Underviseren gik midt i timen, da min kæreste bad om mere struktur og færre racistiske og politiske udtalelser. Chefen for firmaet har siden kimet hende ned og foreslået flere timer. Endda at h... Se mere

Vil som det første anbefale IBL Sprogservice på den meget gennemgående kvalitet og leveringstid, det er helt kanon. Mit firma her de seneste år fået oversat rigtig mange opgaver med stor tilfredsst... Se mere

1. Uddannelsesinstitution

IBL Sprogservice har vi mere end 32 års erfaring. Vi skaber resultater med skræddersyede og intensive løsninger. Kontakt os allerede i dag.

4,1

God

Fantastisk service!

Jeg har af flere omgange brugt IBL og de får virkelig min varmeste anbefaling! Super professionelle undervisere, der altid har tilrettelagt undervisningen efter ønsket læring! Derudover har jeg været i en del kontakt med Mikkel fra kontoret, der planlagde hele mit kursusforløb og har kun positiv at berette derom! Tak til IBL for fornyelse og optimering af mit engelske! I’m very thankful for the help and appreciate your outstanding service!

29. maj 2024

Jeg har haft en fantastisk oplevelse…

Jeg har haft en fantastisk oplevelse med dette sprogkursus! Sara Peterman var meget engagerede og dygtige, og hun formåede virkelig at skabe en inspirerende og motiverende atmosfære. Kurset var velstruktureret og varieret, hvilket gjorde det både sjovt og lærerigt at deltage.

Jeg har virkelig følt, at mine sprogfærdigheder er blevet forbedret markant under forløbet, og jeg har fået meget mere selvtillid i at kommunikere på engelsk.

Alt i alt kan jeg varmt anbefale dette sprogkursus til alle, der ønsker at lære engelsk og forbedre de eksisterende færdigheder. Det har virkelig været en berigende og givende oplevelse, som jeg vil huske længe!

24. maj 2024

Pengemaskine

Chefen for firmaet har siden kimet hende ned og foreslået flere timer. Endda at hun skal tage studieprøven !? Til hvad dog? Hun har en kandidat og et job.
På fakturaen står der “materialer”, men de kiggede på en skærm…det koster åbenbart 500 dkr.
Dertil kommer transport. Fører hun ikke kørebog?
Uprofessionel pengemaskine.

19. februar 2024

Hej Susanne
Det lyder da som en træls oplevelse? Kan du komme lidt nærmere hvem din kærestes underviser har været og evt et kursusnr, så vil jeg tjekke op på sagen. Lyder ikke til at være den typiske standard fra os, hvilket mange positive evalueringer også bevidner ?
Mvh Mikkel
Mma@iblsprog.dk

God Lære.... altid velforberedt

God Lære altid velforberedt, god variation i undervisning, altid i godt humør

30. januar 2020

Hej Tommy

Tusind for din fine ´besvarelse :)

Super fed engelsk undervisning

Jeg har altid haft svært ved engelsk.

Det har jeg ikke længere takket være IBL Sprogservice.

Super søde mennesker :)

5 stjerner herfra!

1. august 2019

Hej Simon

Tusind tak for din fine anmeldelse. Den sætter vi stor pris på :)

MVH Mikkel Alrø

Fornøjelse

Det er en fornøjelse at arbejde med IBL Sprogservice og jeg medgiver mine bedste anbefalinger

21. juni 2019

Hej Peter

Mange tak for den meget fine anmeldelse. Den sætter vi virkelig pris på :)

IBL Sprogservice

jeg var så heldig at få en læreplads…

jeg var så heldig at få en læreplads hvor jeg skulle bruge tysk, og det kunne jeg bestemt ikke snakke, men efter et forløb ved IBL sprogservice kom jeg hurtig efter det. de får mine største anbefalinger herfra!.

29. maj 2019

Hej Nick

Mange tak for den fine anmeldelse, vi er glade for at dit forløb var brugbart :)

God undervisere

15. maj 2019

Hej Posthus Meny Oden

Mange tak for din fine anmeldelse, den sætter vi stor pris på :)

god undervisning

god undervisning, fin behandling og god lærer

9. maj 2019

Hej Anne

Mange tak for den fine anmeldelse, den sætter vi stor pris på :)

Mvh Mikkel Alrø

Jeg har brug ibl sprogservice til...

Jeg har brug ibl sprogservice til oversættelse af forskellige sprog. Jeg er meget tilfreds med deres service og professionelle tilgang. Jeg vil kan helt klart anbefale ibl sprogservice og vil uden tvivl benytte mig af dem, til min næste opgave.

8. maj 2019

Hej Andreas

Mange tak for den fine anmeldelse, den sætter vi stor pris på:)

IBL Sprogservice

Da jeg skulle have frisket mit spanske…

Da jeg skulle have frisket mit spanske op i forbindelse med arbejde faldt jeg over IBL Sprogservice, som hjalp med et intensivt spanskkursus. Det var en super dygtig underviser, og hele forløbet var rigtig godt. Udover at jeg modtog undervisning i IBLs lokaler foregik nogle af lektionerne også på min arbejdsplads og vi tog noget opfølgning via Skype.

8. maj 2019

Hej Thomas

Tusind tak for den fine anmeldelse, det sætter vi stor pris på :)