Har besvaret 66 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Rutorna blev rena direkt
Den satt fast jättebra på glaset direkt när jag testade. Ljudet från motorn förvånade mig, mycket tystare än min gamla. Två gånger halkade den inte ens vid kanten, så nu står den kvar efter rengöring och jag använder den ofta.
Sprayflaskan kändes oväntat lätt
Jag trodde först att flaskan skulle väga mer, men den är mycket lätt att hålla, sprayhuvudet sitter fast ordentligt och inget läckage. Har precis ställt den i badrumsskåpet, ska testa längre fram. Jämfört med andra self tan produkter jag köpt i butik är den här mycket enklare att applicera utan att det kladdar.
Kläderna sitter som vanligt
Förvånansvärt är själva spraymunstycket inte kladdigt alls efter flera användningar, även när jag råkar trycka lite snett blir det inget läckage. Det är typ bättre än flaskorna jag köpte på stormarknaden förut. Nu står den bara i badrumsskåpet och funkar varje gång.
Köpte en flaska Floor restore cleaner
Köpte en flaska Floor restore cleaner. Det tog över en månad innan paketet kom fram. Enligt reklamen skulle den ta port repor från parketten och göra golvet skinande blankt och rent.
Det är rena skämtet. Totalt falsk marknadsföring. Inte en enda repa försvann och golvet är fortsatt matt och repigt. Helt värdelös produkt.
Fick snabbt svar från Hyrge och hoppas nu på en återbetalning. Produkten har åkt i soporna.
En vecka senare: Har fortfarande inte fått återbetalning trots löfte om det.
Varning för detta företag. Det de säljer är skräp från Kina.

Besvarelse fra Hyrge
Fick fel produkt
Fick fel produkt. Svar efter många många dagar om att det inte är deras att betala för att returnera varan.
.....eller....
Vad sägs om att vi tillhandahåller 20% butikskupong till dig att du kan använda det för att köpa vad som helst i vår butik utan att återvända.
Jag har redan förlorat pengar när jag handlar där och blir erbjuden att fortsätta handla med rabatt, det här är löjligt.
De är väldigt bekväma briefs men jag...
De är väldigt bekväma briefs men jag önskar att de hade boxerlånga ben.
Fel vara skickad, inte som beskrivet men...
Fel vara skickades, inte som beskrivet men återbetalning utfördes utan krångel och kommunikationen var vänlig och snabb.
Levererad i tid
Levererad i tid. Utmärkt service och produkt. Min lilla barnbarnsbarn kommer att bli så glad för denna på juldagen.
Dinosauriefilt är så mjuk och perfekt storlek...
Dinosauriefilten är så mjuk och har en perfekt storlek för mitt barnbarn. Han har inte sett den ännu eftersom den är en julklapp.
De är mycket bra produkter, kunde knappt tro på resultatet
De är mycket bra produkter, kunde inte tro på resultaten, de var så fantastiska
Syverktygsset med 37 delar
Rolig produkt, stämmer överens med bilderna. Snabb leverans!
Produkten anlände snabbt och utan problem
Produkten levererades snabbt och det var inga problem med beställningen.
Köpte shampoo efter att jag sett…
Köpte shampoo efter att jag sett reklamen..Enligt den skulle håret bli starkare,börja växa nytt,samt om det inte stämmer,så betalar dem 20.000:- i ersättning..
Mitt hår är som sen alltid har varit,ingen skillnad.
var i kontakt med Hyrge,och dem var snabba att återbetala 80:-av priset,men svarar inte på frågan om
varför lpvar dem nåt som dem inte vill hålla,falskt marknadsföring alltså,bara för att locka kunderna.

Besvarelse fra Hyrge
Även om min vän gillade den
Även om min vän gillade den, blev jag lite besviken, jag trodde att det var sjöglas men i själva verket var det målat.
Varje steg i beställnings- och leveransprocessen…
Varje steg i beställnings- och leveransprocessen dokumenterades och kundfeedback begärdes för att undvika eventuella missförstånd. Produkten var exakt som utannonserat och jag uppskattar fortfarande dess bekvämlighet. Tack.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.