Bra och enkla träningsprogram som kan göras hemma utan utrustning. Bra att det finns olika långa program. De program man gjort sparas på ett särskilt ställe men appen håller inte koll på hur ofta man... Se mere
Virksomheden har svaret
Den digitala prenumerationen är inte så bra då det är svårt att få överblick vad det finns för artiklar, var finns de , det verkar komma random artiklar bara. Hur ska man veta om man läst allt eller b... Se mere
Virksomheden har svaret
Papperstidningen är av mycket hög kvalitet både vad gäller papper,tryck och layout. Annonser,ja visst,men de är inte många och är relevanta för denna typ av tidning. Finns alltid något intressant,oc... Se mere
Virksomheden har svaret
Appens innehåll passar mig perfekt och menyerna som skickas varje vecka är riktigt goda. När det kommer till att streama appen till tv så slutade det fungera från ena dagen till den andra och det finn... Se mere
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Bra enkla recept, de vi provat blev väldigt gott! Många bra tips! Dessutom mycket bra träningsråd!
Går att anpassa även för den som är äldre och handikappad! Mycket nöjd!

Besvarelse fra I FORM
Det var inte riktigt av mitt intresse. Är mer intresserad av yoga, mindfulness och grön mat.

Besvarelse fra I FORM
Det som är bra med i form är:
Recepten
Hälsotipsen
Olika träningsformet

Besvarelse fra I FORM
Förstår inte varför jag får ett välkommen till I-form när jag precis sagt upp tidningen eftersom jag inte är nöjd med företagets kundhantering.

Besvarelse fra I FORM
Tycker att det är en bra och lättsam tidning med en perfekt mix på en bra nivå. Rekommenderar den ofta på jobbet.

Besvarelse fra I FORM
Jättebra tidning med bra artiklar om hälsa och mat. Jättebra träningspass av olika slag i Iform appen som ha gjort att jag kommit igång med både träning och yoga.

Besvarelse fra I FORM
Väldigt mycket fokus på att minska i vikt. Vore bättre o fokusera på att äta hälsosamt så får man en bra vikt på köpet. Själv avslutar jag min prenumeration p g av ”bantningsfokus”. Känner att mina tankar styrs åt helt fel håll.

Besvarelse fra I FORM
Otroligt omodern och ointressant tidning. Viktminskning tycks vara genomgående fokus snarare än välmående och man får tips som inte kändes nya ens för tio år sedan, som att man kan äta couscous och använda tyngdtäcke.

Besvarelse fra I FORM
Träningsprogrammen är bra !
Jag saknar recept som utgår från det som är i säsong.

Besvarelse fra I FORM
Mycket bra tips och idéer och man blir peppad att försöka ta tag i sin vikt

Besvarelse fra I FORM
Bra reportage om hälsa mat , gymnastik övningar m.m.
Mvh Bitte WN

Besvarelse fra I FORM
Bra tidning. Skulle den vara billigare skulle jag fortsätta premunera ...nu blir det lisnr

Besvarelse fra I FORM
En tidning med mycket information ang mat och motion. Kanon

Besvarelse fra I FORM
Mycket nöjd för det finns alltid flera artiklar som passar mig perfekt varje gång!
Jeanette

Besvarelse fra I FORM
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.