Illustrerad Vetenskap Anmeldelser

TrustScore 3.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ständiga telefonsamtal som är omöjliga att komma ifrån. man säger nej till deras erbjudanden och sen ringer de med samma erbjudanden igen efter endast ett par dagar. har flera gånger sagt till dem att... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Mycket i tidningen är intressant. Men en del av artiklarna intresserar mig inte så mycket. T ex artiklarna om rymden. Ibland beskrivs forskningsresultat som... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Det finns så många intressanta artiklar. Mycket intressant artikel i nr 19 gällande lampor. Elen blir dyrare igen och olika lampor drar olik mycket el. En vardaglig sak för oss alla fast inte den d... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Bra tidning, lätt att hitta artiklar som är relaterade till varandra inom områden man är intresserad av. Svårt att få kontot att fungera, fick krångla mkt med förlaget och behövde specialhjälp efter f... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Medier og forlag

Skrevet af virksomheden

Illustrerad Vetenskap är ett internationellt populärvetenskapligt magasin, som ger läsaren inblick i världens ledande forskning inom alla grenar av vetenskapen.

Kontaktoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

3 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Är intresserad av den senaste…

Är intresserad av den senaste forskningen, att faktan är baserad på pålitlig forskning är vad som intresserar mig mest. Många intressanta kategorier.

26. august 2023

Besvarelse fra Illustrerad Vetenskap

Hej Christian. Tusen tack för den fina recensionen Mvh Vilgot, Bonnier kundtjänst.

Intressant lärande

Man får lära sig massor som man inte har någon aning om

25. august 2023

Besvarelse fra Illustrerad Vetenskap

Tack för den fina recensionen, Christer!😊

Vänliga hälsningar
Felicia, Bonnier kundtjänst

Variationen av intressanta artiklar

Variationen av intressanta aktuella teknikartiklar

22. august 2023

Tack för en fin recension och 5 stjärnor, Kjell. 😊

Vänliga hälsningar
Felicia, Bonnier Kundtjänst

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Eftersom testen var på svenska o svaret…

Eftersom testen var på svenska o svaret på engelska. Det tyckte jag var konstigt.

19. august 2023

Besvarelse fra Illustrerad Vetenskap

Tack för din recension. Vi värdesätter din feedback och den har vidarebefordrats till redaktionen 😊

Vänliga hälsningar, Thomas
Bonnier kundtjänst.

Intressanta

Intressanta artiklar i tidningen

18. august 2023

Hej Ingela. Tusen tack för den fina recensionen 😊

Mvh

Upplysningar

Mycket informationer som jag inte kände till?

16. august 2023

Tack för den fina recensionen, Leif! 😊

Mvh

Intressanta ämnen

Kul med present och intressanta ämnen

Hej Susanne. Tack för den fina recensionen😊

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Intressant, spännande och givande!

Det bästa är att det är så många olika, blandade artiklar och inslag. Man hittar alltid något intressant, spännande och givande!
Känns dessutom som en pålitlig källa.

Tack för de fina orden och de 5 stjärnorna, Monica!   😊

Thomas, Bonnier kundtjänst

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Tillsvidareprenumeration

Jag tycker inte om att prenumerationen automatiskt går över i en tillsvidareprenumeration. Hur många kunder tvingas på det viset att betala för extra nummer, som man aldrig beställt, för att man glömt bort att avsluta prenumerationen i tid?

Besvarelse fra Illustrerad Vetenskap

Hej Jonna! Tack för din recension. Vi är väldigt tydliga med att prenumerationerna är tillsvidare. De flesta kunderna är väldigt nöjda över att prenumerationerna är tillsvidare så att de ej missar några nummer. Om man är osäker på när sista dagen att säga upp är så kan man alltid logga in på kundtjanst.nu😊

Vänlig hälsning,
Felicia, Bonnier kundtjänst

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Jag har inte prenumererat på…

Jag har inte prenumererat på illustrerad vetenskap. Jag provade ett digitalt gratis under sommaren men sa upp det nästan genast eftersom jag tycker det är för dåligt. Snuttifierade texter som inte intresserar mig. Nu har jag blivit prenumerant trots att jag sagt upp mitt gratiseebjudande så det inte skulle fortsätta. Ta bort mig från era listor JAG ÄR INTE PRENUMERANT

14. august 2023

Besvarelse fra Illustrerad Vetenskap

Hej Annkristin. Jag har skickat ett mejl till dig med en lösning som jag tror att vi båda blir nöjd med. Vi ser fram emot att höra från dig. Med vänliga hälsningar, Vilgot, Bonnier kundtjänst.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Går inte att själv avregistrera sig från nyhetsbrevet

Säkert jättebra tidsskrift men går inte att själv avregistrera sig från nyhetsbrevet och kundtjänst återkopplade inte alls förrän jag skrev ett väldigt negativt omdöme här på Trustpilot. Har nu till slut fått personlig återkoppling och får förhoppningsvis inte några fler mail.

30. juli 2023
Uopfordret anmeldelse

Besvarelse fra Illustrerad Vetenskap

Hej Stina! Jag har skickat ett mail till dig, jag hoppas att du blir nöjd med lösningen.

Vänliga Hälsningar, Felicia, Bonnier kundtjänst

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Taffligt översatta artiklar med många…

Taffligt översatta artiklar med många språkfel.
Går heller aldrig riktigt på djupet.
Lite lättsam underhållning men inget som bidrar till känsla av bildning.

23. april 2023

Besvarelse fra Illustrerad Vetenskap

Tack för din recension. Vi värdesätter din feedback och den har vidarebefordrats till redaktionen.

Med vänlig hälsning,
Anna, Bonnier Kundtjänst

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Appen i min Iphone12 crashar så fort…

Appen i min Iphone12 crashar så fort jag loggar in. Jag kastas ut direkt. Helt oanvändbar!

23. april 2023

Besvarelse fra Illustrerad Vetenskap

Tack för din recension. Du får gärna maila direkt till våra tekniker på bplogin@bonnier.dk så hjälper de dig att få appen att fungera. :) Med vänlig hälsning, Felicia, Bonnier Kundtjänst

Dette er Trustpilot

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.