Vis anmeldelser på alle sprog. (78 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto