Супер!!!!
Наша родина майже рік шукала квартиру в Гамбурзі і все марно. Щодня хтось із нас мав сидіти за комп’ютером і без кінця оновлювати оголошення від орендодавців, щоб якомога швидше відгукнутися. Звісно, це виходило не завжди: треба було ходити на курси, а потім ще й на роботу. Тому запрошень на перегляди майже не було.
Ми вже почали втрачати надію, навіть думали відкладати гроші на рієлтора. Але якось я дізналася, що знайомі знайшли квартиру завдяки @immozillabot. Ми вирішили теж спробувати, тим більше, що це значно дешевше, ніж послуги рієлтора.
Я оформила підписку на 3 місяці на тариф ультра, де бот фактично все робить за тебе. Для нас це було ідеально: більше не потрібно було відриватися від роботи чи жертвувати часом із родиною, постійно оновлюючи сторінки з оголошеннями.
І нарешті ми почали регулярно ходити на перегляди і при цьому зовсім не витрачали свій час! Звісно, щастя прийшло не одразу, було багато відмов, але за тиждень до завершення підписки ми отримали той самий омріяний лист із підтвердженням!
Нашій радості не було меж. Я щиро вдячна людям, які створили цього бота - завдяки їм ми нарешті живемо у своїй затишній квартирі ❤️

Besvarelse fra @ImmoZillaBot - Telegram бот для пошуку житла в Гамбурзі