Ik weet dat we een betalings fout hebben gemaakt, maar ik vindt het schokkend dat op de site vermeld werd dat de site offline was wegens betalingsachterstand.
Support is geen 24/7 haal dat eerst eens weg van de site. Verder bij storing is er zeer late reactie vooral in het weekend
Geen problemen. Alles loopt vanzelf, zonder contact. We zijn tevreden.
Lijkt of klantenservice niet helemaal nederlands begrijpt. Antwoorden zijn soms kortaf
Goede en betaalbare hosting en streaming: VPS Hosting, dedicated servers, shared hosting, Shoutcast streaming, icecast streaming, Cloud servers
Keurenplein 41 / E28, 1069 CD, Amsterdam, Holland
- support@idfnv.com
- idfnv.com
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Goede seedbox
Goede seedbox, up time ook heel erg goed, helpdesk zeer snel met beantwoorden van vragen, ik zou het iedereen aanraden.
Snelle reactie
In geval van problemen of vragen ontvang ik steeds snel een antwoord.
Lijkt of klantenservice niet helemaal…

Goede hulp al jaren
Goed en betrouwbaar en snelle sevice
vriendelijke en behulpzame mensen,en…
vriendelijke en behulpzame mensen,en betrouwbare site
kan iets beter allemaal wij hadden als…
kan iets beter allemaal wij hadden als precies gedaan wat we moesten doen maar in jullie beschrijving staat het anders wat je eigenlijk moet doen.maar is wel allemaal netjes op gelost.

Snel en goed geholpen!
Goede service voor weinig geld.
The service that idfnv is very good and…
The service that idfnv is very good and has always been very responsive to some problems that I have had as a user of their services. The only problem that I have is the language and their services of billing. Sometimes it's a little bit complicated and difficult to understand.

Besvarelse fra IDFNV
Ik maak al bijna 26 jaar gebruik van…
Ik maak al bijna 26 jaar gebruik van hun diensten. Toen ze nog wat kleiner waren was het allemaal perfect. Nu ze groot zijn en ik meer met medewerkers te maken krijg, verloopt de communicatie soms iets minder soepel. Tickets worden altijd snel beantwoord en verzoeken vrijwel direct verwerkt. Maar nogmaals, ik had het liever wat kleiner zien blijven.

goede sever s
Nooit problemen dus een 10
Snelle en goede hulpverlening
Snelle en goede hulpverlening. Toppie
Zeer tevreden over dit bedrijf
Dedicated server klant en diverse Vps servers.
Ik heb nog nooit een klacht gehad over de service van Idfnv.com
de servers zijn snel online en ook de support is goed.
Kortom ik zou dit bedrijf aan iedereen aanraden.
Omdat het gewoon goed is
Wij hebben er goede ervaringen mee