Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Afgelopen zondag super geholpen in de winkel in Egmond aan Zee! Het was even zoeken naar de juiste combinaties en ik ben daarbij goed geholpen. Blij met mijn nieuwe kleding, 2 nieuwe setjes! Dank je w... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Finger weg! Die Ware ist schlechteste Qualität. Hab alles sofort zurückgeschickt und erst einmal 20 Tage keinerlei Rückerstattung erhalten und dann nur über 3 anstatt 5 Artikel- es fehlen noch immer... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Die Kleidung ist wunderschön, es gibt ein großes Angebot, das gut beschrieben ist. Die Größen entsprechen europäischen Größenangaben. Die Qualität ist gut, die Stoffe sind weich und angenehm auf der H... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Je moet zo van de stijl houden om Ibiza mode.nl te kunnen waarderen. Ik hou van de Ibiza/Boho/Bohemian style. Ten eerste; durft Ibiza mode hun kleding te presenteren met modellen die maat 42 of zel... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Shopping og mode

Skrevet af virksomheden

Wij zijn Ibizamode.nl, beter bekend als ibzmode. In 2012 is ibizamode gestart door broer & zus die Ibiza wel zagen zitten als ultiem eiland om werk en plezier te combineren. Met 2 lege koffers naar Ibiza, zonder vooropgezet plan, maar met een missie! Wij gaan dit eiland óns eiland maken en alles wat we leuk vinden naar Nederland halen. Zo werd de mode van Ibiza van iedereen! Lees meer over ons... https://www.ibizamode.nl/nl/service/about/ LET OP!!! Wij zijn NIET Ibiza-Zomermode! Die website is namelijk onbetrouwbaar en geeft onze mooie en betrouwbare website een slechte naam. Wij zijn helaas ook slachtoffer geworden van deze website, die met hoge kortingen en door te zeggen dat ze gaan stoppen, onze klanten verleidt tot een order. Klanten krijgen vervolgens hun order niet, of deels en als ze al wat ontvangen, is het van zeer slechte kwaliteit en is de order niet retour te sturen. Wij hebben dan ook aangifte gedaan van deze website. Wil je ons helpen deze oplichters aan te pakken en andere klanten te behoeden voor oplichting? Verwijder dan alsjeblieft deze slechte recensie bij ibzmode.nl en zet je recensie bij de website waar deze hoort, namelijk Ibiza-Zomermode.nl: https://nl.trustpilot.com/evaluate/ibiza-zomermode.nl?stars=1 Mochten er wel echt klachten zijn over ibzmode.nl dan aub mailen naar: info@ibzmode.nl. Dan lossen wij het graag voor u op! Liefs ibzmode

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 måned

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Leuke artikelen en het geld waard

Leuke artikelen en zeker met de kortingscode leuk betaalbaar. Erg blij met mijn heerlijke joggingbroek en trui. Al met veel plezier gedragen

14. december 2025

Hi José,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ze hebben hele leuke kleding

Ze hebben hele leuke kleding.
Mooie site. En wat ik ook belangrijk vind, je krijgt het heel snel thuis gestuurd. Het is mijn favoriete site...

27. december 2025

Hi Annette,

Zeer tevreden

Netjes alles op tijd na bestelling.
Volgende dag ontvangen!!

25. december 2025

Hi Hennie,

Fantastisch geholpen door Nadia,

Fantastisch geholpen door Nadia,
Wat een kanjer , vrolijk , eerlijk ,enthousiast, gezellig, lief.

En ook heel geduldig.
Met 2 volle tassen de deur uit.
En prachtige winkel!
Mooie collectie!
Kom in voorjaar terug om nieuwe zomercollectie in te slaan, met dan ook weer het kundige advies van Nadia!

17. december 2025

Hi Rosa,

Perfect

Perfect. Mooie kwaliteit en snel geleverd.

18. december 2025

Hi Floor,

Prachtige Larsen en goed ingepakt

Prachtige Larsen en goed ingepakt

12. december 2025

Hi Lolita,

Mooie kwaliteit-prijs aparte kledingstukken

Diverse mooie kledingstukken gekocht; maat online komt overeen en' past- ziet eruit ' exact in werkelijkheid , 100 % katoen
Snel eenvoudig bestellen en betalen , zeer snelle levering
Zelfs de sale is een aanrader, superleuke artikelen niet alleen maatje xs, maar nog voldoende diverse maten voor fijne prijsjes

5. december 2025

Hi Miranda,

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Leider ist die Qualität der Produkte…

Leider ist die Qualität der Produkte schlechter als noch vor ein paar Jahren

4. december 2025

Hallo Klaudia,

Vielen Dank für deine Bewertung.

Es tut uns leid zu lesen, dass du mit der Qualität unserer Kleidung weniger gute Erfahrungen gemacht hast.

Bitte teile uns beim nächsten Mal per E-Mail mit, was genau das Problem ist, damit wir uns darum kümmern und dir eine passende Lösung anbieten oder mögliche Verbesserungen an dem Artikel vornehmen können.

Viele Grüße,

schneller und zuverlässiger Versand

schneller und zuverlässiger Versand, toller Service, danke

11. december 2025

Hallo 'Ibiza-Lover',

Vielen Dank für Ihre schöne Bewertung.

Es freut uns sehr zu lesen, dass Sie von unserer Kleidung und/oder unserem Service so begeistert sind.
Das ist es, wofür wir es tun.

Viel Spaß mit Ihrem Einkauf und bis bald in unserem „Ibiza Shop”.

Mit freundlichen Grüßen,

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Ich bin sehr zufrieden mit der…

Ich bin sehr zufrieden mit der schnellen Lieferung und der Qualität der Ware!

7. december 2025

Hallo Bea,

Vielen Dank für Ihre schöne Bewertung.

Das ist es, wofür wir es tun.

Viel Spaß mit Ihrem Einkauf und bis bald in unserem „Ibiza Shop”.

Mit freundlichen Grüßen,

Onwijs klantvriendelijk!

Had een kapot artikel en dit werd heel netjes en snel opgelost via de mail! super!!
Onwijs klantvriendelijk!

28. november 2025

Hi Dagmar,

Zeer slecht!!

Zondag besteld en op site staat dan voor 23.30 besteld volgende dag geleverd
Nou vandaag woensdag en nog niet eens onderweg
Dan app je en zeggen ze eerst ik ga t regelen en de volgende dag niets en nu zeggen ja black friday drukte en dat ik geduld moet hebben
Zeer slecht
Hier bestel ik nooit meer

3. december 2025

Hi Yvonne,

Dank voor je review.

Wat ontzettend jammer om te lezen dat je niet zo'n fijne ervaring hebt gehad bij ons.

Inmiddels hebben we hier mailcontact over gehad betreft de bestelling die is geplaatst in het Black Friday weekend.
Tijdens deze periode ervaren zowel het distributie centrum als de pakkettendiensten een enorme druk wegens de massale online aankopen.

Hoe graag we ook zouden willen, kunnen we om die reden met dergelijke drukke periodes niet altijd garanderen dat er binnen één of twee dagen al geleverd kan worden.

Nogmaals onze welgemeende excuses hiervoor. Het is zeker niet de bedoeling dat dit voor zoveel ongenoegen zorgt bij de klant.

Ik zie dat inmiddels je pakketje op 4 december is bezorgd. Hopelijk is alles naar wens en beleef je veel plezier van je aankoop.

Je bent altijd welkom om nog eens via de mail contact met ons op te nemen. Dan bieden we je graag nog een kleine attentie aan voor het ongemak.

Geweldige kleding

Geweldige kleding, goede service.

28. november 2025

Hi Patricia,

Wauw

Wauw, wat een ervaring! Ik heb onlangs voor de eerste keer bij Ibiza Mode besteld en ik ben zó blij dat ik het gedaan heb. 🔥
Mijn pakketje was supersnel binnen — zo snel dat ik bijna dacht dat ze het al hadden verstuurd vóórdat ik bestelde. 😅
En de kwaliteit van de kleren is echt uitzonderlijk: de stoffen, de pasvorm, de afwerking… alles klopt gewoon! Het voelt alsof ik mezelf een cadeautje heb gegeven (en eerlijk… dit smaakt naar meer 😉).
Ik ben nu al fan en ga zeker opnieuw bestellen. Absolute aanrader! ✨💃

24. november 2025

Hi Pamela,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De kwaliteit en de afwerking van de…

De kwaliteit en de afwerking van de artikelen voldeden aan de verwachtingen en zijn mooi afgewerkt. De bloesjes zijn vlot te dragen.
De levering is snel en netjes verpakt en met track en trace.

19. november 2025

Hi Noël,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vlotte levering snelle service en ben…

Vlotte levering snelle service en ben blij met jullie winkel in Delft! Tot snel weer jullie kleding maakt mij vrolijk

9. november 2025

Hi Daniële,

Love it!

Duidelijke omschrijving van de producten en zéér snelle levering, besteld vanuit Spanje op een donderdag en dinsdag al in huis!

13. november 2025

Hi Sylvia,

Topwinkel!

Altijd zeer snel geleverd en keileuke kleding en accessoires! Hun mode springt eruit ❤️

18. november 2025

Hi Oliva,

Kwaliteit vaak slecht/goedkoop

Kwaliteit vaak slecht/goedkoop. Je betaalt voor verzending €6,95 maar ook voor retour nog eens €6,95 - flink risico dus, €15 voor de gok dat het produkt bevalt. Ik ben definitief afgehaakt na 4 teleurstellingen ...

12. november 2025

Hi Marjolein,

Dank voor je review.

Wat vervelend om te moeten lezen dat je geen goede ervaring hebt gehad met betrekking tot de kwaliteit en het retourneren van je aankoop. Dit is zeker niet de bedoeling. Onze welgemeende excuses hiervoor.

Ik heb het even voor je nagekeken en zie dat de verzendkosten van je bestelling bij deze order netjes aan je zijn terugbetaald. Dit wordt altijd gedaan zodra er een volledige bestelling naar ons terugkomt. Je betaald in zo'n geval dus maar één keer verzendkosten.

Gelukkig is je liefde voor Ibiza Mode een klein beetje weer aangewakkerd en zie dat je onlangs weer lekker hebt geshopped in onze online winkel.

Laat het ons een volgende keer gerust even weten per mail als er iets is wat je niet bevalt. We kijken dan graag naar een oplossing voor je.

Super!

Zeer fijne, vriendelijk ondersteuning per e-mail. Zeer tevreden met de service en de snelle levering van mijn artikel!

14. november 2025

Hi Gina,

Team Brands of Ibiza

Læs mere om andre typer anmeldelser.