Jag har fått jätte stor hjälp från första start och är så himla nöjd. Då det hade gått ett tag sedan min akne började så har min ärr bleknat en del, men InCertify gav sig inte och var på försäkrings... Se mere
Virksomheden har svaret
Trodde aldrig att jag skulle få så mycket ersättning som jag fick för mina akneärr. Även om det tog tid innan allt blev klart så var det SÅ skönt att slippa ta fighten själv med försäkringsbolag och l... Se mere
Virksomheden har svaret
De var professionella, snabba på att svara och gjorde det enkelt att förstå vad som behövde göras i varje steg. Tack vare deras hjälp gick ärendet bra och jag fick ersättning. Jag uppskattar verklige... Se mere
Virksomheden har svaret
Gick väldigt smidigt att få ersättning för mina akne ärr. Det ända jag behövde göra var att lämna in ansökan, skicka in bilder och signera fullmakt. Därefter var det bara att vänta. Nu precis fick jag... Se mere
Skrevet af virksomheden
Om oss
Vi strävar efter att alla som har åsamkats akneärr ska få rätt ersättning från sina försäkringsbolag.
Skapa ett ärende via vår hemsida, så hjälper vi dig till att maximera din försäkringsersättning.
Hem Tips & Råd Vanliga FrågorKontrabasgatan 5D, 421 50, Göteborg , Sverige
det gick smidigt. tog sin tid men väldigt enkelt då jag ej behövde göra något. trevliga i telefon!

Besvarelse fra InCertify
Lite kluddigt och det märks att det är ett hyfsat nytt företag. Men allt löste sig till slut och jag har fått min utbetalning.

Besvarelse fra InCertify
Smidig och snabb hjälp. Skulle verkligen rekommendera incertify!! Fick ut ersättning för mina ärr och jag är jätte nöjd!!!

Besvarelse fra InCertify
När jag skrev in till inCertify hade jag inga förväntningar alls, men allt gick väldigt smidigt och enkelt från mitt håll och ändå fick jag ersättning för mina acneärr. Väldigt trevligt bemötande dessutom!

Bra service!
Tog lång tid men helt klart värt de när man fått ersättning

Super bra!
Trots att det tog tid var det värt väntan, aldrig lämnat omdöme tidigare men detta var helt klart värt det!

Besvarelse fra InCertify
Wow säger jag bara! Startade mitt ärende 2023 då jag haft akne sen jag kan minnas. Dock var jag under behandling under den tiden så vi fick avvakta tills behandlingen var färdigt för att kunna påbörja ärendet hos dem. Därefter har de tagit hand om det helt på egen hand, jag har endast skicka över journal och bilder och det har varit hur smidigt som helst. Nu idag 2 år senare har jag fått en summa som jag aldrig kunde tro och jag är för evig tacksam för er och den hjälp jag fick !!

Besvarelse fra InCertify
Gjorde ärrendet för över ett halvår sedan och trodde det var över men fick ett samtal och hade sedan helt plötsligt rätt till ersättning! Väldigt enkelt och smidigt då jag knappt själv behövde göra något.

Besvarelse fra InCertify
Tog mycket längre tid än vad jag trodde men blev absolut positivt överraskad när dem lyckades och hur mycket jag skulle få ut, kan verkligen rekommendera dem

Besvarelse fra InCertify
Otrolig hjälp, fick ut mer pengar än vad jag någonsin hade kunnat drömma om

Besvarelse fra InCertify
Enkelt att fixa igång och gick smidigt, trodde inte jag skulle få ut något men värt att skicka in och kolla!

Bra service och support!
Snabba på att återkoppla när man hade funderingar. Tog hand om allt mot försäkringsbolaget. Positivt överraskad över hur mycket pengar man fick som man absolut inte räknat med.

Besvarelse fra InCertify
Extremt trevliga och berätta hur de låg till under hela processen. Rekommenderar dom till 100%

Besvarelse fra InCertify
Fick upp reklam på tiktok och tänkte att jag kunde testa att ansöka. Tog ganska lång tid att få beslut, men fick ut 25 000 vilket inte var helt fel!

Besvarelse fra InCertify
Snabbt smidigt och jätte enkelt, tog ett par bilder och sedan blev jag kontaktad rätt snabbt tillbak

Besvarelse fra InCertify
Ansökte om ersättning spontant och fick hjälp jättefort och det var supersmidigt.
De är superhjälpsamma och snabba på att svara. Rekommenderar verkligen.

Besvarelse fra InCertify
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.