Vi har købt Microsoft licenser og IT…
Vi har købt Microsoft licenser og IT ydelser hos Michael fra Inciro. Rigtig godt samarbejde. Kan klart anbefales.

Besvarelse fra inciro
Hos inciro er vi specialiserede Microsoft-konsulenter og Microsoft 365-eksperter, der hjælper virksomheder og organisationer med at designe, migrere, sikre og optimere forretningskritiske løsninger i Microsoft Cloud. Vores fundament er bygget på mere end 25 års erfaring fra alle niveauer af it-branchen, og vores fornemmeste opgave er at skabe ro, retning og kvalitet i jeres cloud-investering. Når valgene er svære, og teknikken driller, står vi klar med seniorrådgivning og konkret, hands-on implementering. Vi arbejder ud fra den overbevisning, at cloud skal gøres mindre komplekst for de virksomheder, der er afhængige af det. Derfor tager vi ansvaret fra den første strategiske beslutning og hele vejen til sikker og stabil drift, så I slipper for at skifte partner undervejs i processen. Vores ekspertise spænder bredt over Azure-infrastruktur, Microsoft 365-produktivitet, avanceret it-sikkerhed, identitetsstyring og praktisk implementering af Microsoft Copilot. Som officielt anerkendt Microsoft Solutions Partner for både Security og Modern Work, samt med to Microsoft MVP-titler i huset, har vi en dybtgående og dokumenteret teknisk viden, der sikrer, at løsningerne virker i virkeligheden og ikke kun på tegnebrættet. Samtidig tilbyder vi uvildig licensrådgivning og direkte licenssalg. Mange virksomheder betaler for mere, end de reelt har brug for, og her går vi ind og optimerer jeres setup, så licenssammensætningen bliver både omkostningseffektiv og præcist afstemt med forretningens faktiske behov. Hos inciro får I en dedikeret partner, der går tæt på forretningen, siger tingene klart og holder retningen, uanset om I står over for en kompleks tenant-migration, skal have styr på jeres dataadgang og governance, eller har brug for et solidt sikkerhedsfundament med Microsoft Defender og Entra ID. Vi er her for at sikre, at jeres platform konstant skaber maksimal værdi. Se mere på inciro.com
Fuglehavevej 35, 2750, Ballerup, Danmark
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret