Imagine Film & Video Anmeldelser

4,8

Tack för jättegod service. Missade att de har en leveranstid på 4-6 veckor. Hörde av mig efter 2 veckor och sa det skulle vara en födelsedagspresent som ska snabbt till Tyskland. De fixade det samma d... Se mere

Jag lämnade in tre videoband i Kungsholmen hos en trevlig man och fick en USB sticka tillbaka med mina vuxna barn när de var små, mina nu avlidna föräldrar i min dator. Tårarna rann! Tack Imagine Film... Se mere

Tack så mycket för de fina filmerna. Och tack för er flexibilitet och tillmötesgående. Resultatet av 28 timmars material blev Utmärkt. Perfekt bild, Perfekt ljud. Tack så mycket! Jag är så glad a... Se mere

Smidig inlämning och hög kvalité på jobbet. Jättebra för mig att kunna lämna in den gamla videon hyfsat lokalt; Hages Radio & TV i Enskede. Mycket trevlig personal där. Hämtade efter ett par veckor e... Se mere

1. Videokopiering
  2. Videoproduktion

Vi överför alla slags videoband till USB eller hårddisk. VHS, VHS-C, Hi8, miniDV, DVCAM, HDV, MicroMV, Betamax, Betacam m.fl. Med professionell utrustning överför vi filmerna till redigerbara datafiler i branschens högsta kvalitet. Vi scannar 8mm smalfilm, digitaliserar ljudband och Dia-bilder.

Toppenbra resultat!

Jag kan varmt rekommendera Imagine Film & Video. De är snabba och smidiga och jag är mycket nöjd med kvaliteten på filmerna.

10. juli 2025

Tack så mycket för de fina filmerna

Resultatet av 28 timmars material blev Utmärkt. Perfekt bild, Perfekt ljud.
Tack så mycket! Jag är så glad att det gick få liv i så gamla filmer. (15-25 år gamla Hi8,V8,D8och MiniDv)

Elia

2. juni 2025

Kanonjobb av Imagine Film & Video

Imagine har gjort ett mycket bra jobb med alla mina 43 filmer. Kontakterna med Mattias har varit superbra och informativa på alla sätt. De har varit lätta att få kontakt med, så ett stort tack för jobbet!

20. maj 2025

Resultatet blev bra trots problemen

Resultatet blev bra trots problemen. Jag lyckades klippa ihop en film från den del som hade många ställen utan bild.

14. marts 2025
Imagine Film & Video-logo

Besvarelse fra Imagine Film & Video

Tack. Vi är glada att vi kunde hjälpa dig rädda mer av bandet än förväntat. Roligt att höra att du lyckades klippa ihop något bra från slutet av bandet där det var som mest slitet av tidens tand.

Smidigt att kunna lämna in på en butik…

Smidigt att kunna lämna in på en butik när mig(Hages). Har bara tittat på en liten del av inspelningarna och det var bra kvalitet.
Uppskattade också att jag blev kontaktad angående om hur jag ville ha ordningen på banden. Proffsigt.

21. marts 2025