Vi bestilt 10 pizza , via wolt. Det blev leveret 2. Prøve at ring til butikken flere gang - ingen tog tlf. Skrev til wolt cust. service, INGEN reaktioner. Gik selv til restaurant med de 2 pizza, b... Se mere
Luca Østerbro. Rigtig gode anti pasti (selvom en enkelt faldt ud for nummerrækken med for meget chili). Fine pizzaer, kunne dog bruge noget mere smag. Men, ringe 2 mands bordopsætninger, stod al... Se mere
Smagløs pasta med svampe God salat med gedeost “Kold”kaffe Ingen laktosefri desserter. En sorbet ville have været fantastisk. Service ok Vi bliver “smidt ud” efter 2 timer pga ny seating. Ærgerl... Se mere
Vi bestilte takeaway via Trattoria Luca i Lyngby. Det var en decideret kummerlig oplevelse. Pasta ai Funghi var grænsende til en katastrofe og prisen var nærmest en fornærmelse sammenholdt med kvalit... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Pizzeria Luca er autentisk Italiensk pizza og antipasti med fokus på råvarer ogrene smage serveret i en eksplosion af indtryk og stemning.
Dårlig oplevelse
Vi besøgte Luca i Lyngby.
Dårligt forhold mellem pris og kvalitet. Utrolig dårlig akustik i restauranten. Min pizza var så brændt og sort i skorpen og bunden, at den var uspiselig. Jeg fik heldigvis en ny pizza, da jeg klagede, men det fremstod flabet og uprofessionelt, at både køkkenet og tjeneren tænkte "går den, så går den".
Helt elendig service
Helt elendig service.
Vi prøvede at komme igennem på telefonen og blev smidt konstant af. Prøvede derfor at køre derned. Kom ned til en halvtom restaurant med top forvirret personale. Efter at have stået og ventet længe i restauranten kommer der en formodet tjener som hovent fortæller at der ikke er noget takeaway fordi de simpelthen har så travlt. Total tosset oplevelse. Kan ikke anbefale det til nogen.
Hyggelig atmosfære - middel pizza
Vi spiste ved Gammel Strand en fredag aften. Servicen var udemærket. Maden kom relativt hurtigt og pizzaen var middel. Råvarerne var gode og smagsfulde, men pizzaen havde en meget tyk skorpe, blød bund og for meget ost. Ikke en pizza jeg umiddelbart får lyst til en anden god gang :-) Dog en hyggelig atmosfære.
Dårlig gummi pizza
Vi spiste hos Pizzaria Luca i Lyngby i dag. Det skulle efter sigende være kåret som europas 5. bedste pizza, men oplevelsen var temmelig skuffende og kvaliteten er bestemt ikke blandt de bedste i Europa. Pizza bunden var blød og gummi agtig og dækket af alt for meget ost.
Jeg havde ellers håbet på et godt pizza sted i Lyngby, men oplevelsen skuffende desværre. Det kan ikke anbefales.
Synes deres pizza smager rigtig godt
Synes deres pizza smager rigtig godt. Meget tynd bund og ekstra sprød skorpe, men meget lidt fyld.
Priserne på forret er meget høje i forhold til portionen. Første gang, vi var der, bestilte vi 1 forret til deling, men blev takseret for 2 forretter!. Så det er snyd. Vente-tiden var enorm laaaang tid, vi ventede i cirka 50 min for 2 pizzaer!!! Og der var kun 4-5 andre gæster i restauranten.
Anden gang, vi skulle på Luca i Lyngby, havde vi bestilt bord flere dage før. Og vi havde fået booking-bekræftelse både på sms og mail. Da vi møder op, er vi ikke i deres booking-system. De undskylder meget og siger vi godt kan komme derind alligevel, men der vil gå minimum 2 timer før maden er klar!!!! Fordi de først skulle tænde for ovnen. WHAT????? Tænkte jeg bare!!! Klokken var cirka 12 en lørdag. Jeg tænker bare, er det ikke en restaurant det her???!!! Så burde man have lidt mere styr på tingene og gøre klar i god tid inden gæsterne kommer!!
Dårlig service, ingen mad og sygt lang ventetid
Besøgte Lucca i start juli. Ventede 1 1/2 time og da jeg henvendte mig og spurgte til, hvor langt de var, var de ikke engang gået igang med de to pizzaer, jeg havde bestilt.
Der var ikke travlt. De havde begrænset gæster og var bare for dovne, sløve og useriøse.
Havde glædet os meget i troen om, at der endelig var kommet et godt pizzaria i byen.
Slemt skuffede gik vi uden at have fået mad.
Hvorfor starter man et pizzaria, når man er så tydeligt ligeglad med forretningen?
Våd og slasket bund
Vi kom med forventninger om pizzaer som hos BÆST men blev slemt skuffer over våde og slaskede pizzaer
Havde vi læst trustpilot så kan se at det ikke er et enestående de tilfælde.
Personalet virkede også stressede og uerfarne kontra BÆST hvor de virker uddannede og der var meget mere personale
Take Away pizzaer
Jeg ved ikke hvor de har fået 5. Bedste pizzaria fra !?
Det burde være 5. Dårligste pizzaria !!!
Blød bund + brændt bund + dårligt fyld + ekstremt dyre pizzaer = meget dårlig oplevelse !
Våd pizzabund, dårlig service...
Vi er 4 venner, der går meget op i gode gastro-oplevelser, og den ene er kok (endda tidligere Michelin-restaurant-kok), ligesom vi alle ofte rejser og spiser på gode restauranter, hvorfor vi har forudsætningerne for at vurdere mad. Vi havde derfor set frem til at spise på Luca Pizzeria "kåret som 5. bedste pizza i Europa" og skyndte os at bestille bord, da kæden ville åbne i Lyngby.
Vi var der lørdag den 15.6.2019 kl. 17:30.
Vi bestilte først antipasto misto - en anretning med lidt af det hele, men desværre kunne den unge kvindelige blonde tjener ikke forklare os, hvad 'det hele' bestod af, udover noget kød og noget ost....
Vi købte en flaske husets vin til at begynde med, og den kom først efter maden var serveret og uden vand ved siden af, som ellers er kutyme mange steder i dag. Det måtte vi selv bede om. Vinen blev desværre efter den var blevet godkendt hældt op - i 4 meget store - glas. Normalt er der 6 glas i en flaske vin... Det er ikke appetitligt eller i orden at servere sådan. Mange mennesker kommer i bil, og efter et sådant glas ville en person næppe være i stand til at køre lovligt videre... Endvidere skal vinen nydes og ikke bælles, så det ville være rart med normal glasservering.
Da vi modtog forretten, som i øvrigt smagte ganske fint, bestilte vi også 4 forskellige pizze. Vi bad om, at vi fik 4 tallerkener med ¨1/4 af hver pizza på. "I får sådan en rulle til at skære med, så det kan I bare selv gøre...", var svaret. Nå ja, udmærket, men det er da som udgangspunkt lettere at gøre i et køkken, hvor der er bordplads og f.eks. en spatel til at føre pizzastykker over på tallerkenerne med...
Mens vi spiste forretten, dukkede en mandlig tjener op med de to første pizze, som vi først afviste, idet vi jo stadig spiste forret - og kun havde været i gang med forretten i måske 15 minutter, så vi troede bestemt ikke, at det var vores. Tjeneren forklarede ikke, hvilken pizza han stod med, men spurgte blot, om 'vi ikke var bord nr. 9?'. Hvor skulle vi vide det fra?
Desværre dukkede endnu en tjener nu op med den næste pizza, og det stod nu klart, at køkkenet på Luca åbenbart og meget desværre havde besluttet at lave vores pizze, i det øjeblik, vi have bestilt dem, frem for at vente, til vi var færdige med forretten...
Da vi først prøvede at afvise, fordi vi jo ikke var klar til dem endnu, stod den mandlige og kvindelige tjener ganske rådvilde og så på os... Og vi endte med at forbarme os over de uerfarne tjenere og tage imod dem, da man jo ellers kunne frygte, at vi blot ville få de samme pizze serveret en halv time senere...
Straks efter dukkede de sidste 2 pizze op. Som vi næsten kunne forvente, blev det en større kamp pga. manglende bordplads og manglende gode redskaber at fordele pizzene med 1/4 af hver pizze til hver... Med bekymring registrerede vi, at pizzakanten på alle 4 pizze var brændt flere steder, mens bundene i alle 4 pizze var våd og på ingen måde sprød, men næsten ubagt.
Og nu blev resten af forretten noget, vi bare kastede ned eller levnede - dels var der ikke plads på bordet, dels var de 4 pizze jo varme nu, og så blev forretten ikke spist op, fordi en pizza jo bliver kedelig, hvis den bare står. Det er en skam, når man netop sælger et koncept, hvos man skal sidde og nyde antipasto sammen...
Kort efter kom en anden mandlig tjener og spurgte, om alt var ok? Vi fortalte ham, at nej, det var det ikke, og at pizzabunden på alle 4 pizze var helt sjasket og våd, hvilket var en skam, når fyldet var lækkert. Han begyndte på en eller anden røverhistorie om, at 'sådan er en pizza i Napoli, og det skulle man lige vænne sig til...'. Flere af os har spist autentisk pizza i Napoli. Og NEJ, gode og autentiske pizze hverken dér eller andre steder er som her sjasket og våd under fyldet!
Vi blev spurgt, da vi havde spist en del af fyldet og kanterne, om vi ville have nye pizze? Men igen, hvis I mener, at dette er en autentisk pizza, så giver det jo ingen mening. for de næste 4 ville jo med al sandsynlighed også være sådan... Og om det skyldes, at pizze placeres på kolde tallerkner, og der dannes kondens, der fjerner sprødheden, eller om det er for varme ovne, der brænder pizzaskorpen af og undlader at nå at bage midten, skal være usagt, men det er jo heller ikke gæstens ansvar at løse det problem. Det er Luca Pizzeria, der prøver at sælge en gastronomisk spiseoplevelse, som har et problem!
Nabobordet klagede i øvrigt kort efter over det samme, men fik samme røverhistorie...
Flere mennesker (potentielle gæster) kom og spurgte, om de kunne komme ind at spise eller købe en pizza med hjem, men de blev afvist, for 'køkkenet er helt optaget, og kan kun lave pizze til vores gæster, og alle bordene er fuldt booket...'. Nej. Der var flere tomme borde. Vores vin og vandflaske samt dele af forretten blev bl.a. af tjenere placeret på et tomt bord overfor, da vi pudselig sad med både forret og pizze og ikke havde plads nok.
Vi besluttede kort efter at gå, idet det var svært at nyde maden, endsige spise den snaskede midte af pizze, og vi ville i stedet tage vores kaffe et andet sted.
Men som det ses på vedhæftede billede, levnede vi stort set det meste på nær fyldet fra pizze. Desværre havde en tjener allerede fjernet 2 af tallerkenerne, inden jeg tog billeder, men vi levnede alle 4 stort set hele midten. Og det var ikke fordi, vi ikke var sultne!
Da vi betalte, sagde den pågældende tjener, som vi blev betjent af da, undskyld, og trak derfor vinen fra regningen, hvilket var pænt af ham. Men det ændrer desværre ikke ved det samlede billede af et køkken, der ikke har styr på almindelig pizzebagning samt at forret og hovedret ikke skal serveres oven i hinanden, og tjenere, der ikke har styr på almindelig kundeservice, menukortet og øvrigt...
Det er desværre tydeligt, at jeres personale ikke er uddannet fagpersonale, og det ødelægger i den grad helhedsindtrykket. Personalet ved ikke, hvordan man serverer, hvad maden på menukortet er eller indeholder, eller anden hel almindelig service. Først meget sent blev vi f.eks. spurgt om vi sende maden retur, samtidig med, at vi havde fået at vide, at 'det her er hel alm. pizza i Napoli...'.
Og endvidere undrer det os meget, at Luca Pizzeria er blevet kåret som 5. bedste pizza af italienske 50 top pizza. For vi har alle sammen fået bedre pizze andre steder - både i Italien, men også i Danmark. Eksempelvist …………::::::::. i København, som i øvrigt også er napolitansk autentisk.