Hvad skal jeg dog skrive denne gang, som jeg ikke har skrevet tidligere.....? Gentager bare mig selv, meget tilfreds tilbagevendende kunde, som elsker udvalget - der er noget for alle! Selv for os, d... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Om iMusic
We’ve been around since 2005 and have continued to grow steadily ever since. Today, our selection includes several million items.
If you're looking for something specific, you’ll find it here.
We offer personal customer service — available by phone Monday–Thursday from 11 AM to 4 PM and Friday from 11 AM to 2 PM.
iMusic A/S

Sindalsvej 36, 8240, Risskov, Danmark
- info@imusic.dk
- www.imusic.dk
Svarer typisk inden for 24 timer
Nemt og hurtig levering.
Jeg er meget tilfreds.
Jeg er meget tilfreds.
Jeg køber næsten altid hos i Music. Rimelig ventetid og udvalg.
DAO kommer om natten for det meste og lægger pakken et passende sted.
Du bliver aldrig henvist til at hente pakken selv.
Hurtig ekspedition med vægt på pris og god indpakning.
Bestilte et "boxed set" med Ringenes Herre-bøger. Udover at et hjørne på den såkaldte boks var lidt trykket—til trods for at jeg aldrig har set noget være pakket så sikkert ind; jeg tror, det må være en opbevaringsfejl—så var alt andet i skønneste orden.
Hurtig forsendelse, fordelagtig pris, ikke meget andet man kan ønske sig.
iMusic leverer varen - hver gang.
Har handlet i mange år hos iMusic, og det har altid været en god oplevelse.
Flot udvalg rimelige priser
Alt rigtig fint undtagen at leveringen trak noget ud
Tak for rigtig levring og hurtigt.
Tak for rigtig levring og hurtigt.
Vh. Birgitte Vaagensø
Mange års erfaring har lært mig at…
Mange års erfaring har lært mig at sætte pris på imusic.
Har købt mange film fra denne…
Har købt mange film fra denne online-butik, er glad for dem og de pakker det godt ind. De har også en god pris for de fleste ting, man skal bare huske at tjekke at det er region B/2, ellers er det noget dyrt at få filmene. Men Region A/1 er heller ikke behov for i Europa. En ting som kunne være bedre er hvis man ikke skriver "ordet" fuldt ud på søgefeltet så viser hjemme-siden ikke noget, for at finde film skal man skrive ét ord fra filmen fuldt ud, og ikke delvist.
Dejlig nemt at bestille hos jer og…
Dejlig nemt at bestille hos jer og tingene kommer som det skal…
Suuuuper hurtig levering lige til døren
Alt i alt en god oplevelse varen kom…
Alt i alt en god oplevelse varen kom indenfor det lovede tidsinterval jeg handler der igen
Imusik er tip top
Jeg kan varm anbefale Imusik. Hurtigt Aflevering og god kunderservice fra start til betaling.
Imusic er nummer 1
Imusic er nummer 1. Udvalget er enormt. Hurtig levering. Superb emballage. Priser er fair. Anbefales på det kraftigste.
Jeg bestilte en vare den 13
Jeg bestilte en vare den 13. Og den er endnu ikke afleveret til gls. Dvs den kommer tidligst den 26. ,altså 13 dages leveringstid. Det er lang tid, selv for en vare der er på fjernlager.

Besvarelse fra iMusic