Jeg har købt deres everyday seamless Thong i brune og sorte og jeg elsker hvordan de sidder og især til træning osv. De er virkelig fantastiske. Det eneste problem jeg oplever, som jeg desværre syn... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
At ICANIWILL, we place a strong emphasis on the quality of our clothing. Our goal is not only to provide products you love but to ensure our apparel supports you in reaching your training goals and accompanies you on your personal fitness journey. In recent years, ICANIWILL has not only grown as a company and a brand but has also inspired and motivated thousands of people worldwide to take a chance and fight for their life goals. We want our clothing, our brand, and our mantra to empower you to realize that everything you need to achieve your dreams and goals already exists within you. Whether it's in fitness, health, or work, you’ve got what it takes. You're on your way to achieving your goals!
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Altid hurtig levering
Købte løbeshorts som er endnu bedre end forventet og størrelsessvarende

Besvarelse fra ICANIWILL
Virkelig lang leveringstid. I skrivende stund er pakken endnu ikke modtaget

Besvarelse fra ICANIWILL
Jeg har den 12 maj bestilt 2 produkter ved jer. Det er i dag den 30 maj og jeg har fortsat ikke modtaget dem. Har skrevet med jer og første gang oplyser I, at pakken er blevet væk og I sender en ny. Det var den 24 maj. Jeg skriver til jer 28 maj, da jeg fortsat ikke har hørt noget om at min ordre er på vej. I skriver nu, at der er længere leveringstider end normalt. Pengene har I trukket fra min konto 14 maj.
Jeg synes desværre der er meget lang leveringstid og jeg er spændt på, om jeg overhovedet får min ordre.
Sød kundeservice som svare hurtigt, men desværre kommer jeg nok ikke til og bestille hos jer igen.
Venter i spænding på om jeg får min pakke eller om jeg må kontakte jer og bede returnere mine penge.

Besvarelse fra ICANIWILL
Jeg var ikke hjemme den dag Budbee ville komme,men dagen efter kom de igen og de kom på minuttet,der var angivet.
Det var bare så fin service.
Vi er super glade for vores køb.
Vores ombytningen af en enkel vare gik lige efter forskrifterne.
Varen blev sendt hurtigt
Det er ikke sidste gang vi har handlet her.
Tak for en god oplevelse.

Besvarelse fra ICANIWILL
Har handlet her over flere gange. Først bestilte jeg 2 t-shirts og et par bukser. De 2 t-shirts var ikke lige mig og blev sendt retur. Jeg valgte gavekort som tilbagebetaling. Jeg fik gavekortet og brugte det på 1 par bukser og en bluse. Bukserne var ikke mig, og jeg endte med at sende dem retur. Der var lidt tekniske udfordringer med at få pengene retur på et nyt gavekort, men kundeservice var meget hjælpsomme og det hele blev fikset i løbet af en dag, så jeg kunne bruge pengene på noget andet igen. Dette afventer jeg på nuværende tidspunkt.
Generelt er tøjet af høj kvalitet og lækkert at have på. Jeg håber på et bredere udvalg hos dem i fremtiden, da jeg føler, at det er meget det samme i de fleste kategorier, og meget er hele tiden udsolgt, så man skal vente længe på, at det kommer på lager igen. Ellers ingen kritik af denne virksomhed overhovedet.

Besvarelse fra ICANIWILL
Venlig og hurtig besvarelse af spørgsmål- god service ved tilbagebetaling!

Besvarelse fra ICANIWILL
Jeg bestilte nogle produkter om mandagen, men de sender dem først om torsdagen - hvilket resulterer i at de først ankommer 7 dage efter bestilling. På deres hjemmeside og ved valg af levering oplyser de 3-4 dages levering. De kan de ikke love! Særligt ikke når de først sender varene 3 dage efter bestillingen er lagt

Besvarelse fra ICANIWILL
Desværre ret langsomme til at få sendt ordren afsted.

Besvarelse fra ICANIWILL
Meget langsom levering og ingen svar når man skriver til dem!

Besvarelse fra ICANIWILL
Bestilte min ordre den. 4 maj, der stod levering 2-3 hverdage.
Her den 14 maj er varen fortsat ikke kommet.

Besvarelse fra ICANIWILL
Jeg ventede i over en uge på at min pakke og den skulle have været der efter 2 dage

Besvarelse fra ICANIWILL
Jeg har sendt en pakke retur for snart 2 uger siden og har ikke hørt noget, det er et tydeligt robot/ai svar man for tilbage når man spørg om det

Besvarelse fra ICANIWILL
Produkterne kom hurtigt og alt var som det skulle være. Dog havde jeg et problem med en af produkterne der gik i stykker i første vask, men de var hurtige til at svare på min reklamation, og fik hurtigt sendt et nyt produkt afsted, uden at jeg endda blev nødt til at sende det defekte produkt tilbage. Resten af produkterne er lige som de skal være. Ville helt klart købe derfra igen.

Besvarelse fra ICANIWILL
Super god kvalitet og god service.
Dejligt at have på og god kvalitet 🇩🇰🇩🇰♥️♥️