Snelle afhandeling en vlotte…
Snelle afhandeling en vlotte communicatie. Alex is zeer professioneel en behulpzaam. Zeker een aanrader!”
Energieprestaties adviseur BENG NTA8800 woning detail. Energieadvies/Maatwerkadvies & Verduurzamen. Energiebasparende maatregelen. Energielabels woning basisopname & detailopname. BENG berekeningen NTA8800 voor vergunningsaanvraag, oplevering & renovatie/verbouw.
Schieweg 113 C, 3038 AL, Rotterdam, Holland
Het 1e contact met Ideal Housing BV was op dinsdag, vrijdag de inspectie uitgevoerd. Zaterdag(ochtend) de betaling verricht & in de middag een energielabel mogen ontvangen. Wat een snelle service!
Wij hebben een energielabel laten maken.Dit is zeer professioneel en kundig gedaan. Het contact was prettig, afspraken werden goed nagekomen, communicatie verliep goed. Wij kunnen dit bedrijf aan iedereen aanraden.
Lekker snel geregeld allemaal prima ervaring.
Zelden zo snel iets geregeld gezien. Binnen drie werkdagen een energielabel. Petje af!
Wordt netjes te woord gestaan, goede communicatie, komt op tijd en komt afspraken na.
Fijn om mee te werken
Advisor Alex Agullo Thonus was very professional and very detailed. Results were prompt and easy to access.
Snelle reactie op onze aanvraag. Veel opties gekregen om af te spreken. Hele snelle en effectieve communicatie.
Zeer vriendelijke en vakkundige woningopname door Alex. Dezelfde dag nog energielabel beschikbaar. Wij zijn erg dankbaar. Een aanrader !
Alex en zijn team zijn pijlsnel in actie gekomen en het Energielabel was in no-time geregeld. Vlotte inspectie en oplevering!
Energielabel snel en nauwkeurig aangevraagd en snel afgehandeld.
Eigenlijk geen omkijken naar gehad
Als snel en prima geregeld
Supersnelle reactie en heel adequate opname! Alex heeft duidelijk verstand van zaken, en is heel betrokken bij zijn vak.
Alles was snel geregeld en de er werd heel goed meegedacht als er obstakels waren.
Goed uitgelegd.
Snel aangevraagd en snel het energielabel gekregen.
Top.