Afgelopen zondag super geholpen in de winkel in Egmond aan Zee! Het was even zoeken naar de juiste combinaties en ik ben daarbij goed geholpen. Blij met mijn nieuwe kleding, 2 nieuwe setjes! Dank je w... Se mere
Virksomheden har svaret
Finger weg! Die Ware ist schlechteste Qualität. Hab alles sofort zurückgeschickt und erst einmal 20 Tage keinerlei Rückerstattung erhalten und dann nur über 3 anstatt 5 Artikel- es fehlen noch immer... Se mere
Virksomheden har svaret
Die Kleidung ist wunderschön, es gibt ein großes Angebot, das gut beschrieben ist. Die Größen entsprechen europäischen Größenangaben. Die Qualität ist gut, die Stoffe sind weich und angenehm auf der H... Se mere
Virksomheden har svaret
Je moet zo van de stijl houden om Ibiza mode.nl te kunnen waarderen. Ik hou van de Ibiza/Boho/Bohemian style. Ten eerste; durft Ibiza mode hun kleding te presenteren met modellen die maat 42 of zel... Se mere
Virksomheden har svaret
Wij zijn Ibizamode.nl, beter bekend als ibzmode. In 2012 is ibizamode gestart door broer & zus die Ibiza wel zagen zitten als ultiem eiland om werk en plezier te combineren. Met 2 lege koffers naar Ibiza, zonder vooropgezet plan, maar met een missie! Wij gaan dit eiland óns eiland maken en alles wat we leuk vinden naar Nederland halen. Zo werd de mode van Ibiza van iedereen! Lees meer over ons... https://www.ibizamode.nl/nl/service/about/ LET OP!!! Wij zijn NIET Ibiza-Zomermode! Die website is namelijk onbetrouwbaar en geeft onze mooie en betrouwbare website een slechte naam. Wij zijn helaas ook slachtoffer geworden van deze website, die met hoge kortingen en door te zeggen dat ze gaan stoppen, onze klanten verleidt tot een order. Klanten krijgen vervolgens hun order niet, of deels en als ze al wat ontvangen, is het van zeer slechte kwaliteit en is de order niet retour te sturen. Wij hebben dan ook aangifte gedaan van deze website. Wil je ons helpen deze oplichters aan te pakken en andere klanten te behoeden voor oplichting? Verwijder dan alsjeblieft deze slechte recensie bij ibzmode.nl en zet je recensie bij de website waar deze hoort, namelijk Ibiza-Zomermode.nl: https://nl.trustpilot.com/evaluate/ibiza-zomermode.nl?stars=1 Mochten er wel echt klachten zijn over ibzmode.nl dan aub mailen naar: info@ibzmode.nl. Dan lossen wij het graag voor u op! Liefs ibzmode
Groothandelsweg 13, 2645 EH, Delfgauw, Holland
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 måned
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Ik heb het item gisteren besteld en vandaag was het al aangekomen. Ik woon in België dus ik had wel verwacht dat er minstens twee dagen gingen overgaan. Ik ben dan ook nog eens aangenaam verrast omdat het zo leuk zit en het een hele aangename stof is! Hier ga ik ongetwijfeld meer bestellen!!!

Besvarelse fra Ibizamode.nl
Tot 3x toe een verkeerd artikel thuisgestuurd gekregen. Het distributiecentrum kreeg de schuld en zou het oplossen. Het zou niet meer gebeuren. En ja hoor...vandaag WEER de jurk Mirabel ontvangen ipv de blouse. 3x 150 betaald en lang moeten wachten op mijn geld terug. Komop zeg, dit mag toch niet gebeuren bij een bedrijf dat best prijzige spullen verkoopt? Ik wil nu dat iemand van de klantenservice gaat regelen dat ik eindelijk het goede artikel geleverd krijg!

Besvarelse fra Ibizamode.nl
Super lang moeten wachtten op mijn bestelling, toen het uiteindelijk binnen kwam was het niet als wat het leek op de foto.. shein kwaliteit jurken voor veel duurder
Vanmorgen in Egmond geweest. Wat een heerlijke winkel, daar word je toch blij van. Ik wilde graag advies en kijken hoe iets staat. En dat kunnen de medewerksters en ze nemen alle tijd voor je. 5 sterren van mij, tot snel 😉
J’hesite entre 2 et 3 étoiles … Bonjour je suis cliente depuis quelques années sur le net et en magasins où les vendeuses sont adorables notamment la boutique d’Egmond aan zee. Cependant les vêtements sont chères et pas toujours de qualité j ´ai un pantalon qui s’est arraché lors du lavage après seulement avoir été porté donc lavé deux fois à quasi 90€ le pantalon … quand on achète des objets de bali bien souvent il manque un coquillage voir plusieurs ou alors ils sont cassés j’ai eu le cas sur une tête d’éléphant à 187,50€ … je pense que définitivement je n’achèterais plus . Dommage car vous avez de beaux articles …..
2e paasdag de winkel in den Bosch bezocht, helaas werden we niet geholpen en ook de andere klanten niet de verkoopster was druk aan t telefoneren, mooie kleding maar ook erg prijzig.
Gelukkig was er die dag ook een ibizamarkt die dag daar wel geslaagd.
Tip stop met bellen als er klanten in de winkel zijn.
Leider bin ich sehr enttäuscht von Ibizamode.nl.
Ich habe bereits mehrere Male bestellt, die Ware kam zügig bei mir an - soweit so gut.
Leider musste ich von meiner letzten Bestellung einige Teile zurücksenden, da sie mir nicht passten. Seit 14 Tagen ist die Ware bei Ibizamode.nl angekommen - ich warte immer noch auf mein Geld und eine Nachricht. Ich habe Angst, dass die Firma finanzielle Probleme hat und ich mein Geld (418 Euro) nicht zurück bekomme. Es ist sehr enttäuschend. Anrufe, Mails, Paypal Fall eröffnet etc. Nichts hat geholfen. Ich kann leider nur warnen, dort zu kaufen.
Birgit Fechner
Wat een prachtige winkel, meteen in Ibiza vibe als je binnen bent. Goed advies zeer klantvriendelijk en ik heb in de sale hele mooie kleding en laarsjes gescoird, helenaal haply
Prima verpakt en snelle levering. Alleen jammer dat je erna je status niet kan inzien als je wilt inloggen. Je zou een code teruggestuurd moeten krijgen maar die krijg je niet. Je blijft in het ongewisse of je bestelling gedaan is terwijl je al wel betaald hebt. In elk geval kreeg ik mijn pakketje binnen 1 week binnen en het paste ook nog erg goed. Voor lange mensen zoals ik, past XL/XXL vaak niet, maar ik ga mijn kleding (bloesje en bomberjack) mooi showen deze zomer
Ich fühle mich betrogen, denn das Oberteil, das ich auf Grund der schönen Fotos bestellt hatte, sah im Original nur wie ein kastiger, viel zu großer Sack aus, obwohl ich die kleinste Größe bestellt hatte und hat optisch nichts mit den Abbildungen zum Oberteil auf der HP von Ibzamode gemeinsam. Einzig das Material fühlte sich angenehm an, aber auch das kann sich nach dem Waschen anders darstellen.
Ich habe dann das Oberteil, auf das ich mich so gefreut hatte, voller Enttäuschung zurücksenden wollen, muss dafür nun aber die Versandkosten tragen! Wenn Ibizamode seine Ware so abbildet, dass man den Kunden über das wahre Aussehen täuscht, sollte der Kunde nicht auch noch auf den Versandkosten sitzen bleiben!
Das war mein erster und mein letzter Einkauf bei Ibzmode!!!
Snelle service en bezorging.
Prettig telefonisch klantcontact.
Al jaren vind ik de mooiste Ibiza kleding bij IBZ mode. Toen ze besloten verder te gaan met enkel hun eigen label was ik even wat huiverig….Maar dat bleek volkomen onterecht.. Want ze zijn trouw gebleven aan de uitstraling van de kleding. Ik ben er echt dol op.
Supermakkelijk om te bestelen en hele snelle levering van mooie producten
Super mooie kleding, snelle levering, de volgende dag al in huis!! De mate zijn correct, wat ik zo leuk vind, zijn de video's bij de kledingstukken, zo kan je zien hoe iets staat/ valt. Als je een vraag hebt, krijg je altijd binnen 1 a 2 dagen antwoord, wat ik als heel prettig ervaar. TOP bedrijf!!

Besvarelse fra Ibizamode.nl
Wacht al twee weken op levering van mijn bestelling. Dat is toch wel verdacht.

Besvarelse fra Ibizamode.nl
Heel erg leuk geholpen. Leuke ideeën en hele mooie kleding

Besvarelse fra Ibizamode.nl
Leuke kleding en levertijd ook goed
Kwaliteit prima.

Besvarelse fra Ibizamode.nl
paar keer en mail gestuurd maar geen reactie en jas nog steeds niet ontvangen

Besvarelse fra Ibizamode.nl
Kleding conform afbeelding en verwachting naar materiaal en maat!
Zeer snelle levering!

Besvarelse fra Ibizamode.nl
Super. Keurig verzorgt pakketje. Heel snel geleverd. Product kwam overeen met de foto's en de beschrijving.

Besvarelse fra Ibizamode.nl
Læs mere om andre typer anmeldelser.