Imagemakers Anmeldelser 36

1,6

Helt utroligt elendigt på alle måder! Fotograferingen fandt sted d. 21-25. oktober 2024. Vores datter modtog skolebogen med billeder d. 15. maj 2025(!) - Dvs dagen før hendes aller sidste skol... Se mere

Skolefoto reaktion her. Har netop fået vist billeder af mine to sønner. Kort sagt er det en total skuffelse. Fotografens baggrund er KRØLLET. Står lidt off-center på billedet. (begge dele kunne redig... Se mere

1,6

Dårlig

Helt utroligt elendigt på alle måder!

Helt utroligt elendigt på alle måder!
Fotograferingen fandt sted d. 21-25. oktober 2024. Vores datter modtog skolebogen med billeder d. 15. maj 2025(!) - Dvs dagen før hendes aller sidste skoledag i 9. klasse! Dvs bogen var ubrugelig.

De andre år har det været ligeså slemt. Hvert år har jeg ringet ca 3 gange til Image Makers og spurgt hvornår billederne og bogen kom. Det har været det samme svar hvert år: At de er lige på trapperne, at der har været problemer med indhentning af tilladelser og at det er skolens skyld i korrekturlæsningsprocessen osv. På den positive side skal dog siges, at de faktisk tager telefonen, når man ringer og svarer høfligt.

Billedbehandlingen er voldsomt overbelyst. Der er brugt meget saturation ("farvekontrast") uden hensyntagen til motivet. De fleste billeder er "overblegede" for at opnå kontrast.

Sidst men ikke mindst, så hæves pengene i det øjeblik, at man har valgt billederne på websiden. Dvs der går mere end ent halvt år mellem, at man har betalt, til man har alt det man har betalt for!

15. maj 2025

I forbindelse med skolefoto 2024

Opdatering 16-02-2025 (ændret fra 1 til 2 stjerner): Det lykkedes at få hul igennem til Frederik. Nogle mærkelige undskyldninger om forkert email, som aldrig ville have forhindret ham i at sende billederne. Men vi fik efter mange beskeder, tilsendt billederne af vores barn, den 23-12-2024. Vi fik dog aldrig klassebilledet, som der er betalt for, og der er nu ingen svar på de beskeder om manglende klassebillede...

Original anmeldelse: I forbindelse med skolefoto 2024, for Giersings Realskole, har imagemakers totalt forladt os forældre i stikken. Efter at billeder er betalt og udvalgt på hjemmesiden, bliver der ikke leveret. Der er rykket på email, telefonnummer virker ikke længere og det er umuligt at komme i kontakt med Frederik Fensbo / Kreativ direktør & fotograf eller Sisse Buron / Adm. direktør & fotograf. (Sisse har jeg efterfølgende haft kontakt til på Messenger, hun oplyser at have solgt sin del af virksomheden i august 2024.)

Alle 4 forskellige telefonnumre, som virksomheden igennem tiden har været registreret med, er lukkede.

Vi må nu opgive julegaver af billeder af børnene, fordi de har været månedsvis om ikke at leverer.

Forventningen til nogensinde at se billederne af vores børn er nu på 0% og vi må betragte penge og billeder mistet, snydt af et firma der har taget pengene og lukket ned for alt kommunikation.

16. december 2024

Lang leveringstid, forkert levering og ringe kundeservice

11/9: Skolebilleder bestilt med besked om, at levering kunne tage OP TIL fire uger.
10/10: Jeg bad om status, men jeg fik ikke svar.
19/10: Jeg rykkede for svar, og jeg fik at vide, at de ville levere efter efterårsferien.
13/11: Jeg bad igen om status og fik at vide, at billederne var leveret for længst, og at de ville undersøge.
19/11: Jeg rykkede for svar og fik at vide, at de ville sende billederne til min adresse. Jeg oplyste min adresse og hørte ikke nærmere.
1/12: Jeg bad om status og fik at vide, at de havde travlt, og at jeg ville komme "lidt frem" i køen.
2/12: Jeg bad om at komme helt frem i køen.
3/12: De oplyste, at dagen i dag og dagen efter skulle bruges på hængepartier, og at jeg var forrest i køen.
5/12: Vi ringede til dem, og de kom med billederne - men ikke alle billederne, så vi fik at vide, at resten kan hentes søndag d. 8/12.

5. december 2024

lørt

Det ville tage for lang tid at skrive, hvor mange ting der er gået galt.
Jeg er ikke sur, jeg er skuffet.

10. september 2024

Over redigering og dårlig kundeservice

Da vi skulle vælge billeder på nettet, gjorde jeg firmaet opmærksom på at lyset og det skær på billede var forkert. De påstod det var fordi billederne ikke var redigeret. Og det skal jeg så love for!
Da vi så endelig modtager billeder 1 1/2 måned efter de blev taget i skolen, kan jeg næsten ikke kende mit barn. Anden hårfarve og anden øjenfarve.
Da vi nærstudere billederne har de endda fotoshoppet mit barns ansigt, da de åbenbart synes mit barn havde en dobbelt hage.

Så mange penge for så dårlig billeder en telefon kunne tage bedre!

Ligeså snart man ytre sin utilfredshed stopper de med at svare. Har sendt 4 mails og forsat intet hørt!

2. september 2024

To år i træk med dårlige billeder

To år i træk med dårlige billeder. Særligt portrætterne virker temmelig redigerede. Senest lyste vores søns øjne, som var han fra en fremmed planet! Et blegt lys og bare - tja - dårligt! Ville ønske det gamle firma tilbage!

1. november 2024

Fotografens baggrund er KRØLLET. Står lidt off-center på billedet. (begge dele kunne redigeres) Børnene ser forvirrede ud. Hår ikke rettet. Kvalitet HVOR? 375kr.? Skolerne skal helt ærligt droppe firmaet. For os er det 2 år i træk med så dårlige billeder.

11. oktober 2024

NEJ TAK TIL Imagemakers

NEJ TAK TIL Imagemakers - De opkræver penge for noget man ikke får - har ikke styr på kunde info. Og virker generelt meget ustruktureret. Desværre var det igennem Københavns kommune og sortedams dosseringen skole. Så vi havde ikke et valg - men NEJ TAK TIL DEM

13. marts 2023

Billederne var ekstremt blege og dårlig kvalitet

Billederne har en meget dårlig kvalitet i farverne. De er ekstremt blege. Ligner de har ligget i solen i årevis. Særligt klassebillederne blev ekstremt dårlige for hele skolen.

Ekstremt lang leveringstid. Noget af dette kan skyldes at skolen var langsom til at læse korrektur. Kunderservice svarede hurtigt på diverse henvendelser og sagde det skyldtes ovenstående.

18. november 2022

Bedste resultat med Image Makers

Vi har nu fået taget skolefotos 2 år i træk af Image Makers og det er nogle super flotte billeder der bliver taget. Man kan virkelig se, at det er nogle fotografer der tager sig tid til at få nogle gode photos, eksempelvis at håret på børnene er rettet osv. Det er helt klart vores bedste oplevelse indtil videre efter 10 år med brug af forskellige firmaer.

29. september 2022

Dyrt

Dyrt, elendig billedkvalitet, upassende fotografer der sagde upassende ting til børnene for at få dem til at smile. Ubeskriveligt lang leveringstid. Har aldrig oplevet så dårlig omgang skolefoto som her…

9. november 2022

Levering delvis og for sent

Levering delvis, for sent og halv færdig.

De tager pæne billeder, men her 1 uge efter absolut seneste levering får vi først leverencen. Den er så overhovedet ikke skåret ud, så vi har et A4 ark med flere mindre billeder på, som vi åbenbart selv skal klippe ud - hvor doven kan man være.
Vi har stadig ikke modtaget det online billede og vi har ingen information modtaget, udover at de sendte pakken (5 uger efter fotograferingen).
Jeg kan desværre ikke anbefale dem, det er simpelthen for slapt.

15. oktober 2022

Super sød kundeservice

Super sød kundeservice, jeg havde skrevet forkert mail på bestillingssedlen, så fik ikke bekræftelsen. men den blev gensendt samt info på de par spørgsmål jeg også havde stillet. Virkelig flotte billeder.

6. september 2022

Fantastiske billeder igen i år både af…

Fantastiske billeder igen i år både af vores datter og af hendes klasse. Jeg kan anbefale Imagemakers. Resultatet er meget professionelt, og det ser flot ud.

Jeg kan se, at Imagemakers får en del tæv herinde. Og sandt skal siges, at klassebilledet ikke var med i første forsendelse. Men jeg skulle bare skrive til dem og ugen efter lå klassebilledet i vores postkasse. Så tænker, at hvis der kommer helt styr på det praktiske og administrative omkring levering, så den del sidder i skabet første gang, så står Imagemakers stærkt. For det, de leverer, er virkelig godt.

27. januar 2022

Svarer ikke på mails

Først en meget langsom leveringsfase. Så mister min søn klassebilledet han har fået udleveret i skolen. Har skrevet to gange til dem, om jeg kunne købe et nyt, men får intet svar. Så nu ser det ud til at jeg ikke får hans klassebillede for i år :(

14. januar 2022

Er dette din virksomhed?