Heel tevreden over deze website! Alles is duidelijk, professioneel opgebouwd en gebruiksvriendelijk. Je merkt dat er aandacht is besteed aan elk detail. Navigeren gaat vlot en je vindt snel wat je nod... Se mere
Enorm blij met mijn website!! Ik heb er zelf totaal geen verstand van, maar Thomas heeft mij mega goed meegenomen in het proces en in wat alle mogelijkheden zijn. Hij probeerde ook goed mee te den... Se mere
Thomas heeft voor mij een website gemaakt voor mijn bedrijf. Hij werkt professioneel, snel en denkt goed mee. Ik ben heel tevreden met het resultaat en kan hem zeker aanbevelen!
Ik ben erg tevreden over de samenwerking met Thomas van I Job. Hij reageert super snel en maakt waar wat hij belooft. Binnen een paar dagen heeft hij voor mij een goed werkende website opgeleverd. De... Se mere
Wij helpen bedrijven online te gaan.
de nieuwe erven 3, 5431 NV, Cuijk, Holland
- contact@i-job.nl
- i-job.nl
I need job i have the delivers deliver…
I need job i have the delivers deliver experience
Working with my employer is a 5-star…
Working with my employer is a 5-star experience. The inclusive and collaborative culture, coupled with exceptional management, fosters professional growth and personal well-being. Opportunities for advancement are plentiful, and innovation is highly encouraged. The work-life balance is superb, with flexible hours and respect for personal time. My colleagues are not only skilled but also supportive, making every day enjoyable. Super good cooperation for over 6 months now.
Professioneel, snel en geduldige hulp
Ontzettend snelle en professionele hulp door medewerker met engelengeduld.
Ik heb 100% het gevoel dat ik nu een site heb die overeenkomt met mijn visie en stijl. Daar is ruimschoots de tijd voor genomen en ik ben daarbij zeer prettig geholpen.
De verschillende opties via de telefoon doorgeven en direct het effect zien maakt het erg prettig om keuzes te maken doordat je het direct voor je ziet. Kleine aanpassingen kunnen verwerkt worden en er wordt meegedacht en suggesties gedaan die helpend zijn.
Een ontzettend goede prijs kwaliteit verhouding.
Bedankt!
Goede service en website’s
i-job maakt website bouwen simpel en zonder gedoe. Het is ideaal voor een snelle en unieke website. Een aanrader voor iedereen die een bedrijfswebsite wil.
Erg tevreden!
Voor mijn onderneming als vitaliteitscoach had ik een website nodig en zodoende ben ik bij Thomas terecht gekomen. Thomas is een aardige kerel die precies doet wat je hem vraagt. Hij denkt mee en probeert een passende website te maken die aansluit bij zowel jouw wensen als de doelgroep die je wil bereiken.
- Denkt mee;
- Levert snel resultaat;
Uiteindelijk zeer tevreden met de website!
Top service en prijs/ kwaliteit verhouding
Fijn team om mee samen te werken. Goede prijs/kwaliteit verhouding!
Webhosting + domein door I-job laten beheren, daarnaast geholpen met het verbeteren van mijn website en de vindbaarheid op google.

Besvarelse fra I Job
Snel
Afspraak gemaakt om website te laten maken, wensen besproken en op de afgesproken datum was het klaar. bedankt voor de super service!
Professioneel bedrijf
Als startend bedrijf waren we dringend op zoek naar iemand die een professionele website voor ons kon maken, en I-job heeft ons geholpen om dit te realiseren. 5 dagen na ons eerste contact was het klaar. De website was van cruciaal belang voor ons bedrijf en ijob heeft ons geholpen om online te gaan, thanks hiervoor
Fijn contact, professionele website
Fijne samenwerking ervaren met Thomas. Als ik een idee had voor mijn website hoefde ik maar een appje te sturen en Thomas reageerde binnen een uur en deed wat ik van hem vroeg. Nog steeds tevreden met het resultaat!
Thomas luistert goed naar je wensen en…
Thomas luistert goed naar je wensen en denkt graan mee naar opties om je website zo strak en aansprekende weg te zetten.
Professioneel te woord gestaan
Professioneel te woord gestaan. I job neemt nu al ruim 2 maanden mijn klantenservice uit handen met zeer goed persoonlijk contact