Bedrageri! Jeg kjøpte et par sko fra dem, men etter betalingen fikk jeg en e-post om at skoene ikke var på lager, og at det hadde vært en feil på nettsiden. De skrev at beløpet skulle refunderes.... Se mere
Kjøpte et par sko herifra. Jeg hadde en anelse om at de er litt store i str, så jeg spurte om hjelp til str ved bestilling, ang. min str og en str mindre. Det ble påstått at min str sikkert... Se mere
Stort utvalg av dansesko, enkelt å bestille, får tilbakemelding på spørsmål. Veldig fornøyd med kjøpet av gode dansesko som passer mine føtter perfekt. Anbefaler denne nettbutikken.
Enestående kundeservice! Målte føttene mine og fikk tilsendt flotte sko på rekordtid, som passer perfekt.
Internet based Dance shoes and dance wear. Lowest prices in Norway and ultra fast delivery. All styles of dance shoes, Latin, Standard, Fox, Bugg, Line Dance, Zumba, Gym etc. Training or competition.
Ringsbyvegen 539, 2160, Vormsund, Norge
Svarer typisk inden for 24 timer
Bedrageri!
Jeg kjøpte et par sko fra dem, men etter betalingen fikk jeg en e-post om at skoene ikke var på lager, og at det hadde vært en feil på nettsiden. De skrev at beløpet skulle refunderes. Jeg har aldri fått pengene tilbake, til tross for at jeg har sendt flere e-poster og purret flere ganger, i tillegg til SMS. De har ikke vært særlig hjelpsomme og har gitt uklare svar på henvendelsene mine i nesten en måned. Derfor så jeg meg nødt til å sende saken videre til Forbrukertilsynet for mekling.
Viser til idance svar som er lagt ut under kommentaren min:
Tonen i dette svaret sier egentlig alt. Slik behandler de kunder som ikke er fornøyde med servicen – arrogant, respektløst og fullstendig uprofesjonelt. Greit at dette svaret ligger her, så alle kan se hvordan de faktisk svarer kundene sine.

Besvarelse fra Idance.life
Kjøpte et par sko herifra.
Det ble påstått at min str sikkert blir litt trang, noe jeg ikke kunne tenke meg at det egentlig stemte.
De var litt for store, som først antatt.
Spurte så om hjelp på en str mindre for å høre hvor stor/liten størrelsesforskjellen er, fikk aldri hjelp, selv om jeg purret på et par ganger.
Så nå sitter jeg her med sko som er for stor som er for sent å returnere.
Noe annet som er dårlig er at man må betale for retur selv, noe som er ekstra irriterende når man spør om hjelp før handel som viser seg å være totalt ubrukelig.

Besvarelse fra Idance.life
Jeg kjøpte sko for ei venninne. Hun var veldig godt fornøyd.

Besvarelse fra Idance.life
Stort utvalg av dansesko, enkelt å bestille, får tilbakemelding på spørsmål.

Besvarelse fra Idance.life
Kjempegod service,raskt og fine produkter,som holder hva som ..loves..bra.♥️

Besvarelse fra Idance.life
Jeg er fornøyd med produktet, men tenker de sokkene kunne vært sent i konvolutt og ikke i en stor eske.