1. Solbrillebutik

Välkommen till ICONEYES.Din ultimata destination för solglasögon & tillbehör till överkomliga priser. Vi är passionerade för att erbjuda produkter som möter dina behov, samtidigt som vi håller prislappen rimlig då vi jobbar med tredjeparts logistik.Vi grundades med visionen att göra främst solglasögon tillgängliga för alla, oavsett budget. Vi strävar ständigt efter att erbjuda de senaste trenderna inom sportoptik.

2,5

Under middel

Svarer typisk inden for 1 uge

Droppship

Lång leveranstid. Allt skickas från Kina, går att hitta motsvarande på temu. Texten där det står "polarized" har redan börjat att försvinna efter 2 dagars användning. Glasögonen är av plast i tveksam kvalitet, seg och trög att fälla ut bågarna. Ganska skönt ljus när man har på sig dem men frågan är hur länge de kommer att hålla.

20. maj 2026

Dålig kvalité

Lång leveranstid. Ena ”glaset” satt löst vid leverans. Billig känsla på bågarna. Finns så mkt finare budgetglasögon i butik. Ser på företaget hemsida att de verkar bara publicera pos recensioner och jag är mkt tveksam till att alla är sån positiva till denna produkt.

14. maj 2026
Iconeyes-logo

Besvarelse fra Iconeyes

Hej! Vad tråkigt att höra att du fått den upplevelsen 😔
Det är verkligen inte den känslan vi vill att våra kunder ska få, och om glasögonen varit defekta som du beskriver så beklagar vi det verkligen.

Du får gärna maila oss på info@iconeyes.se så löser vi självklart en återbetalning för de defekta glasögonen.

Tack också för att du tog dig tid att skriva och dela med dig av din upplevelse.

Jag har ännu inte fått beställningen…

Jag har ännu inte fått beställningen men redan missnöjd med tanke på hur länge jag väntat. De är ett svenskt företag men står inget om dropshipping. Hade jag vetat de hade jag såklart inte beställt, då hade jag kunnat beställa från Kina själv.

20. marts 2026
Iconeyes-logo

Besvarelse fra Iconeyes

Hej!

Tack för din recension – och vi är verkligen ledsna att höra att du känner dig missnöjd redan innan du fått din beställning. Det är absolut inte den upplevelsen vi vill ge.

Vår normala leveranstid är 6–10 arbetsdagar. Har det tagit längre tid än så i ditt fall får du väldigt gärna mejla oss, så kollar vi upp din order direkt och hjälper dig vidare. Vi ser alltid till att hitta en lösning.

När det gäller din kommentar om att beställa direkt från Kina så förstår vi hur du tänker. Samtidigt finns det vissa risker med det, bland annat kring CE-märkning och kvalitetskontroller. Våra solglasögon är testade och certifierade för att få säljas inom EU, vilket innebär att de uppfyller de krav som ställs på säkerhet och kvalitet – något som inte alltid är garanterat vid direktköp.

Vi uppskattar verkligen din feedback och hoppas att vi får chansen att rätta till din upplevelse.

Vänliga hälsningar,

Mycket nöjd o köpte 2 par

Dom var kanon o bra ljus i sol som i skymning och passformen höll sig och inte som andra som vidgar sig när man använder dom. Klarade att ligga i stekhet sol utan att ändra passform. Mycket nöjd o köpte 2 par o hustrun är också lika nöjd.

6. juni 2024