Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 55 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver konsekvent den lynhurtige levering, den solide indpakning og de utrolig flotte produkter som spejle, plakater samt rammer. Forbrugerne fortæller desuden om en meget nem og smertefri bestillingsproces, hvor alting lever fuldt ud op til de personlige forventninger. Dog nævnte nogle folk, at de modtog forkerte elementer, oplevede uventede forsinkelser undervejs eller modtog beskadigede varer under forsendelsen. Disse kunder oplevede visse udfordringer med specifikke materialer eller leveringstiden, hvilket viser, at der lejlighedsvis kan opstå mindre fejl. Anmelderne bemærkede dog også, at kundeservice hurtigt hjalp med at løse disse uventede problemer tilfredsstillende.

Det, folk taler mest om

Product

Kunder havde positive oplevelser med produkt og fremhævede, at varerne er smukke, i orden og lever fuldt ud... Se mere

Delivery service

Anmeldere nævner positiv feedback om leveringsservice med en generel tilfredshed og stor begejstring for den... Se mere

Order

Kunder deler stor tilfredshed omkring ordreprocessen, hvor forbrugere fremhæver nem bestilling, hurtig... Se mere

Quality

Kunder noterer konsekvent tvetydig oplevelser med kvalitet, idet nogle anmeldere fremhæver smukke produkter i... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Har handlet meget på nettet, men har aldrig oplevet en hurtigere købsoplevelse. Gik mindre en d 24 timer fra jeg bestilte til spejlet stod hjemme hos os. Imponerende. Spejlet er præcis som beskrevet👍... Se mere

Jeg købte 3 store 70x100 cm. massive egetræsrammer og med acrylglas. Kvaliteten er i top og jeg er meget tilfreds med rammerne og det færdige resultat efter indramning. Desværre var der en produktions... Se mere

Modtog en forkert størrelse ramme og 2 plakater som var blevet en del ødelagt under forsendelsen. Kontaktede Incado og fik dagen efter 2 nye plakater og den rigtige størrelse ramme. Meget fin servic... Se mere

Det hele er bare godt, og levede op til vores forventninger både bestilligsmæssigt, betalingsmæssigt og leveringsmæssigt. Jeres produkter er bare i orden. Kæmpe ros til Jer. Vi købte et spejl og et ve... Se mere

1. Dekorerings- og boligindretningsbutik
  2. også i
  3. Plakatbutik
  4. Rammebutik
  5. Spejlbutik

Incado er kendt for vægmalerier, dekorationer, spejle og rammer til hjemmet. Innovation og kreativitet er grundelementerne i vores design. Vi har været med på forreste række siden virksomheden blev etableret i Esbjerg i 1991.

4,7

Svarer typisk inden for 1 uge

4,7

55 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

hurtig levering god hjemmeside

10. oktober 2024

Hej Torben.
Mange tak for din anmeldelse, den er vi rigtig glade for.
Dejligt at høre, at du modtog dine varer hurtigt :-)
Ønsker dig en dejlig dag.

Rigtig god service

Rigtig god service, pakket forsvarligt👍
Og hurtig forsendelse.
Er meget tilfreds 👍😃

1. oktober 2024

Hej Hanne.
Hvor er det godt at høre, at du er tilfreds med din oplevelse hos os!
Tak for at tage dig tid til at skrive en anmeldelse, det værdsætter vi :-)

Rigtig god service

1. oktober 2024

Hej Karin.
Mange tak for din anmeldelse, den er vi glade for!
Det er dejligt at høre, at du synes vi har god service - det er noget vi vægter højt :-)
Sandra, Incado

Glasset på en ramme jeg havde bestilt var gået itu under fragten. Incado fremsendte en ny ramme samme dag jeg påtalte det. Virkelig god service

30. september 2024

Hej Jakob.
Mange tak for din anmeldelse, den er vi glade for!
Ja, rammer der er gået itu hænger ikke helt så pænt på væggen, så det var dejligt vi hurtigt kunne klare en ny til dig :-)
Sandra, Incado

Jeg har købt rammer her flere gange jeg…

Jeg har købt rammer her flere gange jeg er godt tilfreds

27. september 2024

Hej Martin.
Vi er glade for at høre, at du er godt tilfreds med dine rammekøb hos os :-)
Tak for din anmeldelse, den sætter vi pris på!

Smukt spejl

Smukt spejl, hurtig levering, godt pakket ind så ankom intakt, gode priser. Jeg er meget tilfreds :)

19. september 2024

Hej Marieke.
Hvor er vi glade for at høre, at du er glad for dit nye spejl.
Tak for at tage dig tid til at skrive en anmeldelse - det værdsætter vi :-)

Levering til tiden.

Levering til tiden.
Fejlfri emballering.

24. september 2024

Hej Poul Erik.
Mange tak for din anmeldelse, den er vi glade for!
Skønt at du har haft en god oplevelse hos os :-)
Sandra, Incado

Super flot billede og hurtig levering

Meget tilfreds med det billede jeg købte på tilbud. Leveringen var også hurtig.

13. september 2024

Hej Mirian.
Mange tak, for at tage dig tid til at anmelde os, det værdsætter vi!
Det er dejligt at høre, at du er glad for dit billede :-)

Hurtig lev

Hurtig lev. Lever op til vores krav

12. september 2024

Hej.
Mange tak for at tage dig tid til at skrive en anmeldelse, det er vi glade for!
Det er godt at høre, at i er glade for jeres oplevelse hos os :-)
Ønsker jer en god dag.

Rigtig fine malerier

Rigtig fine malerier - de leved fuldt ud op til forventningerne.
Handler gerne der igen....

23. august 2024

Mange tak for din anmeldelse, den er vi glade for!
Hvor er det dejligt at høre, at dine malerier levede op til forventningerne :-)
Vi glæder os til at hjælpe dig i fremtiden.

Supre flotte billeder

Supre flotte billeder, med fin og sikker forsendelse

1. august 2024

Hej Lisbeth.
Mange tak for din anmeldelse, den sætter vi pris på!
Vi er glade for at høre, at du har modtaget flotte billeder, og har været tilfreds med forsendelsen :-)

Virkelig god service

Virkelig god service, modtog spejlet allerede dagen efter bestilling😍

6. juli 2024

Hej Zaraphina.
Mange tak for din anmeldelse, den værdsætter vi!
Det er dejligt at høre, at du har modtaget dit nye spejl, vi håber du bliver rigtig glad for det :-)

Pinlig oplevelse

Jeg købte et verdenskort til 2500 kr som skulle være en gave , det blev en pinlig oplevelse.
Da jeg giver gaven 1 gang er det forkert størrelse ,så jeg kontakter jer og får besked på at det skal sendes retur. Vi aftaler at fragtmanden kommer efter det .
Jeg modtager så den rigtig størrelse 120 x 163 cm og giver gaven for 2 gang, men kan så se der er slået noget af rammen og at der fra side til side altså 163 cm og ca 8 cm ned er der ene luftbobler. Jeg kontakter jer igen,nu skal jeg til at pakke den ind igen for at sende retur, hvad der ikke bliver let. Undre mig bare over at man ikke sender mig et nyt, istedet for det bøvl, for I kan jo ikke sælge det igen , og så kan jeg give gaven for 3 gang

5. juli 2024

Hej.
Mange tak for din anmeldelse!
Vi er helt enige i, at det er en pinlig oplevelse du har haft, fra vores side.
Vi forstår godt, at det er rigtig træls at skulle pakke kortet ind igen, for at vi kan få det retur igen. Vi producerer kortene lokalt på vores fabrik i Esbjerg, og er nødt til at sikre, at andre ikke får samme oplevelse som dig. Derfor skal vi have kortet retur, så vi kan undersøge hvad fejlen var :-)
Vi beklager ulejligheden mange gange! Men glæder os til at levere kortet til dig, så du kan give den flotte gave :-)
Hvis du skulle have flere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os, vi står klar til at hjælpe dig.
Sandra, Incado

Så fin plakatudvalg og god indpakning

Så fin plakatudvalg. Gode priser og fin indpakning.

14. maj 2024

Hej Signe.
Tak for din anmeldelse, den værdsætter vi!
Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med vores udvalg, priser og indpakning :-)

Hurtig og god service.

17. maj 2024

Hej Liselotte.
Mange tak for din anmeldelse, den er vi virkelig glade for!
Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse hos os :-)

Af det bare gik som det skulle

Af det bare gik som det skulle

15. maj 2024

Hej Linda.
Tak for din anmeldelse, den er vi glade for.
Skønt at alt var som det skulle være :)
Vi håber at hjælpe dig igen i fremtiden.

Nemt og hurtigt

3. maj 2024

Hej Mette.
Dejligt at høre, at det var nemt og hurtigt at bestille hos os, det er altid et plus :)

3. maj 2024

Hej Trine.
Vi er rigtig glade for, at du har oplevet god service hos os. Det er noget vi vægter højt!
Sandra, Incado

Hurtig og problemfri bestilling og…

Hurtig og problemfri bestilling og levering.

24. april 2024

Hej Britt.
Mange tak for din anmeldelse, den er vi glade for!
Godt at høre, at det hele er gået som det skal :)