OK sushi. Mistede dog appetitten da vi havde fået fordærvet sursød sovs med hjem der smagte og decideret stank gæret. Gad vide hvor gamle deres andre madvarer er.. Der var heller ikke pakket pinde,... Se mere
Sur og vranten betjening. Vi kom med tre velopdragne børnebørn. Vi var der sidste år med samme børn, der var det faktisk meget godt og med fin betjening. I år var det ikke en rar oplevelse. Made... Se mere
Havde en ny oplevelse på Ichiban en februar onsdag - og det var en super fantastisk oplevelse. Superskarp personale - og kvik - de spottede med det samme når man skulel bruge service og maden... Se mere
Vi ville prøve dette sted til fødselsdag, da det blev anbefalet til os, og kan kun sige at det var en kanon oplevelse med kanon god sushi og service. Konceptet er helt klart super med bestilling og... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Ichiban Sushi i Næstved serverer lækker sushi som take-away eller i restauranten. Vi bruger kun kvalitets råvarer. Du er velkommen alle dage.
Brogade 7, 4700, Næstved, Danmark
- ichibansushi.dk
Første og sidste gang
Første og sidste gang.
Vi bliver placeret ved vindueskarm hvor der er fnuller og bestemt trænger til en klud.
Spisepinde der ligger på tallerken ved ankomst er ikke vasket ordneligt af og tallerknen er fedet. Samt er der beskidt på stolen.
Beder om noget nyt og rent service som kommer med det samme.
Efter vi har afleveret bestillings seddel, kommer tjeneren tilbage og informere om at der er flere ting der ikke kan blive lavet og vi bestiller derfor nogle andre sushi ruller.
I et af stykkerne med and var der et stort stykke brusk.
Efter at have ventet en time på det sidste mad, kommer en anden tjener og spørg ind til om vi ønsker at køkkenet skal lave det sidste, da han syntes at vi i forevejen havde bestilt meget mad.
Med den kommentar, vælger vi at takke nej til det sidste som vi ellers havde siddet og ventet på.
Ved betaling bliver der ikke spurgt indtil om det hele havde været som det skulle eller takket for aften…
Klart at anbefale dette sted
Konceptet er helt klart super med bestilling og mængde af mad (ca.15-20 stk) pr person over 3 omgange er mere end rigeligt.
Ikke sidste gang vi kommer og spiser her.
Mit absolutte yndlings sushi sted
Mit absolutte yndlings sushi sted. Maden er altid frisk og betjeningen er meget venlig. Når man bestiller udbringning får man tit gratis rejechips med i posen, total god service.
Meget lækker sushi og eminent og høflig…
Meget lækker sushi og eminent og høflig betjening. Alt var veltillavet og det kom indenfor ganske kort tid. Vil anbefale dette skønne sushisted til enhver tid.
Altid god service og lækkert mad.
Altid god service og lækkert mad.
Har snart prøvet sushi mange steder, også leveret og har endnu ikke oplevet samme service og kvalitet, som ichiban sushi i Næstved.
Kan varmt anbefale dem.
Super god sushi!
Super god sushi!
Jeg har nu spist på dette sted to gange og det har bare været så godt! Sushien var så velsmagende.
Der var en rigtig god balance mellem ris og fisk/grønt. Mange gange oplever jeg at der er rigtig meget ris og ikke så meget af det andet. Sådan er det ikke her! Der er god med fisk og ikke alt for meget ris.
Dejlig meget at vælge mellem, og præsentationen helt i top.
Servisen synes jeg var rigtig fin, meget søde og hjælpsomme fra det øjeblik vi gik ind til vi forladte restauranten.
Kan varmt anbefalt dette sted.
Sushien er på ingen måde den standart…
Sushien er på ingen måde den standart som den burde være, til den pris man betaler. Maden var smagsløs og det bar præg af at ingredienserne ikke var friske. Derudover var eddermanne bønner kolde og melet og uappetitlige.
Det var ikke en god oplevelse og vi gik skuffet derfra.
Tak for en super oplevese.
Superskarp personale - og kvik - de spottede med det samme når man skulel bruge service og maden den sprællede stadig :-) lige som vi kan lide det - Frisk!
Conceptet er lige i øjet - så er sushi nemlig sjovt - vi elsker det med at vi hver kan bestemme næste ret og så dele maden med 4 stykker ens sushi på en bestilling. og så videre
Vi blev der langt længere end normalt for et restaurant besøg og var langt mere mætte end normalt da vi forlod stedet. Det var en kulinarisk oplevelse, hyggeligt og ikke overcrowdet.
Vi kommer klart igen!!!!