ICE FROM NORTH Anmeldelser 41

TrustScore 3 ud af 5

2,8

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

De var litt vanskelige å nå angående en retur, og jeg måtte vente et par uker før jeg fikk svar etter at jeg til slutt tok kontakt via siden deres på Instagram. Etter det fikk jeg en god forklaring,... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Etter stor frustrasjon grunnet svært lang leveringstid og fraværende kommunikasjon, tok Ice From North skikkelig grep og kom med en ryddig og god avklaring i saken. Kjøpsopplevelsen ble derfor hevet b... Se mere

Virksomheden har svaret

Virksomhedsoplysninger

1. Guldsmed

Skrevet af virksomheden

REDEFINER LUKSUS, PÅ DIN MÅTE. Siden oppstarten har ICE FRA NORTH vært drevet av en lidenskap for å kombinere elementer fra hiphop-, gate- og motekultur for å skape unike smykker til den nye generasjonen. Vi tror på smykker som et personlig uttrykk og at det ikke skal være grenser for hvordan man presenterer seg selv for verden. Derfor samarbeider vi med dyktige juvelerer for å lage smykker som passer deg, som du kan bruke slik du ønsker og beholde for alltid. Smykkene våre er laget for å brukes, designet internt med håndverk og bærekraftig innkjøp som hjørnesteiner. Visjonen vår er å tilby unik, hverdagslig stil til kvinner og menn, inspirert av kreativiteten og energien i de kulturene som omgir oss.

Kontaktoplysninger

2,8

Middel

TrustScore 3 ud af 5

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Ingen svar fra kundeservice

Etter og alltid ha fått det jeg skal og super service bestillte jeg et nytt armbånd fra icefromnorth.. har motatt orderebekreftelse men varen er endag ikke sendt 3 uker senere, prøvde og kontakte dem på chat,mail og instagram uten noe fremgang. Det er veldig trist siden jeg alltid har vert så fornøyd. Saken blir rapportert videre.

11. juli 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

STUR UNNA! Små gutter som tror de kan business.

Helt forferdelig opplevelse. Skulle kjøpe en liten vare her, men kundeservice svarte ikke i det hele tatt på over en måned. Ingenting skjedde med bestillingen på samme tid.

Plutselig, en uke etter at jeg sendte en ny e-post der jeg informerte om at saken ville tas videre til Forbrukerrådet og rapporteres til Klarna, fikk jeg svar. En fyr ved navn Jonas som hevdet at han nå tok saken i egne hender og at smykket skulle sendes ut neste torsdag – absurd. Svaret kom kl. 05 om natten, og i tillegg var nettsiden deres plutselig borte.

IKKE GÅ I FELLEN OG LA DEG LURE AV EN FANCY NETTSIDE! IKKE KJØP HER!

20. februar 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Sender ikke varer og svarer ikke på mail

Bestilt derifra å og fått ordre bekreftelse men ingen varer blir sendt.

Prøvd gjentatte ganger og sende mail og bruke chat på siden men svarer ikke

Eier er walid hassen og prøvd å kontakte han privat men ingen svar å få

12. februar 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Elendig kundeservice og ingen…

Elendig kundeservice og ingen oppdatering

Bestilte en vare for 58 dager siden og har fortsatt ikke mottatt den. Ingen oppdateringer underveis, og kundeservice svarer ikke på henvendelser. Svært uprofesjonelt!

12. januar 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Elsker smykkene dems

Elsker smykkene dems! Jeg bestilte en custom-made kjede, og det var enda vakrere enn jeg forventet. Leveringen tok litt tid, men jeg ble informert om dette da jeg bestilte.

3. november 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Dette fremstår som ren svindel

Dette fremstår som ren svindel. De tar betalt, men sender aldri varene, svarer heller ikke på mail. Ser i Salgsbetingelsene at de opplyser om at firmaet heter Ice From North AS, men org nr som står der tilhører ett Enkeltpersonsforetak og ikke ett AS, så den infoen er åpenlyst falsk. Vært i kontakt med forbrukertilsynet, og fikk forståelsen av at de var godt kjent med dette "firmaet".

9. december 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Hold dere langt unna Ice from north

Hold dere langt unna Ice from north! Elendig kundeservice. De svarer ikke på mail, chat eller Instagram. De har sendt meg feil størrelse, men jeg får ikke sendt i retur. Har holdt på i flere måneder nå og jeg må dokumentere og holde på med Klarna også. Dette er bare surr og rot og krever masse tid. Utrolig slitsomt. Hold dere unna!!!!

16. december 2024

Helt umulig kundeservice

Helt umulig kundeservice, 0 svar og få både på mail og chat på nettside. Prøvd i flere dager, sendt masse mailer og meldinger…Veldig frustrerende.

4. december 2024

Manglende oppfølging og 8 uker ventetid

Jeg bestilte et custom kjede for snart 8 uker siden, opprinnelig ment som en gave. Etter fire uker ble jeg informert om at produksjonstiden var omtrent 4 uker, noe jeg aksepterte. Etter rundt 5 uker, og etter flere oppfølgende e-poster, ble jeg informert om at de har stor pågang, men at de ville inkludere en ekstra gave som kompensasjon. Dette var for ca. 3 uker siden, og siden da har jeg sendt ytterligere 4 e-poster uten respons. Jeg sitter nå uten gaven jeg bestilte, til tross for at bursdagen den var tiltenkt, er om to dager. Dette har vært en frustrerende opplevelse, og jeg håper kundeservice tar dette til etterretning.

14. november 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Stay away from this company

Stay away from this company. When I ordered I took a few months before they replied on my emails. Ordered 9 of June and haven’t got all my products yet. It’s 15 of October now. They said I could have a gift for all the trouble. They sent me a necklace I didn’t ask for. And have more trouble now returning it. Customers service is awful if you get a response. They only brag about how big markets they have got. Don’t wanna take criticism on anything. Never will I order something from this company. Even if I get it for free I don’t want it. Life is to short to deal with a company like this. Stay away.

9. juni 2024

Bestillt smykke for 3 uker siden

Bestillt smykke for 3 uker siden, enda ikke mottatt noe som helst informasjon eller shipping. Etter å ha prøvd å få kontakt i flere uker får jeg en standarisert CopyPaste email, ingen hjelp overhodet.

Muligens værste kunde opplevelsen noen gang.

16. juni 2024
ICE FROM NORTH-logo

Besvarelse fra ICE FROM NORTH

Hei Erik,

Jeg beklager virkelig for opplevelsen du har hatt med bestillingen din. Vi forstår hvor viktig det er å få levert ordrene i tide, og vi beklager at vi ikke har klart dette denne gangen.

Vi har nylig opplevd en betydelig økning i ordrevolumet etter en omtale i en artikkel, noe som dessverre har påvirket vår evne til å levere i tide. Du kan lese mer om dette her: https://medium.com/@laourgepatel/ice-from-north-redefining-luxury-jewelry-with-rapid-global-expansion-4903d7bf0ec7

Vi har allerede tatt kontakt med deg for å løse situasjonen og sikre at du mottar den informasjonen og hjelpen du trenger. Vennligst svar på vår e-post eller kontakt oss direkte på support@icefromnorth.no, så vi kan diskutere din opplevelse videre og finne en løsning som fungerer for deg.

Takk for din forståelse og tålmodighet.

Med vennlig hilsen,

Maria W. | North Support

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.