InCertify Anmeldelser 280

TrustScore 5 ud af 5

4,9

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag har fått jätte stor hjälp från första start och är så himla nöjd. Då det hade gått ett tag sedan min akne började så har min ärr bleknat en del, men InCertify gav sig inte och var på försäkrings... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Trodde aldrig att jag skulle få så mycket ersättning som jag fick för mina akneärr. Även om det tog tid innan allt blev klart så var det SÅ skönt att slippa ta fighten själv med försäkringsbolag och l... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De var professionella, snabba på att svara och gjorde det enkelt att förstå vad som behövde göras i varje steg. Tack vare deras hjälp gick ärendet bra och jag fick ersättning. Jag uppskattar verklige... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Gick väldigt smidigt att få ersättning för mina akne ärr. Det ända jag behövde göra var att lämna in ansökan, skicka in bilder och signera fullmakt. Därefter var det bara att vänta. Nu precis fick jag... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Personforsikringsselskab

Om InCertify

Skrevet af virksomheden

Om oss

Vi strävar efter att alla som har åsamkats akneärr ska få rätt ersättning från sina försäkringsbolag.

Skapa ett ärende via vår hemsida, så hjälper vi dig till att maximera din försäkringsersättning.

Hem Tips & Råd Vanliga Frågor

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

det gick smidigt

det gick smidigt. tog sin tid men väldigt enkelt då jag ej behövde göra något. trevliga i telefon!

11. november 2025

Besvarelse fra InCertify

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi på teamet på InCertify är glada att processen kändes enkel och smidig för dig, och att du upplevde ett trevligt bemötande i telefon. 💙

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Fungerade bra

Lite kluddigt och det märks att det är ett hyfsat nytt företag. Men allt löste sig till slut och jag har fått min utbetalning.

4. november 2025

Besvarelse fra InCertify

Tack för ditt omdöme och för att du delar med dig av din upplevelse! Vi på teamet på InCertify är glada att allt löste sig och att du fått din utbetalning. 💙 Vi tar till oss din feedback och fortsätter att utvecklas för att ge våra kunder en ännu bättre upplevelse framöver.

Smidig och snabb hjälp

Smidig och snabb hjälp. Skulle verkligen rekommendera incertify!! Fick ut ersättning för mina ärr och jag är jätte nöjd!!!

4. november 2025

Besvarelse fra InCertify

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi på teamet på InCertify är glada att du är nöjd och att vi kunde hjälpa dig få ersättning för dina ärr på ett smidigt och snabbt sätt. 💙 Tack för din rekommendation!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

När jag skrev in till inCertify hade…

När jag skrev in till inCertify hade jag inga förväntningar alls, men allt gick väldigt smidigt och enkelt från mitt håll och ändå fick jag ersättning för mina acneärr. Väldigt trevligt bemötande dessutom!

3. november 2025

Besvarelse fra InCertify

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi på teamet på InCertify är glada att processen kändes smidig och enkel för dig, och att du fick ersättning för dina akneärr. 💙 Det betyder mycket att du uppskattade bemötandet!

Bra service

Bra service!
Tog lång tid men helt klart värt de när man fått ersättning

28. oktober 2025

Besvarelse fra InCertify

Stort tack för ditt omdöme! Vi på teamet på InCertify är glada att du känner att väntan var värd det och att du fick din ersättning. 💙

Väldigt nöjd

21. oktober 2025

Besvarelse fra InCertify

Stort tack för ditt omdöme! Vi på teamet på InCertify är glada att du är nöjd med vår hjälp. 💙

Super bra!

Super bra!
Trots att det tog tid var det värt väntan, aldrig lämnat omdöme tidigare men detta var helt klart värt det!

14. oktober 2025

Besvarelse fra InCertify

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi på teamet på InCertify är glada att det var värt väntan och att du är nöjd med resultatet. 💙

Så imponerand!!

Wow säger jag bara! Startade mitt ärende 2023 då jag haft akne sen jag kan minnas. Dock var jag under behandling under den tiden så vi fick avvakta tills behandlingen var färdigt för att kunna påbörja ärendet hos dem. Därefter har de tagit hand om det helt på egen hand, jag har endast skicka över journal och bilder och det har varit hur smidigt som helst. Nu idag 2 år senare har jag fått en summa som jag aldrig kunde tro och jag är för evig tacksam för er och den hjälp jag fick !!

10. oktober 2025

Besvarelse fra InCertify

Stort tack för ditt fantastiska omdöme! Vi på teamet på InCertify är otroligt glada att vi kunde hjälpa dig genom hela processen och att det gick smidigt för dig, även över tid. 💙 Det betyder mycket för oss att du är nöjd och att vi kunde göra en sådan skillnad med ersättningen.

Smidig och bra service

Gjorde ärrendet för över ett halvår sedan och trodde det var över men fick ett samtal och hade sedan helt plötsligt rätt till ersättning! Väldigt enkelt och smidigt då jag knappt själv behövde göra något.

10. oktober 2025

Besvarelse fra InCertify

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi på teamet på InCertify är glada att vi kunde hjälpa dig få rätt till ersättning, även efter en tid, och att processen kändes smidig. 💙

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Tog mycket längre tid än vad jag trodde…

Tog mycket längre tid än vad jag trodde men blev absolut positivt överraskad när dem lyckades och hur mycket jag skulle få ut, kan verkligen rekommendera dem

8. oktober 2025

Besvarelse fra InCertify

Stort tack för ditt fina omdöme! 🙏 Vi på teamet på InCertify är glada att vi kunde överträffa dina förväntningar och att du blev positivt överraskad av resultatet. 💙 Tack för din rekommendation!

Otrolig hjälp

Otrolig hjälp, fick ut mer pengar än vad jag någonsin hade kunnat drömma om

7. oktober 2025

Besvarelse fra InCertify

Stort tack för ditt fantastiska omdöme! 🙏 Vi på teamet på InCertify är glada att vi kunde hjälpa dig få ut en högre ersättning än du förväntade dig. 💙

Enkelt o smidigt

Enkelt att fixa igång och gick smidigt, trodde inte jag skulle få ut något men värt att skicka in och kolla!

11. september 2025

Besvarelse fra InCertify

Tack för din feedback! 🙌 Vi är glada att det gick smidigt och att du fick ut ersättning – ibland är det verkligen värt att kolla upp även när man tror att det inte går.

Bra service och support!

Bra service och support!
Snabba på att återkoppla när man hade funderingar. Tog hand om allt mot försäkringsbolaget. Positivt överraskad över hur mycket pengar man fick som man absolut inte räknat med.

22. august 2025

Besvarelse fra InCertify

Stort tack för ditt fina omdöme! 🙏 Vi är glada att du kände att du fick bra service och support, och att vi kunde underlätta hela processen mot försäkringsbolaget. 💙 Att du dessutom blev positivt överraskad gör oss extra glada!

Jättebra

Jättebra! Bra service och smidigt.

20. august 2025

Besvarelse fra InCertify

Tack snälla för din feedback! 🙏 Vi är glada att du upplevde vår service som både bra och smidig – precis så vi vill att det ska kännas. 💙

Extremt trevliga

Extremt trevliga och berätta hur de låg till under hela processen. Rekommenderar dom till 100%

15. august 2025

Besvarelse fra InCertify

Tusen tack för ditt fina omdöme! 🌟 Det betyder mycket för oss att höra att du uppskattade både bemötandet och uppdateringarna under hela processen. Att du rekommenderar oss till 100% gör oss riktigt glada! 🙏

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fick upp reklam på tiktok och tänkte…

Fick upp reklam på tiktok och tänkte att jag kunde testa att ansöka. Tog ganska lång tid att få beslut, men fick ut 25 000 vilket inte var helt fel!

24. juli 2025

Besvarelse fra InCertify

Stort tack för ditt omdöme! 🌟 Vi är glada att du valde att testa att ansöka efter att ha sett vår reklam – och att det i slutändan gav resultat! Vi förstår att väntan kan kännas lång ibland, men det är fantastiskt att höra att det lönade sig. 😊

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snabbt smidigt och jätte enkelt

Snabbt smidigt och jätte enkelt, tog ett par bilder och sedan blev jag kontaktad rätt snabbt tillbak

16. juli 2025

Besvarelse fra InCertify

Stort tack för ditt fina omdöme! 🌟 Vi är glada att du upplevde processen som snabb, smidig och enkel – precis det vi strävar efter! Att du snabbt blev kontaktad och kände att allt flöt på är något vi verkligen uppskattar att höra. 😊

Snabbt och enkelt

Ansökte om ersättning spontant och fick hjälp jättefort och det var supersmidigt.
De är superhjälpsamma och snabba på att svara. Rekommenderar verkligen.

23. juli 2025

Besvarelse fra InCertify

Stort tack för ditt härliga omdöme! 🌟 Vi är så glada att du upplevde processen som snabb, enkel och smidig – precis så vi vill att det ska kännas. Att du dessutom kände dig hjälpt och väl bemött betyder mycket för oss. 😊

Tack för att du rekommenderar oss och för att du valde InCertify – vi önskar dig allt gott framöver!

Bra service

Bra service, gick snabbt !

15. juli 2025

Besvarelse fra InCertify

Stort tack för ditt omdöme! 🌟 Vi är glada att du är nöjd med vår service och att processen gick snabbt – precis så vi vill att det ska vara! 😊

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.