Oplichters!!!! Jas besteld en betaald, echter deze nooit ontvangen. Contact gezocht met klantenservice, contact apelstaartje ibizafashionclub.nl . Reageren niet en dus 40€ kwijt!
Se, hvad kunderne siger
Jammer genoeg is 1 ster het laagst want als er negatieve sterren gegeven konden worden zou ik een -10 geven. Geen reactie op emails en retour sturen is bijna niet te doen. In zekere zin eigen schuld... Se mere
Is nu Boho Bali geworden voorheen Ibiza Fashion boutique. Toen al slechte reviews. Als je hier slippers besteld neem 1 of 2 maten groter! Ze hanteren Chinese maten daar komen de spullen ook vandaan... Se mere
Oplichters!!!!
Oplichters!!!!
Jas besteld en betaald, echter deze nooit ontvangen.
Contact gezocht met klantenservice, contact apelstaartje ibizafashionclub.nl .
Reageren niet en dus 40€ kwijt!
Avoid at all costs
First order took 7 weeks to arrive and too late for the event it was bought for. Requested a return label as they'd acknowledged the delay. Much tooing and froing about 10% refund, then 20%, or I have to pay over £20 to return it. Eventually they offered me credit for another item of the same original price (£40 btw!). Chose an item that on arrival appeared to made for a 7 year old child. Horrible swimwear like material trousers and literally tiny (I ordered adult size M, UK 10. I complain again and they've offered to refund if I pay £10 postage. Absolute crooks, horrible, over priced garments, they weren't even cheap!
Chinese slechte kwaliteit
Chinese slechte kwaliteit, valt klein, terugsturen geen optie. Bij email contact enkel standaard reactie, met nieuwe aanbiedingen in plaats van een retourlabel.
Boho is Nono
Is nu Boho Bali geworden voorheen Ibiza Fashion boutique.
Toen al slechte reviews.
Als je hier slippers besteld neem 1 of 2 maten groter! Ze hanteren Chinese maten daar komen de spullen ook vandaan. En die dames hebben nu eenmaal andere maat.
Een gewaarschuwd mens!
Aangegeven als oplichters.
Zegt inmiddels Boho Bali te heten. Na lang aandringen en heen en weer gemail kan ik fluiten naar mijn centen. Ik heb dit bedrijf aangegeven bij de politie en verschillende meldpunten en ik raad iedereen aan hetzelfde te doen.
Oplichters!!
Oplichters!!! Je mag retourneren maar geven geen retour adres. Smerig bedrijf met standaard mails die iedereen schijnt te krijgen, zie reviews. Ik heb aangifte gedaan ik hoop binnenkort een keer dat ze krijgen wat ze verdienen. Komen ze aan met vergoeding van 25% die ze gelijk op je rekening kunnen storten … dan wel… stik erin !!! Aangifte voelt beter.
Absoluut niks bestellen hier
Absoluut niks bestellen hier! Ook ik check altijd de website/ reviews, behalve deze keer..... Dom dom dom!
Oplichtersbende!!
Oplichters to the max!!!
Oplichters to the max!!!
Goedkope kleding uit china. Als je het wilt terugsturen moet je het zogenaamd terug sturen naar china. En een heel verhaal dat dit erg duur is en dat ze dit liever willen voorkomen vanwege CO2 uitstoot. Net of jij je druk maakt voor CO2 uitstoot je denkt alleen maar aan zakken vullen door goedkope rommel te verkopen.
Pure oplichters!!
Pure oplichters!!! Bestel hier niet want je betaald wel maar ontvangt helemaal niets!! Wil je vervolgens contact zoeken dan werken de sites niet en ook het emailadres is ongeldig. Ik hoop dat ze stikken in de 54 euro die ik heb overgemaakt 🤬
Niet bestellen!
Niet bestellen!! Totaal iets anders dan de foto’s. Komt uit China en niet uit Ibiza. Vreselijk synthetische stoffen. 200 euro weggegooid!
Oplichters!!
Oplichters!!! Krijgt helemaal niets binnen ook bij zusterbedrijf Salt-Sea Amsterdam waar ze badkleding aanbieden NIET in trappen!!!!
Dachte leuke slippers te bestellen nu…
Dachte leuke slippers te bestellen nu week later nog niks !!! Helemaal klaar met die oplichterij hoop dat die mensen er letterlijk in stikken
NIET HIER KOPEN
Ik controleer altijd de website, dit keer in de haast niet gedaan. En helaas al een week geleden een jurk gekocht en krijg niks meer te horen. Zielig dat mensen dit doen, ik baal ervan mijn geld kwijt te zijn.
NIKS ONTVANGEN
Vorige week besteld, niks ontvangen, geen reactie op emails, website in onderhoud....
Absolute oplichters
Absolute oplichters
Ze kopen gewoon bij Ali express ed in en verkopen voor NL prijzen. Retourkosten naar china zelf betalen. Onder mom van milieu. Echt NOOIT kopen
Oplichterij!
Oplichterij!
Ik raad alle mensen hier aan om aangifte te doen zodat we ons geld terug kunnen krijgen.
2 jurken besteld en nooit iets ontvangen.
Website is uit de lucht en email werkt ook niet meer.
Bedrog ,
Bedrog ,
Niks bestellen , en karma zal een bitch zijn voor de bedriegers
Een complete oplichterij
Een complete oplichterij! Bestel niets van deze website. Niets is zoals afgebeeld, het komt uit China en hoewel de klantenservice snel reageert met een kleine terugbetaling, waarschuwen ze je om niet te proberen iets terug te sturen. Bespaar jezelf het geld... Doe het niet!
Google afbeeldingen!
Als je googlet op de afbeeldingen krijg je Ali-express en Shein als bron. Dit is een lelijke oplichter en dropshipper dus.
Goede service, vlotte communicatie en zeer klantvriendelijk!
Goede service en vlotte communicatie. Ik had een bestelling geplaatst, maar tot mijn eigen verbazing bij de verkeerde webshop. De Ibiza Fashion Boutique. Elders nog een webwinkel mandje openstaan.
Bestelling had ik inmiddels geplaatst en betaald. Meteen een email teruggestuurd op mijn bevestings email en vrij vlot kreeg ik een uiterst vriendelijke reactie. De annulering werd geregeld en de restitutie in gang gezet en ook daadwerkelijk ontvangen!
Ik lees zoveel negatieve ervaringen. Ik kan het mij amper voorstellen. Die van mij was juist hartstikke goed! Uiteindelijk ga ik toch liever naar de winkel, dan kan ik het ook passen. Dank jullie wel voor de goede service en het klantvriendelijke email verkeer :-)!
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.