Der er et svindel foretagende og nu har de lømler skiftet navn. De Konservative med Søren Pape støtter lige disse svindler ved at give skattelettelser ved sat svindlere stemmet på Venstre og de... Se mere
Icharge
Et kæmpe scam. Hold jer langt væk. Som mange andre skriver, loves der lade station gratis, endda med mulighed for lidt indtjening pga. reklamer. Dog er det bygget op, så Tefa hurtigt intet gør,... Se mere
svindel og humbug. får lovet betaling for at vise reklamer på en opladerboks til mobil....men modtager intet kun opkrævninger fra et leasingfirma vi aldrig er blevet presenteret for. er stoppet m... Se mere
Fantastisk hvad de lover, men de overholder overhoved ikke noget, skriv aldrig under på noget fra dem, inden du har haft en advokat til at se på det. I-charge har ingen lader stander eller andet, det... Se mere
Andre kiggede også på
FUP FIRMA..
FUP FIRMA..
Sender bare en faktura uden aftale !!!
Min bogholder kom desværre til af betale den.
Pengene kunne vi ikke få tilbage, trods det var inden for samme uge regningen blev betalt og der blev meldt at det var en fejl.
Ufattelig at nogen kan befinde sig i sådan et sted og så kunne sove om natten...
Kan næsten ikke advare nok mod det her
Kan næsten ikke advare nok mod det her.
Har ikke modtaget reklame penge i tre kvartaler, men grenke svindlerne truer med bål og brand hvis ikke deres terminer overholdes.
Den pokkers boks kommer nu til at koste mig ca 24.000 om året i over 3 år endnu.
Havde Christian (tror han er en af ejerne) i røret for ca en måned siden, Hvor han lovede mig at der var penge på vej.. men niks.. ikke en krone er der kommet.
Det er svindel og humbug, og de løfter der bliver givet af sælgerne skider de højt og flot på..
HOLD JER FRA DEM
Hold jer langt fra det
Hold jer langt fra det. Det er fup. Sagde ja til det første gang og det skulle kun være en gangs. Men så sende de my regning til en. De er ikk til og snakke med men de er god til snyde en. Men kan heller ikk fortryde noget selvom man hat 14 dages fortrydelsesret
HOLD JER LANGT FRA DETTE HER FUP FIRMA
HOLD JER LANGT FRA DETTE HER FUP FIRMA
Det er det værste jeg har været uden for.
Fik en i-Charge lader, hvor de fortalte at de nok skulle sælge reklame annoncerne, så den var gratis for mig.
Det kørte fint i ca. 12 måneder, der efter har det kostet mig kr. 10.000 om året at have en mobil lade station.
Der er så 2 års opsigelse, som der ikke lige blev fortalt af den unge juppi sælger.
Det har det taget mig 4 måneder at modtage en bekræftelse på min opsigelse.
Jeg kan ikke anbefale i-charge
Jeg kan ikke anbefale i-charge. De er ikke til at komme i kontakt med, og de vender ikke tilbage ved henvendelse. Når man endelig kommer i kontakt med dem, lover de guld og grønne skove, men der sker ikke noget...Har aldrig prøvet noget lignende. Virkelig uprofessionelt. Det er synd og skam, da deres produkter umiddelbart ser fine ud, men det er nok også svindel.
Anbefaling!
Anbefaling!
Vi har for 2 måneder siden fået installeret en charger med tilhørende infoskærm, og ham der solgte mig den var godt til at forklare forløbet ift. de annoncer samt finanering via Grenke. Derfor kan jeg kun anbefale i-charge fordi deres produkt giver os en stor værdi for dem der kommer i vores hus. Eneste minus var måske de var en uge forsinket, men de ringede inden og fortalte det.
Peter.
Umådelig kedelig oplevelse.
Umådelig kedelig oplevelse.
Kan absolut ikke anbefales.
Har aldrig fået en dårligere…
Har aldrig fået en dårligere behandling. Kan absolut ikke anbefales
På grænsen til svindel. Skam jer
Man skal passe på med at stole på hvad de lover når de lejer maskinen ud. De lover meget mundtligt men når man kommer til stykket er det hele løgn.
Vi er under deres første års aftale om at maskinen er selvfinansierende, men vi mangler stadig betaling fra 3. kvartal
(før Coronaen kom)
Yderst uprofessionnelle og på grænsen til at være et svindelnummer.
Vi sidder nu og bliver tvunget til at punge ud fra egen lomme til Grenke, og har gjort dem i-charge opmærksomme på de skyldige beløb som de skulle stå for, men der er ikke sket noget med denne front.
PAS PÅ !!!!!
PAS PÅ !!!!!
I-Charge sælger produkter med usynlig binding gennem deres handelsbetingelser
Ydermere sælger de reklamer som automatisk bliver til et abonnement UDEN at gøre opmærksom på det
Når man bliver opmærksom på denne binding så er det for sent !!!
De henviser blot til at man skal læse deres handelsebetingelser på deres hjemmeside
Bondefangeri !!!
Jeg har netop talt med Michael (sansynligvis ejeren) som ikke vil fortælle hvem han er
Han udtaler at det er helt efter loven - og at de har retten på deres side så man kan ikke gør noget
Utrolig uhyggelig måde at drive virksomhed på
Meget påtrængende og uetisk salgsstrategi
Sælgere fra I-Charge bliver ved at henvende sig, selvom de gentagne gange har fået meget klar og utvetydig besked om, at produktet ingen interesse har.
VÆLG ALDRIG ICHARGE
VÆLG ALDRIG ICHARGE
DE OVERHOLDER INTET AF HVAD DE LOVER.
ER UMULIGE AT KOMME I KONTAKT MED OG VENDER IKKE TILBAGE PÅ HENVENDELSER.
ALDRIG HAR JEG MØDT ET SÅ UPROFESSIONELT FIRMA
KUNNE JEG GIVE DEM 0 STJERNER, HAVDE DE FÅET DET
STOP MED AT RINGE TIL OS
STOP MED AT RINGE TIL OS
Har hørt fra jer 7 gang vi har allerede en
SÅ STOP MED AT RINGE FFS
Deres sælger er yderst upålidelig og…
Deres sælger er yderst upålidelig og holder ikke den aftale der er blevet lavet til at starte med. Men skal efterfølgende bruge ufatteligt meget tid på at få fat på vedkommende og rette op på det der ikke er i orden.
Derudover er der rod med betalingerne, jeg får ikke refunderet de penge jeg skal for de reklamer jeg selv har solgt, så det skal man så også kæmpe med. Synes det er et meget upålideligt og rodet firma.
Har aldrig i mine 30 år som selvstændig…
Har aldrig i mine 30 år som selvstændig følt mig så snydt.
Skriv ALDRIG under på en kontrakt, det har intet at gøre med. hvad sælger lige har fortalt.
Til skræk og advarsel!!
har en ladestation med 6 ladeenheder. fik at vide at det var bedste danske kvalitet!! 4 ud af 6 virkede ikke efter 3 måneder!! konsulenten kommer aldrig.. har efter 6 måneder ikke fået lavet maskinen. Den dygtige konsulent fik mig dog snøret til at være bundet til maskinen i 4 år via. Grenke leasing!!! Taget i r....?? det tror jeg nok!
måske er jeg naiv, men dem der sælger sponsorrater der vises på maskinen må da føle sig godt og grundig snydt. vores maskine er fint pakket væk så der hentes ikke meget markedsføring.
Vi må æde det tab det giver
Dårlig oplevelse
Dårlig oplevelse, mundtlige aftaler og information gælder ikke i det her firma, få alt på skrift og læs alt grundigt igennem.
Hvis i laver en aftale med dem, hvor grenkeleasing er involveret, så læs først om dem på trustpilot, inden i skriver under på noget.
Jeg kan absolut ikke anbefale nogle af dem.
God service, og gode produkter
Jeg bestilte et powerbank på iCharge.dk og min powerbank kom efter 2 dage. Fantastisk service. Er godt tilfreds!
Det er rigtigt godt kvalitet.
Køb noget fra iCharge fordi at de sælger rigtig funuftigte ting. Jeg er meget glad for iCharge