Prijs afgesproken , foto's gemaakt , hele proces doorlopen. Komt er toch weer gigantische druk om van de prijs af te doen, deze keer op de oprit ( 2 andere opkopers gaven evenveel). voet bij stuk geh... Se mere

Se, hvad kunderne siger
Kan enkel maar positief zijn over de site. Na indiening van zoekertje snel een telefoontje voor alles nog eens te overlopen en te vragen wat je verlangt en/of hoopt te verkrijgen. Kreeg na ff te wacht... Se mere
Virksomheden har svaret
We verkochten de auto van mijn vader die rijverbod had gekregen. De auto had veel schade waarvan ik duidelijke foto's had geupload. In het telefoongesprek werd hier langs beide kanten open over gec... Se mere
Virksomheden har svaret
Na het online invoeren van de details i.v.m. mijn auto, volgde zeer snel telefonisch contact gevold door hun verkoopovereenkomst. Zelfde dag nog een gesprek met de koper + afspraak, enkele dagen lat... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Om Ikwilvanmijnautoaf.be
Skrevet af virksomheden
Ons aanmeldproces is kort, enkele vragen rondom de staat van uw auto, een paar foto’s bijvoegen en klaar!
Wij nemen vervolgens contact met u op, zoeken binnen no-time een geschikt autobedrijf die uw auto wil kopen en informeren u over de mogelijke verkoopprijs.
Tevreden met de verkoopprijs? Dan is uw auto verkocht. Wij helpen u met een veilige levering.
ikwilvanmijnautoaf.be
Skrevet af virksomheden
- VEILIG
- Uw auto verkopen op een dag, is dat wel veilig? Ja hoor! Wij werken enkel samen met erkende, professionele autobedrijven. De aangesloten autobedrijven worden door onze medewerkers opgevolgd, zodat we u een betrouwbare dienstverlening kunnen garanderen.
- GOED BEREIKBAAR
- Onze automakelaars zijn zes dagen per week (van maandag tot en met zaterdag en op feestdagen) van 8 u. tot 22 u. telefonisch bereikbaar om in uw plaats te onderhandelen met de 8.200 aangesloten autohandelaars.
- SNEL
- We plaatsen elke dag voertuigen in de online autoveiling. Daardoor kunnen we u binnen de 24 uur al een hoog, gegarandeerd bod toesturen. Bent u het eens met dat bod? Dan kunt u uw auto al binnen de dag verkopen.
- KOSTELOOS
- We hebben onze autoveiling zo ontwikkeld dat die kosteloos is voor de verkopende partij. Bij ons betalen uitsluitend de aangesloten autohandelaars een vergoeding om voertuigen te mogen aankopen.
Kontaktoplysninger
Kolonel Begaultlaan 1A/51, 3012, Leuven, Belgien
- 01/69.80.380
- klantenservice@ikwilvanmijnautoaf.be
- ikwilvanmijnautoaf.be
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 81 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Heel vlotte verkoop
Heel vlotte verkoop, op 1week tijd alles netjes afgehandeld. Eerlijke prijs, vriendelijke mensen en aan de deur afgehaald, zelf geen verplaatsing moeten doen. Handje contantje en weg was onze wagen👍

Zeer soepele
Zeer soepele, eerlijke ervaring. Komen zeer professioneel en geloofwaardig over. Hou na afhandeling een goed gevoel over van de deal.

Besvarelse fra Ikwilvanmijnautoaf.be
Afscheid van een ouwe trouwe Meriva.
De voorlichting, de medewerking en goede-snelle bereikbaarheid van het hoofdkantoor is een compliment waard. Ga zo door.
Het contact met de dealer was ook okay, door een fout van ons had de overdracht wat meer voeten in aarde maar verliep verder ook prima alleen was de bereikbaarheid (telefonisch en via app) vanwege drukke werkzaamheden aldaar niet optimaal maar.. ook daar een compliment voor het meedenken en tot een prima overdracht kunnen komen. Zal zeker deze website en betreffende dealer bij iedereen aan bevelen.!!!

Besvarelse fra Ikwilvanmijnautoaf.be
Nog nooit zo snel een auto verkocht!
Zeer snelle reactie en opvolging van ikwilvanmijnautoaf.be.
Dag nadat ik mijn zoekertje online had gezet werd ik opgebeld en tijdens dat gesprek was er al verkoopsovereenkomst!
Randy overliep netjes alles om overeenkomst op te stellen en legde perfect het verdere verloop uit.
Sels Auto's V.O.F. reageerde ook snel en kwam twee dagen later de auto al ophalen en betaalde contant.
Ik ben zeer tevreden! Nog nooit zo snel een auto verkocht!

Besvarelse fra Ikwilvanmijnautoaf.be
My car worth 13000 euro in second hand…
My car worth 13000 euro in second hand market, but you gave me 2900. This is a joke.
De contacten met Ali van…
De contacten met Ali van ikwilvanmijnautoaf verliepen erg vlot. Heldere uitleg en vertrouwenwekkend. Alle afspraken ruim binnen de gestelde termijnen nagekomen. En -niet in de laatste plaats- een erg goede prijs geboden voor de verkochte auto

Belgocar, doen!
Belgocar kwam zijn afspraken netjes na. Zelfs al was de prijs niet wat het eerst was, zelf moet je realistisch blijven, mijn auto had het gehad. Tevreden!

Besvarelse fra Ikwilvanmijnautoaf.be
Heel goed contact en zeer goede uitleg met Ali de collega van Ikwilvanmijnautoaf.
Heel goed contact met Ali de collega van Ikwilvanmijnauto af. zeer goede uitleg en vlot verloop tot verkoop van mijn auto..
Ook vlot en zeer goed contact met koper.

Niet laten afdingen !
Hoewel een Belgische (.be) website en Belgische telefoonnummer en blijkbaar vestiging in Haasrode, vermoed ik dat het hier gaat om een Nederlands bedrijf. Na ontvangen van offerte kreeg ik bijna onmiddellijk een persoon die Nederlands (Hollands) sprak. Binnen het uur had hij een opkoper gevonden voor de afgesproken prijs. Het was wel een opkoper uit Nederland want -blijkbaar- was er voor mijn wagen geen interesse bij de Belgische dealers. Ik ging akkoord en krijg verkoopscontract opgestuurd. Hier bleken bij de beschrijving van het voertuig een aantal zaken niet helemaal juist te zijn; bv het jaartal van inschrijving was 2009 daar waar ik duidelijk 2008 had aangegeven. Wanneer de opkoper komt (Volar auto's Breda) komt begint er een discussie o.m. jaartal inschrijving klopt niet, er zou onderdruk zijn,... De opkoper haalde alles uit de kast om de afgesproken verkoopsprijs te drukken. Het is echter zaak om voet bij stuk te houden want de medewerker van 'ikwilvanmijnwagenaf' had uitdrukkelijk gesteld dat er geen prijsonderhandelingen meer zouden zijn.
Ik heb uiteindelijk afgesproken prijs gekregen maar het was onaangenaam te moeten discussieren daar waar de prijs gewaarborgd was. Dit is misschien niet automatisch de fout van de medewerker van "ikwilvanmijnautoaf" maar van de uiteindelijke opkoper.

Besvarelse fra Ikwilvanmijnautoaf.be
Nooit gedacht dat dit echt zou werken!!! Maar een aanrader van jewelste!
De samenwerking verliep veel vlotter dan verwacht. Toen ik mijn auto online aanbod, ontving ik dezelfde dag nog telefoon om alles in detail te bespreken. Daarnaast werd ook zeer uitvoerig uitgelegd wat hun werkwijze was.
Eens mijn dossier volledig in orde was (ik moest nog foto's toevoegen), contacteerde ik deze site opnieuw met de vraag hoe het verder moest. Opnieuw dezelfde dag telefoon: mijn dossier was ok en zij zouden een verkoper zoeken. Ik ging binnen de twee uur telefoon krijgen, werd beloofd. Maar ik ontving eerlijk waar na amper 5 minuten telefoon dat er een koper was. Alle info werd me opnieuw binnen de tien minuten per mail bezorgd. Een dag later stond de verkoper bij ons thuis en was ik 'vanmijnautovanaf'.
Nooit gedacht dat dit echt zou werken!!! Maar een aanrader van jewelste!

TOP ERVARING!
Na het indienen van de gegevens werden we meteen gebeld. Het was een zeer vlotte en snelle ervaring. Voor eens eerste maal was dit hoe ik het mij had kunnen voorstellen. Zowel Ikwilvanmijnautoaf.be als Belgocar waren extreem professioneel en behulpzaam in het proces rond de verkoop, ophaling en betaling. Dit is zeker een aanrader!

Besvarelse fra Ikwilvanmijnautoaf.be
Vlotte en correcte afhandeling van de…
Vlotte en correcte afhandeling van de verkoop van mijn auto

Goede ervaring
Goede ervaring
Mijn auto is verkocht voor mij wel een beetje met verlies
Maar ze hebben hun best gedaan om de hoogste prijs er uit te krijgen
Enkel de terugkoppeling naar de klant kon iets beter

Besvarelse fra Ikwilvanmijnautoaf.be
Zowel het aanmelden als het verkopen…
Zowel het aanmelden als het verkopen gaat hier supervlot! Ze nemen je het verkopen uit handen. Beetje chaotisch maar wel netjes en met respect. Kan het aanraden!

Besvarelse fra Ikwilvanmijnautoaf.be
Via de telefoon werd de verkoop…
Via de telefoon werd de verkoop geregeld.
Auto werd op afgesproken dag en uur afgehaald. Betaling werd geregeld via overschrijving. Vlotte verkoop op correcte manier

Besvarelse fra Ikwilvanmijnautoaf.be
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.