Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik had een cadeaubon verzilverd, maar ontving geen barcode om hem in te wisselen in de winkel. Contact opgenomen via mail met Giffy. Ik werd zo goed als direct via de mail te woord gestaan en het was... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Via kaartje2go ontvingen we een paar keer een cadeaubon van bol.com. Tenminste, dat dachten we want zo stond het ook op de bon. Blijkbaar kon je het via Giffy ook omzetten naar andere cadeaubonnen. We... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We kregen een Giffy-kaart digitaal naast ons kerstpakket. Je levert deze online in en kan dan kiezen uit tientallen andere vouchers (van Zalando tot BOL en van Primark tot een bioscoopbon). Voor elk w... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik heb nou al verschillende Giffy cadeaukaarten gekregen maar elke keer weer slaak ik een diepe zucht. Wie heeft in vredesnaam bedacht hoe je zo moeilijk mogelijk een cadeaukaart kunt verzilveren zoda... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Leverandør af firmagaver

Skrevet af virksomheden

Met een Giffy Keuze Cadeaukaart kies je moeiteloos jouw perfecte cadeau. We bieden een uitgebreid assortiment aan cadeaukaarten en ervaringen zodat er altijd iets passends te vinden is voor iedereen.

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 2 uger

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Waardeloos op kerstavond geen kado

Waardeloos op kerstavond je kado uit kiezen daar uren mee bezig zijn en dan je kaart verzilveren krijg je de melding dat je contact op moet nemen met support team die er natuurlijk niet zijn op dat moment.
Ook geen herstel optie zoals bv een betaling die niet is gelukt en je daarna verder kunt. Diep teleurgesteld in deze dienst.

24. december 2025

Besvarelse fra ilovegiffy

Dank je wel voor het delen van je ervaring. Vervelend om te horen dat het verzilveren van je Giffy op kerstavond niet is gelukt, dat begrijpen we heel goed.

We hopen dat het probleem inmiddels is opgelost en dat je alsnog gebruik hebt kunnen maken van je cadeau. Mocht er toch nog iets openstaan, dan kun je altijd contact opnemen met onze support. We helpen je graag verder.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Gamma medewerker kan de bon niet scannen

Gamma medewerker kan de bon niet in de winkel innemen omdat het een code is en geen streepjescode. We hebben de klant via de webshop gamma laten bestellen dit ging wel.

Hopelijk pakken ze dit op dat het klantvriendelijker wordt en goed ingezet kan worden bij de winkelvloer

22. december 2025

Besvarelse fra ilovegiffy

Dank je wel voor je feedback. Vervelend dat de cadeaubon bij de Gamma-winkel niet direct kon worden gebruikt vanwege het verschil tussen code en streepjescode. Fijn om te horen dat het via de webshop wel goed is gegaan.

We nemen dit soort opmerkingen serieus en kijken continu hoe we onze cadeaukaarten en processen nog klantvriendelijker kunnen maken, ook voor gebruik op de winkelvloer.

We hopen dat je desondanks een positieve ervaring hebt gehad en staan altijd klaar om vragen of problemen op te lossen via onze support.

Ontzettend veel gedoe

Na al dat gedoe met die kaart omzetten naar iets wat hoort te werken krijg ik een mail met geen kaart code of pin. Serieus? Waarom zo moeilijk allemaal?

29. november 2025

Besvarelse fra ilovegiffy

Wat vervelend dat het niet lukt om je kadobon te ontvangen. Mail ons graag op customerservice@getgiffy.com met je gegevens, dan lossen we het direct voor je op.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Kadobon gekregen via kaartje 2go van…

Kadobon gekregen via kaartje 2go van Giffy. Moeten het alleen zelf activeren wat een gedoe is dat. Al 4 keer een bericht gestuurd dat we geen kadokaart ontvangen hebben na het ontgrendelen, wordt gezegd het wordt opnieuw verzonden. Nou niet dus. Dan maar even bellen nou wat denk jezelf antwoordapparaat en na 10 minuten wordt je er gewoon uit gegooid. Nou wat een kado je krijgt er grijze haren van. Ik zou zeggen nooit doen of weg geven.

24. november 2025

Verzilveren Bol.com cadeaukaart erg omslachtig

We hebben een Bol.com cadeaukaart gekregen via kaartje2go, en het verzilveren is super omslachtig. Wie dit heeft bedacht snapt niks van gebruiksgemak.

Eerst moet je handmatig een lange URL invoeren in je browser, dan moet je een Bol.com cadeaukaart "kopen". Of toch niet? Bij het afrekenen moet je dan de Giffy-code en bijbehorende pincode invoeren, waarbij (gelukkig) wel heel duidelijk staat aangegeven dat je het door jou ingevulde e-mailadres goed moet controleren. En dan zie je ineens twee Bol.com cadeaukaarten staan. Hadden we die toch niet in het winkelmandje hoeven stoppen?

Tot zover is het wat onhandig, maar niet onoverkomelijk. Een verkorte URL zou handig zijn, en het proces kan ook logischer, want waarom lijkt het alsof je een Bol.com moet "kopen" en blijkt later dat dit niet zo is?

Maar dan komt het: je krijgt daarna niet je Bol.com cadeaukaart in de mail, maar een mail waarmee je nog eens naar de Giffy website moet, en pas nadat je daar je aanvraag afrondt, krijg je de code in je mailbox.

Die laatste stap lijkt me totaal overbodig, zo ongelofelijk omslachtig en tijdrovend.

1. november 2025

Hi Nathan,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. We snappen dat het verzilveren van je cadeaukaart wat stappen kent, en we werken continu aan manieren om dat zo eenvoudig mogelijk te maken.

Fijn dat het uiteindelijk is gelukt! We nemen je feedback mee om het proces nog duidelijker te maken. Mocht je nog vragen hebben of ergens tegenaan lopen, dan helpen we je graag verder via support@ilovegiffy.com.

Goede service.

Paar keer een cadeaukaart via Giffy ontvangen. Verliep soepel. Prima aanbod. Ik zie een paar vreemde comments hier staan van mensen waarvan ik mij afvraag of ze het niet verwarren met een ander bedrijf. Zo kun je de cadeaubonnen juist wel online besteden. En customer support reageerde bij mij best snel.

Ben erg tevreden met ze.

9. september 2025

Besvarelse fra ilovegiffy

Wat fijn om te horen, dankjewel!
Fijn dat alles soepel verliep en dat je tevreden bent over ons aanbod en de service van ons team. We hopen dat je nog vaak plezier zult hebben van je Giffy cadeaukaarten.

Onbegrijpelijk!

In 2 jaar tijd 3 keer een cadeaukaart ontvangen en deze alle keren niet online kunnen gebruiken. Zeer slechte cadeaukaart en onbegrijpelijk dat bedrijven met deze firma in zee gaan.
Jammer!

31. august 2025

Besvarelse fra ilovegiffy

Bedankt dat je de moeite hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Vervelend om te horen dat je de cadeaukaart meerdere keren niet hebt kunnen gebruiken. Dat is uiteraard niet de ervaring die we willen bieden.
We helpen je graag om dit recht te zetten. Zou je contact met ons willen opnemen via customerservice@getgiffy.com?
Dan kijken we direct met je mee en zorgen we voor een passende oplossing.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ten eerste kunnen ze reageren op vragen…

Ten eerste kunnen ze reageren op vragen die gesteld zijn via de mail
Ik heb een bloemencadeau kaart gekregen van een kennis,haar werd verteld dat het heel gemakkelijk was om hem te besteden. Wat niet waar is dat ik hem niet in mijn buurt kan inleven,niemand wil deze bon. Nu moet ik de bloemen bestellen wat ook niet echt gemakkelijk gaat.

15. juli 2025

Hoi Betty,
Bedankt dat je je ervaring deelt.
Het spijt ons dat het verzilveren van je bloemencadeaukaart niet zo gemakkelijk ging als verwacht. We begrijpen dat het frustrerend kan zijn als een kaart niet direct in je omgeving te besteden is.

We helpen je graag verder om het bestelproces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Neem gerust contact op met ons team via support@ilovegiffy.com, zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing.

Giffy bon sucks

Bon gekregen van de werkgever, proberen te verzilveren, helaas , na een uur nog geen bol code ontvangen, de chat zegt we beantwoorden de volgende werkdag, telefonisch niet bereikbaar , voelt als oplichters.

14. maj 2025

Besvarelse fra ilovegiffy

Het spijt ons dat je ervaring niet naar verwachting was. Na ontvangst van jouw bericht hebben we het snel kunnen oplossen en de cadeaukaart binnen een uur opnieuw verzonden. Laat het ons weten als we verder kunnen helpen.

Gift card not issued

Ordered an IKEA gift card. Got an email to unlock the gift card but when I tried it just give an Oops something went wrong. Tried to call three times within office hours. Just an answering machine in Dutch which I don't understand. Writing in chat, no reply. Sent an email. No reply.
Update: Later on finally got a reply saying there was a technical problem. And the next day the card could be generated. However I already did my shopping at Ikea by then. Decided to take the gift card anyway for next purchase. Updating review from 1 to 2 stars because the experience was still bad.

5. maj 2025

Super omslachtig

Super omslachtig. Niet echt vriendelijk cadeau ze hebben er alles aan gedaan om het verzilveren zo lastig mogelijk te maken. via kaartje2go gekregen.

29. november 2024

Hallo,

Het spijt ons te horen dat je problemen ondervindt bij het verzilveren. Neem contact met ons op via support@ilovegiffy.com en we helpen je graag verder.

Team Giffy

Cadeaubon gehad via kaartje2go

Cadeaubon gehad via kaartje2go. Mooie bon besteld bij bol. Niets ontvangen. Direct gebeld en het zou worden opgelost. Niets ontvangen. Gemaild… niets ontvangen. Wederom gebeld. Geen gehoor. Wel het verzoek om te mailen. Erg onprofessioneel als je zo met een verjaardagscadeau om gaat.

4. oktober 2024

Hallo,

Team Giffy

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik heb van mijn werkgever een Giffy…

Ik heb van mijn werkgever een Giffy cadeaukaart gekregen met een leuke en persoonlijke boodschap, echt een leuke toevoeging! Er is veel keuze is uit cadeaukaarten om tussen te kiezen. Na mijn keuze te hebben gemaakt, kreeg ik gelijk mijn cadeaukaart in de mail. Werkte heel soepel en snel! Zag ook dat zede Plastic Soup Foundation steunen, goed gevoel bij. Echt een aanrader!

29. marts 2024
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.