Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag är otroligt nöjd med min upplevelse hos HZ-Hosting. Den dedikerade servern jag använder har varit väldigt stabil och presterar utmärkt men det som verkligen gör hela skillnaden är supporten. Suppo... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

HZ-Hosting har nog den billigaste, bästa samt snabbaste VPSer (vad jag tycker). Det är sjukt billigt att ens uppgradera sin VPS. Man får så bra specs på en liten VPS för en liten peng. Den är väldig... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag har använt mig utav Hz-hostings VPSer sedan 3 år tillbaka och kommer nog aldrig att byta leverantör, extremt bra priser för kvalitén, supporten och prestandan. Supporten svarar inom 5min vid bra d... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Bra och snabb support! Vpsen sätts upp på ungefär 30 min... Bra pris för vad man får ut just nu hostar jag en fivemserver 2 discord bottar på den och ibland min csgo server samtidigt utan problem!... Se mere

Virksomhedsoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Utmärkt

Köpte ev VPS för att hosta min hemsida. Det fungerar utmärkt och än sålänge har det varit 100% uptime. Rekommenderar!

31. oktober 2022

Tack för ditt omdöme Isak! Super kul att du är nöjd med din VPS tjänst :D

Grymt bra!

Mycket bra tjänster. Min son köpte en minecraft server härifrån och jag en VPS och vi båda är otroligt nöjda. Snabb leverans av båda tjänsterna. Samt att allt är i Sverige och supporten är svensk är ett plus :)

Rekommenderar HZ-Hosting varmt!!

24. oktober 2022

Besvarelse fra HZ-HOSTING

Hej Martin! Super kul att höra att ni är nöjda med era tjänster :)

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Vps'en tog ungefär 6 timmar att…

Vps'en tog ungefär 6 timmar att aktiveras.

23. oktober 2022

Besvarelse fra HZ-HOSTING

Hej Elliot! Tråkigt att det tog lång tid. Vi hade slut på IP adresser så vi var tvungna att beställa flera. På helger tar det tyvärr lite lång tid ibland att få svar ifrån serverhallen. Dock har vi som policy att en leverans av en VPS kan ta upp till 24 timmar. Men går oftast på 20 minuter. Men det var lite otur i erat fall.

Du kunde ha kontakta oss på hemsidan och efterfrågat om status så hade vi kunnat ge dig ett svar på ungefär 2 minuter. :)

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

fick vpsen snabbt o smidigt

fick vpsen snabbt o smidigt, otroligt bra vps övrigt

27. august 2022

Besvarelse fra HZ-HOSTING

Tack för ditt omdöme Marcus! Kul att du är nöjd med din VPS :)

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

För att få fullt betyg så kan ni väll…

För att få fullt betyg så kan ni väll göra så man kan få minst 1mån gratis som en test pariod
Mvh Filip Törnell

2. august 2022

Hej Filip!

Tyvärr är detta något vi inte kan erbjuda samt så kommer vi inte erbjuda detta heller längre fram. Dels så har vi så otroligt högt tryck på våra tjänster så våra servrar blir fulla väldigt snabbt.

Sedan skulle det inte vara en hållbar affärsmodell att erbjuda er kunder 1 månad gratis för detta skulle kunna missbrukas väldigt lätt.

Vi hoppas på att vi kan få 5 stjärnor ändå i framtiden utav dig :)

Prima ballerina

Allt gick jätte snabbt att få. Och allt funkar prima med inga problem!

23. juli 2022

Besvarelse fra HZ-HOSTING

Tack för ditt omdöme! Kul att det gick snabbt och att de fungerar bra för dig :)

Bästa hosting!!

Hej!, ägare av siljan. Jag fick min vps direkt efter betalningen. Utmärkt service bästa hosting företaget

22. juli 2022

Besvarelse fra HZ-HOSTING

Tusen tack för ditt omdöme! Kul att det gick smidigt vid leverans, tack för dina fina ord det betyder mycket för oss :)

Topp

Min vps kraschade lite i början men annars var de topp klass kundservice och väldigt trevlig ägare

19. juli 2022

Besvarelse fra HZ-HOSTING

Hej! Tråkigt att du hade problem i början med din VPS, men skönt att allt löste sig till slut. Kul att du gillar våran kundservice :)

Omdöme

Jag tycker det var väldigt bra service, Samt ni var snabba och sådär. Men att inte vps'en funka, Men jag ska skicka en support ticket.

10. juli 2022

Besvarelse fra HZ-HOSTING

Tusen tack för ditt omdöme! Kul att allt gick smidigt. Märkligt att din VPS inte fungerar vi kollar alltid vid leverans utav en tjänst att de först fungerar innan vi skickar ut uppgifter med inlogg med mera. Bara att kontakta oss vid problem eller frågor :)

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.