Er i lukket ned
Er i lukket ned? synes ikke jeg kan få fat i jer.
Vil i ikke ringe på 42325200.
Mvh Sebastian.
Behandling af irritabel tarmsyndrom
Danmark
Er i lukket ned? synes ikke jeg kan få fat i jer.
Vil i ikke ringe på 42325200.
Mvh Sebastian.
Til at starte med var jeg en del skeptisk. Havde i årevis forsøgt mange ting /metoder uden held.
Efter 2 uger har jeg allerede mærket en mærkbar effekt. Har introducere en lille kostændring og suppleret med enkelte urter / kosttilskud.
Tina har været en super sparring , både angår samtalerne samt formidling af ændringer
Eneste ting som er ærgerlig , det er jeg ikke fik kendskab til Tina noget før. Jer kunne have sparret mig selv for mange ting.
Min hverdag er blevet nemmere.
Så tak til dig Tina 😊
Mit råd til andre der er udfordret med maveproblemer, tøv ikke at tage kontakt til Tina , det er det hele værd
Hvis du problemer med IBS så er det denne klinik du skal snakke med. Efter
jeg har snakke med mange forskellige kostvejleder fandt jeg endelig Tina som kunne hjælpe mig med vejledning og tests, der gjorde at vi ikke gav min krop noget som den var sensitiv overfor. Jeg har brugt deres online konsultation og det har fungeret så fint for mig. Kan varmt anbefale dette til alle der har problemer med maven.
Jeg var været i behandling for IBS igennem denne klinik, og kan varmt anbefale at andre gør samme!
Jeg har i mange år lidt af IBS og aldrig fået den rette hjælp. Men igennem klinikken og Tina fik jeg endelig den rette hjælp, støtte og forståelse for mine problemer som jeg ellers aldrig havde prøvet fra min læge mm.
Jeg følte mig meget tryg og set under hele processen, og blev holdt i hånden hele tiden!
Jeg kan varmt anbefale Tina!
Rigtig dårlig oplevelse.. Der blev lovet kyndig rådgivning og vejledning inden for IBS symptomer, men den eneste vejledning hun kan give er at repetere ting hun har læst sig til på nettet og i diverse bøger man ligeså godt selv kan låne på et bibliotek. Når man spørger ind til de ting hun forklarer om, så kan hun ikke rigtig svare og bliver lidt slået ud af kurs fordi hun tydeligt har indøvet et oplæg til hvert emne hun behandler i og bare recitere det ved hver samtale, så særlig meget mere faglighed er der ikke bag. Slet ikke når man selv har læst en del om IBS, som man naturlig gør hvis man lider af dette og derudover er naturvidenskabelig student - så er der tydeligt en masse hun ikke rigtig forstår eller kan svare på andet end det overfladiske stof hun har læst sig til... ØV

Besvarelse fra IBS Klinikken
Hej alle sammen. Jeg har i dag den 08/10-2021 holdt mit først møde med Tina og kan kun sige jeg er super tilfreds, hun forklare alt hvad der kan sidde og genere, når man lider af ibs, som jeg gøre og gud der var mange ting jeg ikke viste andet end det jeg fik at vide på sygehuset da jeg fik en kikkert undersøgelse, at jeg havde ibs og der fra er man bare efterladt til sig selv. Men den vidne Tina har kan jeg varmt anbefale. Hilsen fra en glad kunde som ser frem til næste møde med Tina.
Da jeg henvendte mig til IBS Klinikken led jeg af oppustet mave, dårlig fordøjelse og manglende energi. Mit velvære var på nulpunktet. Forinden havde jeg været igennem en masse undersøgelser i det offentlige uden noget resultat. Allerede ved første konsultation blev jeg anbefalet en kostændring og jeg fik en masse viden med mig. Takket være IBS Klinikkens omhyggelighed og dygtige ekspertise er jeg nu på rette spor og jeg har genvundet mit velvære ved at følge deres anbefalede kostændring. Min mave fungerer igen! Jeg kan kun give IBS Klinikken mine bedste anbefalinger. De er meget grundige og yderst professionelle.