Visualização excelente e atualização de…
Visualização excelente e atualização de dados quase que instantanea.
The real-time telemetry and analytics platform for modern traders. Connect your trading account directly and visualize your edge in real-time.
Ungarn
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Visualização excelente e atualização de dados quase que instantanea.
Plateforme très facile d'utilisation et suffisamment robuste pour tracker les données de trading. Tout au même endroit. Je suis content de l'utiliser. Cela ne fait qu'une semaine et je suis déjà conquis. Je le recommande les yeux fermés. C'est fiable et pratique!
I monitor my prop challenges here as there is a metric for daily drawdown from peak equity. Absolutely recommended service
For a free service, this is a great site. Shows information in a very simple, clear way.
Absolutely great support and the features which iFXhub are providing are super.
The right analytical platform for traders. Excellent analytical features that gives you full detail statistics of trading accounts performance. Free and flexible to navigate in. Excellent widget account statistics overview plug in to your own website for transparency.
I will 💯 % recommend it to every trader.
The seamless navigation and easy usefulness...
prompt alert, and how I'm able to view my dashboard without having to open my mt5 in public every time