I FORM Anmeldelser 149

TrustScore 3 ud af 5

3,2

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Bra och enkla träningsprogram som kan göras hemma utan utrustning. Bra att det finns olika långa program. De program man gjort sparas på ett särskilt ställe men appen håller inte koll på hur ofta man... Se mere

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Den digitala prenumerationen är inte så bra då det är svårt att få överblick vad det finns för artiklar, var finns de , det verkar komma random artiklar bara. Hur ska man veta om man läst allt eller b... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Papperstidningen är av mycket hög kvalitet både vad gäller papper,tryck och layout. Annonser,ja visst,men de är inte många och är relevanta för denna typ av tidning. Finns alltid något intressant,oc... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Appens innehåll passar mig perfekt och menyerna som skickas varje vecka är riktigt goda. När det kommer till att streama appen till tv så slutade det fungera från ena dagen till den andra och det finn... Se mere

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Varning!!

Efter en provprenumeration har de förföljt mig. De ringer vid alla tänkbara tider och trots att jag avvisar dem varje gång så fortsätter de. I morse blev jag väckt på min semester att deras j-a samtal... Nästa gång anmäler jag!

20. september 2023
Uopfordret anmeldelse

Besvarelse fra I FORM

Hej Anna. Jag har skickat ett mejl med förslag på en lösning. Vi ser fram emot att höra från dig. 😊

Felicia, Bonnier kundtjänst.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Att dom tar reda på vart dom skickat…

Att dom tar reda på vart dom skickat min gåva som blev bestämd den 14 augusti o det är den 30 augusti idag o den har inte kommit, höll på att ringa i 3 timmar i fredags för att efterlysa den men helt utan resultat, men prenumerations avgiften skulle betalas inom en viss datum men detta gäller inte utskicket av gåvan. 👎👎👎👎👎

29. august 2023

Besvarelse fra I FORM

Hej Gudrun, jag har skickat ett mejl med förslag på en lösning. Vi ser fram emot att höra från dig.😊

Felicia, Bonnier kundtjänst

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Testar ert program för löpning

Testar ert program för löpning. Har inte sprungit på många år men har nu kommit igång igen. Väldigt bra upplägg och pepp. Skönt att börja i lagom takt så att konditionen byggs upp och tekniken kommer tillbaka.

Besvarelse fra I FORM

Hej Annika. Tusen tack för den fina recensionen Mvh Vilgot, Bonnier kundtjänst.

Bra träningspass

Jag har laddat ner er app och är nöjd med den. Bra och många recept som har uträknade kcal. Dessutom snabba att göra.
Bra träningspass med olika valmöjligheter.

Besvarelse fra I FORM

Hej Carina. Tusen tack för den fina recensionen Mvh Vilgot, Bonnier kundtjänst.

Bra med många olika val

Bra med många olika val, långa och korta pass. Riktade mot olika grupper. Skönt att kunna köra 8 minuter. Sen blir man ofta sugen på en till.

Musiken är fruktansvärd!

Tack för den fina recensionen, Johanna. Mvh Vilgot, Bonnier Kundtjänst

Bra recept

Bra recept, övningar och artiklar. Lite seg i början.

Besvarelse fra I FORM

Tack för de fina orden och de 4 stjärnorna Kristin. Vänliga hälsningar, Vilgot, Bonnier kundtjänst.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Jag kan inte logga in med mitt…

Jag kan inte logga in med mitt lösenord. Det går inte att nollställa. Och jag får ingen kontakt med kundservice

Besvarelse fra I FORM

Hej Helena, jag har skickat ett mejl med förslag på en lösning. Vi ser fram emot att höra från dig. 😊

Felicia, Bonnier kundtjänst.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Många bra tips och massor av goda

Många bra tips och massor av goda, nyttiga recept! Längtar alltid till nästa nummer!!!

Besvarelse fra I FORM

Tack för de fina orden och de 5 stjärnorna Vänliga hälsningar, Vilgot, Bonnier kundtjänst.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Aldrig riktigt nöjd med tidningen

Aldrig riktigt nöjd med tidningen, men online är en helt annan sak. Mycket nöjd med artiklar och online träning.

Besvarelse fra I FORM

Hej Ulla, tack för 5 stjärnor och vad kul att höra att du är nöjd med tjänsten! 😊

Vänliga hälsningar
Felicia, Bonnier kunstjänst

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Jättedålig app som hänger sig hela…

Jättedålig app som hänger sig hela tiden. Träningen jag gör sparas i te som utförd

Besvarelse fra I FORM

Tusen tack för din recension! Har du problem med appen kan du ta kontakt med iforms support på bplogin@bonnier.dk så skal dom hjälpa dig med detta 😊

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Appen samarbetar inte

Appen samarbetar inte. Den registrerar inte mina löprundor och det är svårt att lyssna och springa samtidigt då skärmen släcker sig och ljudet stannar av. Sättet ni tipsar om att starta och stänga av fungerar inte....tyvärr.
Prenumerationen verkar förövrigt bra men appen behöver bli bättre.

Besvarelse fra I FORM

Hej Lena. Tusen tack för recensionen! Du kan skriva till iform's support på bplogin@bonnier.dk vart dom kommer hjälpa dig med problem i appen.

Yoga

Bra tips på träningar.

Hej Victoria. Tusen tack för den fina recensionen 😊

Bra tips

Bra tips, massor av inspiration

28. maj 2023

Tack för den fina recensionen, Anna 😊
Vänliga hälsningar från Felicia på Bonnier kundtjänst!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

En tidning med bra upplägg

En tidning med bra upplägg, intressanta reportage och väldigt bra kost och träningstips mm

1. maj 2023

Tack för den fina recensionen, Paula! 😊

Thomas, Bonnier kundtjänst

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ser fram emot ett nytt nummer

Ser fram emot ett nytt nummer. Gillar att bläddra i tidningen och läsa intressanta artiklar.

23. april 2023

Hej Helena! Tack för den fina recensionen 😊

Thomas
Bonnier Kundtjänst

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.