De bezorging ging prima en ik ben ook tevreden over de producten. Helaas kwam alleen de mesh in een plakkerige fles aan. Deze moest ik eerst schoonmaken.
Verkeerd product ontvangen op 8 juni. Direct een retour label aangevraagd en op 11 juni teruggestuurd. Sindsdien niets meer gehoord. Op mails wordt niet gereageerd. Ben benieuwd of dit gaat helpen.
Tweede keer online besteld en beide keren snelle en nette levering. Jammer dat er geen 'persoonlijk' briefje van afzender, kapsalon waar ik besteld heb, bij zit. Zeer tevreden over bestelde producten... Se mere
Iconspecialist biedt in samenwerking met Shane Hair Professionals een breed assortiment van I.C.O.N. producten aan.
Vliertstraat 3, 5261 EJ, Vught, Holland
- +31 073 656 1617
- info@iconspecialist.nl
- iconspecialist.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 2 uger
Snelle levering
Fijne coole zilvershampoo
Deze vegan producten zijn een must voor je haar zeker deze zilvershampoo maakt je kleur echt cool en het droogt niet uit
Snel ontvangen
Fijne producten voor krullen
Nog niks ontvangen!!
Snelle service
Het product is mij bekend
Het product is mij bekend, Icon is een erg goed product.
Hele snelle levering.
Perfecte bezorging
Perfecte bezorging. Dag later al binnen en mooi en compact verpakt!
Heerlijke olie
Heerlijke olie, duurzaam en doeltreffend voor pluizig haar, snel in huis
Verkeerde product geleverd
Verkeerde product geleverd, 250 ml ipv de bestelde en betaalde 1000ml.

Besvarelse fra I.C.O.N. Specialist
Bestelling netjes ontvangen
Bestelling netjes ontvangen, een fijne shampoo dat je haren echt zacht maakt.
Het is fijn dat er fijne acties zijn, de volgende keer zal ik zeker weer bestellen.
Super ervaring
Super ervaring. Ik werd geknipt door een junior stylist, die heel goed en secuur werkte en me veel uitleg gaf. Er was supervisie aanwezig vanuit een ervaren kapper, wat op een hele prettige, opbouwende manier ging. Al met al; fijne sfeer, fijn kapsel:)
Snelle levering en hele fijne shampoo
Snelle levering en hele fijne shampoo , groot verpakking in de aanbieding!

Besvarelse fra I.C.O.N. Specialist
Snel geleverd.