Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Na ruim 20 jaar te hebben gerookt is het mij dankzij Marcel gelukt om te stoppen. Inmiddels ben ik 1 jaar en 20 dagen rookvrij en daar ben ik heel trots op! 🚭😊 Marcel heeft me op een fijne, motive... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Nog steeds geen sigaret gerookt ,na 14 dagen cursus geen enkele behoefte meer gehad om te roken.Dit werkt echt 35 jaar dacht ik verslaafd te zijn dat het zo makkelijk was had ik nooit gedacht.Maar het... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Dankzij het programma van Marcel Borst “ik stop wel” ben ik rookvrij en voel ik me echt niet-roker. Geen strijd, geen gemis maar een andere mindset. Na eerdere mislukte pogingen is dit de methode di... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Hypnoseterapi
  2. Advokat
  3. Sundhedskonsulent
  4. Arbejdsmiljø

Skrevet af virksomheden

Ikstopwel.nl helpt rokers in één keer van hun rookgedrag af. Dat kan door de knop van de gewoonte, het eigen onbewust aangeleerde rookgedrag uit te schakelen. Ikstopwel.nl helpt je die knop tussen jouw oren te vinden én om te zetten. Zodat je geen enkele gedachte en behoefte meer hebt aan een sigaret. Vele duizenden rokers zijn je al voorgegaan met deze krachtige methode. Marcel Borst is als gecertificeerd hypnotherapeut volledig gespecialiseerd in stoppen met roken door de inzet van onbewuste verandertechnieken zoals hypnotherapie, NLP en visualisaties. Hij heeft in de afgelopen jaren een krachtig online programma ontwikkeld, het 4-3-2-1 systeem. Hiermee kun je binnen 14 dagen een niet-roker zijn: Je hebt dan geen gedachte en behoefte meer aan een sigaret. Na afloop van het programma is het mogelijk om nog 6 weken lang dagelijks nazorg te krijgen, waardoor de niet-roker die je dan al bent, steeds krachtiger zal zijn. Dit uitzonderlijke programma werkt als je van de sigaret verlost wilt worden, maar ook van de sigaar, pijp, e-sigaret, vape of joint. Al jouw onbewust aangeleerde rookgedrag wordt uitgeschakeld. Mocht je liever eerst nog wat meer informatie willen hebben, dan kun je het gratis webinar volgen dat Marcel regelmatig geeft. Meer informatie hierover vind je op zijn website.

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Gelukt

Het is me eindelijk gelukt om te stoppen met roken. En het kost me weinig moeite. Ben nu al een maand gestopt!

24. november 2025

Besvarelse fra Ikstopwel.nl

Hey Jantine, nu al een maand een niet-roker. Hoe cool is dat. Op naar een jaar. Want dan ben je ook voor de statistieken een echte niet-roker. Dan tel je ook bij mij mee als een echte Ikstopweller. En het mooie is, het gaat je gewoon lukken. Want jij weet nu precies wat je moet doen om een niet-roker te zijn. En dat dit heel makkelijk is. Ik spreek je over een jaartje weer. Ik ga ervoor. Jij ook?

Wonderlijk!

Wie had ooit verwacht dat ik zou kunnen stoppen met roken?! En dat zonder moeite, chagrijn of stress, wonderlijk gewoon... Mijn dank is super groot Marcel! En voor alle verstokte rokers: echt gewoon doen, ik beloof je dat je nog nooit zo blij was!

21. oktober 2025

Besvarelse fra Ikstopwel.nl

Wie had dat verwacht? Nou ik in ieder geval. 😁Maar goed, ik weet natuurlijk wat het effect van mijn aanpak is op inmiddels al vele duizenden rokers, dus dat is makkelijk praten voor mij.

Gefeliciteerd Mignon. Wat een topper ben jij ook. En wat ga jij nog veel jaren genieten van je herwonnen vrijheid als niet-roker.

Top programma!

Ik heb het programma serieus en letterlijk gevolgd zoals Marcel zegt! Per dag max 1h of 1 module per dag. De cursus is echt mooi en geordend in mekaar gezet,Ik heb een ongelooflijk resultaat! Namelijk geen behoefte aan roken,niets ontwenningsverschijnselen! Ik raad het iedereen aan die wil stoppen met roken/vapen! Het helpt echt! Ben nog nooit zo simpel gestopt! Dit na 36j roken/vapen. Zoals vele 1000den zeggen,waarom heb ik het niet eerder gedaan! Ik ben een niet-roker,YESSSS!!!!

4. november 2025

Besvarelse fra Ikstopwel.nl

Peter dank je wel. Ik zeg altijd tegen deelnemers aan mijn programma: Als je doet wat ik in het programma zeg dat je moet doen, dan geef ik je 100% garantie dat het je gaat lukken. En dat blijkt maar weer eens.

Gefeliciteerd met het door jou behaalde resultaat. Ik ben supertrots op je. Op naar een heerlijk relaxed niet-rokers leven. Geniet ervan.

Yeah...rookvrij!!

Mede dankzij Marcel ben ik nu 18 dagen rook vrij.🙏
En dat na 55 jaar roken, 1 pakje per dag.
De moeilijke momenten worden steeds minder.
Wel 3 kg aangekomen, die knop moet nog even om 😉
Super blij.

27. oktober 2025

Besvarelse fra Ikstopwel.nl

Martha, wat leuk om te horen. De moeilijke momenten worden nu inderdaad snel minder. Volg mijn nazorgprogramma goed en ook dat is binnenkort voorbij. En let nog even op wat ik je verteld heb over gewichtstoename en hoe je dat ook voorkomt. Maar die kilo's zijn niet echt een probleem, die corrigeren we later wel. Eerst maar een echte niet-roker zijn, nog meer dan je nu al bent. Gefelicieerd! Goed bezig.

Na 30 j eindelijk van het roken af

Na 30 j eindelijk van het roken af. Persoonlijk vond ik de hypnose sessie top het is daar waar ik de klik gemaakt heb

24. oktober 2025

Besvarelse fra Ikstopwel.nl

Silvia dank je wel. De hypnose sessie is niet voor niets de afsluiter van het programma. Na heel veel andere krachtige technieken is dat bij de meeste deelnemers uiteindelijk het moment waarop de verandering definitief wordt. Gefeliciteerd en geniet van je herwonnen vrijheid.

Het klopt

Het klopt , ik ben gestopt binnen de 14 dagen en totaal geen behoefte meer.
Hele goede begeleiding. En nazorg .
De beste site om te stoppen met roken .

15. oktober 2025

Besvarelse fra Ikstopwel.nl

Dank je wel Suzanne. Wat heerlijk dat jij ook op een gemakkelijke manier bent gestopt met roken door de knop van deze akelige gewoonte gewoon uit te zetten. Welkom in de wereld van niet-rokers en geniet er nog vele jaren van.

Het werkt!

Uiterst sceptisch gestart met de onlinecursus. Dat het makkelijk was zoals werd gezegd heb ik niet ervaren de eerste dagen. Maar na 36 jaar roken steeds meer, de laatste tijd 30 per dag ben ik gestopt. Vandaag inmiddels 9 maanden! Mijn omgeving staat nog steeds versteld net als ik. Soms komt de gedachte aan een sigaret nog binnen en dat mag. Ik ontleed de gedachte met alle ellende als ik die 1e sigaret zou nemen en dan is het weer weg. Voor iedereen die sceptisch is, niet doen het werkt!

11. januar 2025

Besvarelse fra Ikstopwel.nl

Dank je wel Erwin en van harte gefeliciteerd met het door jou behaalde resultaat.

Jammer dat je in de eerste dagen toch nog wat last hebt gehad van de nicotine in je lijf. Gelukkig heb ik je ook daar goed op voorbereid, waardoor je precies wist hoe hiermee om te gaan. En nu ervaar jij ook dat mijn aanpak beter werkt dan alles wat je eerder hebt gedaan.

Ik ben super trots op je en wens je nog vele mooie niet-rokers jaren toe.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Deze aanpak heeft me zeker geholpen om…

Deze aanpak heeft me zeker geholpen om te stoppen, ben na 20+ jaar roken nu een jaar rookvrij en dat is heel fijn. Denk nog wel soms aan t roken, maar doe het niet meer en dat gaat goed. Stoppen was met deze online cursus goed vol te houden. Bedankt!

9. oktober 2025

Besvarelse fra Ikstopwel.nl

Hi Koen, wat heerlijk dat mijn methode voor jou ook al heeft gewerkt. En natuurlijk denk je nog wel eens aan roken, dat doe ik ook. Maar je hebt nu de keuze om het niet te doen. Vroeger kreeg je de aandrang om het juist wel te doen. En dát is nu net het grote verschil. Gefeliciteerd man!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik heb de online training gevolgd en…

Ik heb de online training gevolgd en het boek gelezen en op deze manier is het helemaal niet zo moeilijk om te stoppen met roken!! Ik kan het iedereen aanraden, na 40 jaar gerookt te hebben ben ik inmiddels al 6 weken een niet-roker! Marcel en team: dank je wel voor alle inzichten 🙏

3. oktober 2025

Besvarelse fra Ikstopwel.nl

Wat ontzettend mooi om te lezen, Saskia! Na veertig jaar roken zes weken lang een trotse niet-roker zijn — dat is écht een prestatie om trots op te zijn. Het laat precies zien wat ik iedereen probeer te laten ervaren: dat stoppen niet moeilijk hóeft te zijn, als je de juiste knop omzet. Dank voor je vertrouwen en voor het delen van je verhaal. Jij bent nu het levende bewijs dat het wél kan.

Doen!

Inmiddels 1 jaar gestopt!
Het voelt anders dan andere stop pogingen. Voordat ik aan het programma deelnam heb ik continu de podcasts van Marcel geluisterd.
Marcel ontzettend bedankt!
Ik heb je nooit in het echt ontmoet, alleen het idee dat die mogelijkheid er wel is is al fijn en het voelde wel persoonlijk en niet als een programma en dat is zeker wat waard.

28. september 2025

Besvarelse fra Ikstopwel.nl

Dank je wel Linda. Ik zou graag zomaar eens bij je op de stoep staan om je te feliciteren. Maar ik heb je adres niet, dus dan maar online hier. Gefeliciteerd. Geniet nog vele mooie jaren van je niet-roker zijn. Van je herwonnen vrijheid. Van al het geld dat je bespaart nu. Van de extra energie die er elke dag weer bijkomt. Van alles wat een niet-roker zijn zo prettig maakt. Ik ben supertrots op je.

Het werkt echt! Super!

Ik vond het spannend (om niet te zeggen doodeng) om op deze manier en zonder nicotinevervangers te stoppen met roken. Alles precies gedaan volgens de duidelijke instructies en voila... bijna 3 weken onderweg! Op een paar korte momentjes na heeft het me nauwelijks moeite gekost; geen boze buien, geen gevoel iets te hebben opgegeven en, ook niet onbelangrijk, tot nu toe 0 extra kilo's. Ook namens mijn hond: super dank je wel!

16. september 2025

Besvarelse fra Ikstopwel.nl

Dank je wel voor deze leuke review. En inderdaad, als je gewend bent om het altijd op een andere manier te doen, dan is voor iets nieuws kiezen heel spannend. Dat snap ik.

Maar als die 'normale' manier die je altijd kiest, voor jou gewoon niet werkt en je daar al een paar keer tegenaan bent gelopen, dan is het altijd beter om gewoon iets nieuws of iets anders te doen. En dat heb jij gedaan.

Ondanks dat je het doodeng vond, heb je gewoon stap voor stap mijn aanpak gevolgd en nu geniet je van het resultaat: Een echte niet-roker zijn.

En ik laat je nog niet los, want ik blijf je ondersteunen. Tot je over een jaar een echte Ikstopweller bent. Gefeliciteerd.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Van 50 sigareten naar 0 sigareten in…

Van 50 sigareten naar 0 sigareten in 2weken

5. september 2025

Besvarelse fra Ikstopwel.nl

Dat is een prestatie van wereldklasse Barrak. Gefeliciteerd daarmee! En zegt het voort. Want de meeste rokers weten niet (geloven niet) dat het ook heel gemakkelijk kan.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Cursus gevolgd het stoppen ging goed en…

Cursus gevolgd het stoppen ging goed en eigenlijk geen ontwenningsverschijnselen, helaas na 3 maand voelde ik mij zo ellendig dat ik toch weer begonnen ben.

11. september 2025

Besvarelse fra Ikstopwel.nl

Hey San, dank voor je review. Ik begrijp dat het programma gewoon heeft gedaan wat het belooft, van jou een niet-roker maken.

Maar zoals ik in het programma uitgebreid vertel en uitleg, werkt het tot je zelf weer besluit om te gaan roken. Dan ben je weer een roker en is je rookgedrag weer volop terug.

Ik begrijp dat er soms situaties zijn die je niet in de hand hebt. Als je dan net een paar maanden een niet-roker bent, dan het lastig zijn.

Mag ik je daarom vragen mij even een email te sturen? Dan reset ik het programma voor je en kun je nogmaals de knop omzetten en een echte niet-roker zijn. Maar nu voor altijd. Want dat mijn programma werkt, dat heb je inmiddels al ervaren.

Het zit gewoon in mijn garantie. Een herkansing als je binnen 6 maanden toch weer terugvalt in je oude rookgedrag.

Ik hoop daarom dat je voor deze herkansing gaat, want ik zie graag een 5 sterren beoordeling. Ook van jou.

Na 30 jaar een roker te zijn geweest

Na 30 jaar een roker te zijn geweest. En 2 eerdere stoppogingen met pillen en pleisters beide mislukt waren.

Wilde ik zo graag dus definitief stoppen met roken. Ik heb het gratis webinair van Marcel Borst gevolgt en daarbij meteen het online programma en het hardcover boek aangeschaft. En na de modules 14 dagen was ik dus rookvrij.

In het begin was het wel moeilijk. Maar dankzij de ontspanningsoefeningen en mijn eigen tip om een lolly inplaats van een sigaret vast te houden. is het me gelukt!

Ik ben nu vandaag 11 September een jaar rookvrij,🎉 soms komt de gedachte nog even door mijn hoofd. Ik kijk dan naar het boek ik stop wel.. en denk dit wil ik niet meer!

Marcel ik ben je eeuwig dankbaar , zonder jouw online cursus en oefeningen was me dit nooit gelukt!

11. september 2025

Besvarelse fra Ikstopwel.nl

Dank je wel Charissa. Wat heerlijk dat jij ook de vruchten plukt van mijn aanpak. En inderdaad, die eerste 2 weken kan het nog wat lastig zijn, want de nicotine moet wel uit je lichaam. En dat kost even een paar dagen. Dat is ook de reden waarom ik je tot 6 weken na het programma nog steeds actief begeleid. Omdat we dan zeker zijn dat je geen last meer hebt van de verslaving en de gewoonteknop allang om is. Jij hebt het nu ervaren. Vertel het vooral door aan andere rokers, want weinigen weten dat je ook eenvoudig kunt stoppen.

Een echte aanrader

Ik ben Marcel en zijn hele team echt dankbaar. Ik ben nu een jaar gestopt met roken en ik heb zelfs geen enkele behoefte meer om een sigaret op te steken. Ik begrijp niet waarom ik ooit heb gerookt. Ik heb het nog niet berekend, maar het moet heel veel geld zijn dat ik het voorbije jaar heb uitgespaard. En bovenal is dit zo een goed nieuws voor mijn gezondheid!

6. september 2024

Besvarelse fra Ikstopwel.nl

Inderdaad Peter, het is een aanrader. Duizenden euro's besparen de rokers die met mijn aanpak de knop tussen de oren omzetten. Elk jaar opnieuw. Ik ben benieuwd wat jij daar allemaal van kunt doen nu, wat daarvoor niet kon. Geniet ervan.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bijzondere ervaring.Na zoveel stop…

Bijzondere ervaring.Na zoveel stop pogingen is dit de enige die echt heeft gewerkt. Absolute aanrader voor wie echt wil stoppen.

22. august 2025

Besvarelse fra Ikstopwel.nl

Dank je wel Hanneke. Voor de meeste rokers is het inderdaad een bijzondere ervaring om erachter te komen dat je de gedachte en behoefte aan roken of vapen gewoon kunt uitschakelen. De beroemde knop tussen de oren. Jij hebt inmiddels de werking ondervonden en geniet nu de rest van je leven een echt relaxed niet-rokers leven. Het is je gegund.

Bevrijding !

Boek gekocht en 1 jaar laten liggen. Het lukt mij toch niet dacht ik. Toen toch ook maar de online cursus geboekt op aanraden vriendin. En jawel hoor. Na 32 jaar op 12 maart gestopt met roken. Wat een bevrijding. Ik dacht dat t me nooit zou lukken. Geen sigaret meer aangeraakt. Super blij.

7. august 2025

Besvarelse fra Ikstopwel.nl

Wat heerlijk om te lezen Chantal (niet alleen mijn boek, maar ook jouw review 😂).

De meeste rokers beginnen met het online programma. Het boek blijkt dan een perfecte aanvulling te zijn. Jij hebt dat nu ook gemerkt.

Ik ben supertrots op je.

En het mooie is dat jij nu precies weet wat te doen om de rest van je leven een niet-roker te blijven! En dat is makkelijker dan je ooit had gedacht.

Ik wens je een mooi, lang, gezond en energiek niet-rokers leven toe. Het is je van harte gegund. Marcel.

Læs mere om andre typer anmeldelser.