ICAO4ME Anmeldelser

TrustScore 5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Serdecznie polecam, sam kurs jest dobrze skonstruowany, ma ciekawe nagrania i dobrze przygotowuje do egzaminu. Lektorzy zarówno Pan Łukasz jak i Pan Jakub wykazali się profesjonalizmem i potrafili świ... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wykupiłem mock+egzamin+ lekcje z lektorem, jestem bardzo zadowolony z wyboru. Profesjonalne, a zarazem przyjazne podejście do kursanta czy egzaminowanego. Polecam

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Materiały pozwoliły mi na przygotowanie się w komforcie własnego tempa. Pakiet, który wybrałem zawierał bardzo dużo przykładów do treningu. Co więcej, zgodnie z opisem, okazały się nawet trudniejsze n... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Firma pozwala załatwić cały temat - od nauki po egzamin. Sporo wariantów do wyboru. Dorabiałem sobie fiszki samodzielnie do nauki słownictwa z materiałów źródłowych. Sporą wartością jest dostęp do kon... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Pilotuddannelse
  2. Luftfartskonsulent
  3. Engelsk sprogskole

Skrevet af virksomheden

Aviation English exams and courses for pilots by pilots. Comprehensive, affordable and convenient formula that let's you earn your EASA/ICAO level 4, 5 or even 6 from home with exam tailored to your licence. One on one tutoring, self-study materials, real audio recordings with ATC communications and many more. Let's climb higher level together!

Kontaktoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

58 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

ICAO4ME - polecam

Polecam wszystkim niezdecydowanym. Zarówno kurs, konsultacje indywidualne jak I sam egzamin to pełen profesjonalizm w miłej atmosferze. Dużym plusem jest także elastyczność terminów. Jestem w pełni usatysfakcjonowany. Końcowy wynik Level 5.

24. oktober 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Egzamin oficjalny oraz próbny - polecam!

Wykupiłem pakiet z egzaminem próbnym i oficjalnym, egzamin zdałem na poziom 5
- zaczynając od egzaminu próbnego, zawiera wszystkie elementy oficjalnego egzaminu, polecam sprawdzić się przed oficjalnym ze względu na możliwość przetestowania się, popełnienia błędów, oswojenia się z formułą egzaminu, a następnie uzyskania feedbacku, pomocnych porad, w sympatycznej atmosferze, co daje możliwość lepiej przygotować się do egzaminu oficjalnego.
- egzamin oficjalny przeprowadzony bardzo profesjonalnie, w miłej atmosferze, następnie po egzaminie jest możliwość wymiany swoich uwag z egzaminatorem, rozmowy w miłej, luźnej atmosferze i uzyskania odpowiedzi na pytania jeżeli takowe występują.

Podejmując się egzaminu z ICAO4ME poza samą możliwością zdania egzaminu językowego miałem możliwość się czegoś nauczyć, mieć wskazaną drogą do dalszego podnoszenia umiejętności językowych, egzaminatorzy są profesjonalni, bardzo dobrze wykonują swoją pracę, jestem bardzo zadowolony z całości.

16. oktober 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bardzo profesjonalne podejście do…

Bardzo profesjonalne podejście do egzaminu, również organizacja wszystkiego bezbolesna, wszelkie potrzebne dokumenty załączane online, również zgłoszenie wyniku bez konieczności obecności w urzędzie, szczerze polecam.

1. oktober 2024

Bardzo polecam ICAO4ME

Bardzo polecam ICAO4ME. Pomimo że na co dzień używam języka angielskiego, zdecydowałem się na wykupienie kursu przygotowawczego do egzaminu i była to świetna decyzja. Otrzymałem cenne wskazówki dotyczące samego egzaminu oraz tego, jak najlepiej się na nim zaprezentować. Spotkania z lektorem były dobrze przygotowane merytorycznie, przebiegały w bezstresowej atmosferze i było widać zaangażowanie prowadzącego. Mimo że egzamin sam w sobie jest stresujący, rozmowa z egzaminatorem przebiegła bez stresu, jak przyjemna rozmowa. Dzięki temu udało mi się uzyskać poziom 5.

25. september 2024

Serdecznie polecam ICAO4ME!!

W ICAO4ME materiały jak i interakcja są na najwyższym poziome. Kurs nastawiany jest na stronę praktyczną i pozwala bez zaskoczeń zdać egzamin. Bardzo przydatny jest również egzamin próbny. Całość, bardzo efektywnie, jest przeprowadzana online. Po egzaminie w piątek, wynik i komplet dokumentów otrzymałem w poniedziałek rano. Serdecznie polecam!

27. september 2024

Polecam kurs zaawansowany

Korzystałam z kursu zaawansowanego przygotowując się do egzaminu. Platforma jest bardzo przejrzysta, zadania mają różny stopień trudności. Dużo materiałów do ćwiczenia rozumienia ze słuchu.

Bardzo polecam, kompleksowy zakres, przygotowywałam się miesiąc i doprowadziło to do bardzo pozytywnych rezultatów!

23. september 2024

Naprawdę warto

Zdecydowałem się na pełen pakiet szkolenia wraz z egzaminem, bo zależało mi na podciągnięciu braków. Po egzaminie przekonałem się, że to był dobry wybór. Kurs przygotowujący był przemyślany i dobrze ukierunkowany na potrzeby lotniczego angielskiego, dodatkowe lekcje z lektorami i możliwość skorzystania z egzaminu próbnego, gdzie dowiadujemy się co powinniśmy poprawić, to naprawdę świetne rozwiązanie. Wynik po trzech dniach. Polecam zdecydowanie. Do zobaczenia za sześć lat.

16. september 2024

Polecam ICAO4ME

Serdecznie polecam, egzamin przeprowadzony sprawnie, i w miłej atmosferze. Kurs przygotowany dobrze, i nastawiony pod praktykę. Wynik egzaminu jest już znany po kilku dniach.

10. september 2024

Egzamin przeprowadzony w świetnej

Egzamin przeprowadzony w świetnej, przyjaznej atmosferze, z dużym profesjonalizmem oraz informacją zwrotną co ewentualnie można by było poprawić-słabe i mocne strony na poszczególnych etapach. Szybko otrzymany oficjalny wynik (nawet w niedzielę :))

5. september 2024

Warte polecenia

Świetna atmosfera podczas egzaminu, która zdecydowanie ułatwia sprawę. Wynik również bardzo szybko, serdecznie polecam.

6. september 2024

Sprawnie i profesjonalnie

Bardzo profesjonalnie przeprowadzony egzamin i to w bardzo przyjemnej atmosferze. Wynik otrzymałem też bardzo szybko, wraz ze szczegółową oceną opisową. Sam kurs jest fajnie zrobiony i przydatny, ale dla osób, których poziom angielskiego jest między C1 a C2 i które są jako tako osłuchane z terminologią lotniczą, polecałbym podejść do egzaminu bez kursu, ewentualnie zrobić sobie egzamin próbny wcześniej.

20. august 2024

ICAO4ME

ICAO4ME niezwykle profesjonalnie, życzliwie i skutecznie umożliwia osiągnięcie świetnych rezultatów na egzaminie przy minimum stresu. Umie wykorzystać i rozwinąć potencjał studenta.

19. juli 2024

Kurs oraz egzamin z Icao4me

Polecam kurs oraz egzamin z Icao4me. Wszytko przeprowadzone profesjonalnie, sam egzamin w miłej atmosferze i bez stresu. Lektorzy podczas zajęć indywidualnych skupiają się na brakach oraz dają wskazówki na co zwrócić uwagę przed egzaminem. Do zobaczenia za sześć lat.

16. juli 2024
Uopfordret anmeldelse

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.