HYVÉ skincare Anmeldelser

4,7

Mijn huid heeft nog nooit zo goed aangevoeld. De producten van HYVÉ hydrateren intens zonder te plakken of vet aan te voelen. Je merkt gewoon dat er over elk detail is nagedacht. En de verpakkingen... Se mere

1. Kosmetikforretning
  2. Hudplejeproduktautomat

De naam HYVÉ is een samenvoeging van twee kernwaarden die het merk vertegenwoordigt: HY – Hydration: Hydratatie is de basis van een gezonde huid. HYVÉ richt zich op effectieve, diepwerkende hydratatie voor een stralende en goed verzorgde huid. VÉ – Vegan & Eco-friendly: Alle producten van HYVÉ zijn diervriendelijk, vegan en ontwikkeld met respect voor mens en natuur. Join the movement

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

De niacinamide gel moisturer ruikt…

De niacinamide gel moisturer ruikt heerlijk! Voelt zacht op de huid, is klein en handzaam. Ik smeer het 2keer dagelijks en heb het idee dat het mn huid weer zachter wordt :)

7. juni 2025

Hi Elly,

Fijn dat de huid ook zachter begint aan te voelen, iets wat ook het daadwerkelijke resultaat is.

Geniet ervan:)

Top ervaring

Super behulpzame klantenservice voor het kiezen van het juiste product, snelle levering en top kwaliteit!

4. juni 2025

Besvarelse fra HYVÉ skincare

Dank voor de mooie woorden Jens!

Top product

Top product! Levering was snel en het product is super, niks op aan te merken!

30. maj 2025

Een hele fijne recensie!
Dank voor de mooie woorden.

Heerlijke geur & prachtig design

Ik ben echt ontzettend blij met de Hand & Body Wash, Patchouli & Amber Vanilla. De geur is zó lekker – warm, zacht en toch fris tegelijk. Elke keer dat ik het gebruik voelt als een klein wellnessmomentje. Ook het design van de fles is supermooi en staat perfect in mijn badkamer. Heel tevreden!

20. maj 2025

Hi Jacobien,

Wat fijn om te lezen dat het jou zo goed bevalt.
Wij hier intern hebben precies hetzelfde idee over deze Hand & Body wash.

Geniet ervan.

Mijn huid heeft nog nooit zo goed…

En de verpakkingen zien er ook nog eens supermooi uit in mijn badkamer. Ik ben fan!💧🌿💚

30. maj 2025

Heel fijn om te lezen.

En wij waarderen de laatste alinea onwijs!!

Top Soppie!

De hand & body wash grapefruit is echt heerlijk. Mijn vriendin is me ook dankbaar dat ik dit heb aangeschaft!

Besvarelse fra HYVÉ skincare

Haha, het is altijd goed om te lezen dat 'de vriendin' ook happy is!

Top product

Top product! Ik had de Niacinamide Gel Moisturiser geprobeerd, heb vaak een geïrriteerde huid door katten allergie en merk dat dit product mn huid een stuk rustiger en egaler maakt! Kortom, voor mijn huid is dit een goede match, en ga dit product zeker blijven gebruiken!

Besvarelse fra HYVÉ skincare

Dit zijn hele mooie punten om te lezen. Fijn dat dit product zo'n goede bijdrage heeft aan uw huid!

Top product

Top product. Goed en netjes afgeleverd. Elke dag smeer ik de dag crème en zou het zeker andere aanraden!

Besvarelse fra HYVÉ skincare

Fijn Emiel! En blijven smeren uiteraard, haha!

Super producten en heel…

Super producten en heel klantvriendelijke klantenservice. Binnen een uur mijn vraag beantwoord en opgelost.

26. maj 2025

Besvarelse fra HYVÉ skincare

Fijn Naomi, dank voor de mooie woorden.

ontzettend fijne cleanser voor ook voor…

ontzettend fijne cleanser voor ook voor de gevoelige huid! Ik twijfelde een beetje aangezien ik een enorm onrustige huid heb maar ik haal het nooit meer ergens anders! Mn huid is zo rustig geworden. Verzending ging enorm snel en makkelijk te volgen! Ik bestel snel weer

22. maj 2025

Besvarelse fra HYVÉ skincare

Dank voor de mooie reactie en 5 sterren, dit maakt ons als team heel trots.
Fijn dat ons product uw huid wat rust kon bieden!

Wij zien u graag snel weer.

Top!

Mooie website snel bestellen en netjes aangeleverd. Fijne creme!

23. maj 2025

Besvarelse fra HYVÉ skincare

Fijn om te lezen Jasper, dank voor de mooie complimenten.

Heerlijke zeep

De geur van de bestelde zeep, grapefruit, is ronduit heerlijk.
Bezorging ook keurig op tijd.

22. maj 2025

Besvarelse fra HYVÉ skincare

Wij kunnen niets anders zeggen dat dit toch een parel is in onze collectie van Hand & Body Wash.

De aroma's die vrijkomen bij de Grapefruit zijn puur genieten.