InCertify Anmeldelser 280

TrustScore 5 ud af 5

4,9

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag har fått jätte stor hjälp från första start och är så himla nöjd. Då det hade gått ett tag sedan min akne började så har min ärr bleknat en del, men InCertify gav sig inte och var på försäkrings... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Trodde aldrig att jag skulle få så mycket ersättning som jag fick för mina akneärr. Även om det tog tid innan allt blev klart så var det SÅ skönt att slippa ta fighten själv med försäkringsbolag och l... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De var professionella, snabba på att svara och gjorde det enkelt att förstå vad som behövde göras i varje steg. Tack vare deras hjälp gick ärendet bra och jag fick ersättning. Jag uppskattar verklige... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Gick väldigt smidigt att få ersättning för mina akne ärr. Det ända jag behövde göra var att lämna in ansökan, skicka in bilder och signera fullmakt. Därefter var det bara att vänta. Nu precis fick jag... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Personforsikringsselskab

Om InCertify

Skrevet af virksomheden

Om oss

Vi strävar efter att alla som har åsamkats akneärr ska få rätt ersättning från sina försäkringsbolag.

Skapa ett ärende via vår hemsida, så hjälper vi dig till att maximera din försäkringsersättning.

Hem Tips & Råd Vanliga Frågor

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Enkelt och smidigt

Enkelt och smidigt, fick pengar för ärr jag definitivt var ämnad att få.

27. januar 2025

Besvarelse fra InCertify

Tack så mycket för ditt omdöme! 🌟 Vi är glada att du upplevde processen som enkel och smidig, och ännu gladare att vi kunde hjälpa dig få ersättningen du hade rätt till. 😊

Tack för att du valde InCertify – vi önskar dig allt gott framöver!

Otroligt bra kundservice

Otroligt bra kundservice. Utan er hade jag inte fått någon ersättning och försäkringsbolaget hade nekat mig ersättning innan. Tack så mycket :)))

21. januar 2025

Besvarelse fra InCertify

Stort tack för ditt fantastiska omdöme! 🌟 Vi är så glada att vi kunde hjälpa dig och att du fick den ersättning du förtjänade. Att höra att vår kundservice gjorde en skillnad för dig betyder verkligen mycket för oss. 😊

Tack för att du valde InCertify och för att du litar på oss. Vi önskar dig allt gott framöver!

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Bra men tog lång tid

Bra men tog lång tid

21. januar 2025

Besvarelse fra InCertify

Tack så mycket för ditt omdöme och för att du tog dig tid att dela din upplevelse! Vi förstår att väntan kan vara frustrerande, men vi är glada att du ändå uppskattade hjälpen vi gav. Vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga service, och vi jobbar ständigt för att förbättra våra processer.

Tack för att du valde InCertify – vi önskar dig allt gott framöver!

Super bra.

Super bra.
Tog lite tid men rekommenderar att söka hjälp även fast man inte har så bra koll inom ersättningar.
Väldigt trevliga och försökte verkligen få till en bra ersättning.

14. januar 2025

Besvarelse fra InCertify

Stort tack för ditt fina omdöme och för att du rekommenderar oss! 🌟 Vi förstår att processen kan ta lite tid, men vi är glada att vi kunde hjälpa dig och att du uppskattade vårt engagemang. Att ge bra service och maximera ersättningen för våra kunder är alltid vår högsta prioritet.

Tack för ditt förtroende och för att du valde InCertify! Vi önskar dig allt gott framöver.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Rekommenderar

Tog lång tid men lätt värt väntan!

13. januar 2025

Besvarelse fra InCertify

Stort tack för din rekommendation och för ditt tålamod! ⏳ Vi förstår att processen kan ta tid, men vi är glada att du tycker att det var värt väntan. 🙌

Tack för att du valde InCertify – vi uppskattar ditt förtroende och önskar dig allt gott framöver!

Jag är supernöjd

Jag är supernöjd! Över förväntan och gick smidigt🙌🏼

7. januar 2025

Besvarelse fra InCertify

Stort tack för ditt fantastiska omdöme! 🌟 Vi är så glada att du är supernöjd och att processen gick smidigt för dig. Att överträffa våra kunders förväntningar är vårt mål, och din feedback betyder otroligt mycket för oss.

Super duktiga

Super duktiga. Tog sin tid men deras detektivjobb är värt väntan.

18. december 2024

Besvarelse fra InCertify

Stort tack för ditt fina omdöme! 🌟 Vi är glada att vårt arbete var värt väntan och att du är nöjd med resultatet. Vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga hjälp till våra kunder.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Helt klart värt väntan när man får reda…

Helt klart värt väntan när man får reda på att man ska få 50 000 kr från försäkringen. Sjukt smidig tjänst och rekommenderar alla som har acne ärr att testa och se om man får ersättning.

Besvarelse fra InCertify

Stort tack för ditt fantastiska omdöme! 🌟 Vi är så glada att vi kunde hjälpa dig få ersättning och att du tycker att väntan var värt det. Din rekommendation betyder mycket för oss, och vi är glada att kunna göra skillnad för våra kunder.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fick betydligt mycket mer än förväntat

Fick betydligt mycket mer än förväntat, allt gick smidigt och jag är jättenöjd!

Besvarelse fra InCertify

Stort tack för ditt fantastiska omdöme! 🌟 Vi är så glada att vi kunde överträffa dina förväntningar och att allt gick smidigt. Din nöjdhet betyder mycket för oss!

Bra hjälp

Bra hjälp! Tog lite tid men det var det värt!

Besvarelse fra InCertify

Tack för ditt omdöme! 🌟 Vi är glada att du tycker att det var värt väntan och att vi kunde ge dig bra hjälp.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Kanon hjälp och bättre ersättning än…

Kanon hjälp och bättre ersättning än förväntat!

16. december 2024

Besvarelse fra InCertify

Stort tack för ditt omdöme! 🌟 Vi är glada att vi kunde ge dig bra hjälp och överträffa dina förväntningar med ersättningen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag fick ut en jättebra ersättning med…

Jag fick ut en jättebra ersättning med incertifys hjälp, som jag inte ens visste att jag hade rätt till. Jag är så nöjd!

11. december 2024

Besvarelse fra InCertify

Stort tack för ditt fina omdöme! 🌟 Vi är glada att vi kunde hjälpa dig få ersättning för något du inte visste att du hade rätt till. Din nöjdhet betyder mycket för oss!

Hjälpte till med allt

Hjälpte till med allt

6. december 2024

Besvarelse fra InCertify

Stort tack för ditt omdöme! 🌟 Vi är glada att vi kunde hjälpa dig med allt du behövde.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hej! Rekommenderar starkt InCertify
De tog lite längre tid men tiden kvittar för den stora tiden de verkligen lägger ner för att få ersättning! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Rekommenderar ytterligare igen dom och de hörde även av sig i mellan åt hur de går osv. O de är sjukt trevliga tack för allt!👍🏼🤝😁

4. december 2024

Besvarelse fra InCertify

Stort tack för ditt fantastiska omdöme och för att du rekommenderar oss! 🌟 Vi är glada att du uppskattade vårt engagemang och den service vi erbjuder. Att hålla våra kunder uppdaterade och ge ett trevligt bemötande är något vi verkligen värdesätter.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fick nyss ett glädjande samtal om att…

Fick nyss ett glädjande samtal om att jag fått ut en ersättning för min diagnos.
Det tog tid, men 100% värt!
Tack för erat jobb!!

3. december 2024

Besvarelse fra InCertify

Stort tack för ditt fina omdöme! 🌟 Vi är så glada att vi kunde ge dig den goda nyheten och att du är nöjd med resultatet. Det gläder oss att du tycker att väntan var värt det!

Väldigt nöjd med InCertify

Väldigt nöjd med InCertify! Ganska lång väntan men det var det värt 😊 Fick hjälp med ersättning för mina akneärr, det enda jag behövde göra var att skicka in mina uppgifter och bilder på ärren ⭐️

29. november 2024

Besvarelse fra InCertify

Stort tack för ditt fina omdöme! 🌟 Vi är glada att du är nöjd med vårt stöd och att vi kunde hjälpa dig få ersättning för dina akneärr. Vi förstår att väntan kan kännas lång, men vi är glada att du tycker att det var värt det.

Superbra hjälp

Superbra hjälp!

Trots jag redan fått utdelning så var de så ihärdiga att vara på försäkringsbolaget att jag fick lite till. Wow vilket engagemang. Jag hade inte förstått hur jag skulle gå till väga själv och han ringer till pch med upp mig för att berätta de goda nyheterna! De är guld värt i mina ögon när de ringer och uppdaterar.

Rekommenderar varmt!

22. november 2024

Besvarelse fra InCertify

Stort tack för ditt fantastiska omdöme! 🌟 Vi är så glada att vi kunde hjälpa dig få ytterligare ersättning och att vårt engagemang gjorde skillnad. Att ge goda nyheter via telefon och hålla våra kunder uppdaterade är något vi verkligen värdesätter.

Tack för din rekommendation – det betyder mycket för oss! Vi önskar dig allt gott framöver.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Tog 11 månader men fick 30k för akne…

Tog 11 månader men fick 30k för akne ärr på rygg och kinder. Super bra

23. november 2024

Besvarelse fra InCertify

Stort tack för ditt omdöme! 🌟 Vi är glada att vi kunde hjälpa dig få ersättning för dina akneärr, och vi förstår att väntetiden kändes lång. Det är fantastiskt att du är nöjd med resultatet och att ersättningen var värd väntan.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Skickade in ansökan angående min akne…

Skickade in ansökan angående min akne och dom hjälpte mig med att få ersättning för detta, bra service god kontakt och snabbt svar mellan mejl och telefon rekommenderar dom här :)

22. november 2024

Besvarelse fra InCertify

Stort tack för ditt fina omdöme och för att du rekommenderar oss! 🌟 Vi är glada att vi kunde hjälpa dig få ersättning för dina akneärr och att du upplevde vår service som bra och snabb.

Jätte nöjd!

Det är för andra gången jag har gått via incertify och jag är verkligen jätte nöjd, dom är både snabba och så hjälpsamma!😊

20. november 2024

Besvarelse fra InCertify

Stort tack för ditt fina omdöme och för att du valt att använda oss för andra gången! 🌟 Vi är glada att du är nöjd med vår snabbhet och hjälp, och vi ser fram emot att fortsätta ge dig bra service framöver!

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.