Amager Tandlæge Hus Anmeldelser 10

3,3

Middel

Svarer typisk inden for 1 uge

Tæt på politianmeldelse!

Når i skriver så husk sandheden og lad vær at lyv.

Denne tandlæge klinik er dybt useriøs. Ringer 30 gange i mens man er på arbejde for så at skrive at man smider på når der tydeligt blev sagt jeg er på arbejde i må ringe tilbage senere eller sende en mail.

Dette I gør er dybt for kasteligt og i kan rende og hoppe selvfølgelig får i ikke 4000kr for to plastfyldninger.

Jeg tog til anden tandlæge og han lavede jeres to fejl og prisen var lige omkring 2500kr altså 1500kr billigere end jer.

Så selvfølgelig i får ikke resterende beløb i beder og fortsætter i med at chikanere mig bliver i politianmeldt.

23. september 2025

Varmeste anbefaling!

Jeg vil gerne give min varmeste anbefaling til denne tandklinik! Fra det øjeblik jeg trådte ind af døren, følte jeg mig velkommen og godt tilpas. Personalet er utroligt venligt og imødekommende, og de gjorde alt for at sikre, at jeg følte mig tryg under hele behandlingen.

Tandlægerne er yderst kompetente og dygtige. De forklarede alle procedurerne tydeligt og svarede tålmodigt på alle mine spørgsmål. Arbejdet, der blev udført, var af højeste kvalitet, og jeg er utroligt tilfreds med resultatet.

Jeg kan varmt anbefale denne tandklinik til alle, der leder efter en tandlæge med god service og fremragende arbejde. Du vil ikke blive skuffet!

6. august 2025

Jeg er så glad for mine nye tænder

Jeg er så glad for mine nye tænder, nu kan jeg bide i et æble, det er skønt, tidligere skulle jeg skrælle æblet og skære det i mundrette bider, de nye gulerødder kan nu nydes bides over og tykkes med velbehag.
påbegyndt tandbehandling d. 26.2.2024 slut d. 6.6.2024, alt er gået rigtig godt --Fantastisk tak til Jan og personalet
Tak fra Inge Jensen

6. juni 2024

Jeg har haft en kedelig oplevelse i dag…

Jeg har haft en kedelig oplevelse i dag hos tandplejeren. Jeg har haft den tandlæge i flere år og været meget tilfreds. I dag fik jeg en tandrensning som dengang jeg gik til skoletandlæge i 1970’erne. Det var en meget væmmelig og grænseoverskridende oplevelse. Selv da munden skulle skylles måtte jeg bede om et glad vand og fik svaret “nu da du beder om det, kan du godt få det”. Jeg er temmelig rystet og ærgelig.

30. januar 2024

grov behandling nægter at færdiggøre…

grov behandling nægter at færdiggøre arbejdet forøger den aftalte pris afslutter en ufærdig rodbehandling pris 2600 kr

30. maj 2018
Amager Tandlæge Hus-logo

Besvarelse fra Amager Tandlæge Hus

Hej Henrik.
Vi har nu gået alle vore optegnelser og journaler efter, og vi har ikke fundet en "Henrik", som vi ikke skulle have færdiggjort en rodbehandling på.
Er det dig, som har fået lavet behandlingen hér? I så fald bedes du give dig til kende.
Venligst
Jan G. Nielsen

troværdig og professionelle

Min tidligere tandlæge gik bort og det var tid at finde ny.
Jeg søgte på nettet med følgende kriterier:
lokal
troværdig
professionel
hvilket jeg fandt hos Amager Tandlæge Hus v Jan G Nielsen.

At min tidligere tandlæge havde svigtet gennem mange år er for mig dybt chokerende.
Jeg skal ikke komme nærmere ind på hvad jeg har gennemgået de sidste 2 år, men ikke småting.

Der er rettet op på tingene nu og en stor tak til Amager Tandlæge Hus.
Professionelle hele vejen igennem og med patienten i fokus.
Et altid venligt og smilende personale.

Kan varmt anbefale klinikken, så skal du skifte tandlæge, vil Amager Tandlæge Hus være et godt valg.

26. september 2016
Vis anmeldelser på alle sprog (10 anmeldelser)