Hyresgästföreningen Anmeldelser

TrustScore 1.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Det kom en snubbe som hette Anton och betedde sig vettigt till en början, visade id och sa vart han kom ifrån. Jag bad honom om ursäkt och sa att jag inte var intresserad. Han fortsätter... Jag b... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Påträngande värvare som inte kan ta nej som ett svar. Jag var påväg utanför dörren och personen i fråga vägrar låta mig lämna lägenheten. Jag fick upprepade gånger säga att jag måste hinna med busse... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Man bara betala och betala, när du behöver hjälp du får ingen för att dom på hyresvärd sida! dessutom ta för evigt för dom och svar på nåt! Och när man karvar och få en ny hanlagare (som man har... Se mere

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Klart vänstervriden förening. Deltog i ett webbseminarium inför valet 2026, och det var lögner om marknadshyror och att de kommer höja ALLAS hyror med 50%! Partier i Europa kallades högerextrema. Z... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Ejendomsudlejning
  2. Boligudlejningskontor
  3. Ejendomsadministration
  4. Boligmægler
  5. Ejendomsmægler

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Välkommen till vår webbplats. Här får du stöd och råd om hyresrätten, hjälp att påverka bostadspolitiken, kan läsa om alla medlemsförmåner och det mesta om ditt hyresboende.

Kontaktoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

48 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Otrevlig dörrknackning

Dörrknackare som kör sitt väldigt uppenbart inlärda race, lägger upp det så att man praktiskt taget inte ska ha något val. Jag hinner knappt yttra ett ord innan han ska göra mig till medlem.

Jag tänker att jag visst har ett val och säger lugnt och sansat när han är klar att jag ska fundera på det. Han blir då visuellt upprörd och höjer rösten. ”Vad är det att fundera på! 85kr extra på din hyra, det har du råd med!” Jag som varken var beredd eller tycker det är trevligt att få en avhyvling av en främling smäller igen dörren.

Att ni har mina uppgifter och kan komma in genom låsta portar är obehagligt och för det andra använder ni er av dörrknackning på kvällen, fast det är störande så kan ni åtminstone vara trevliga.

4. september 2024
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Värt att vara med

Jag har varit medlem i kanske 10 år och behövt höra av mig till hyresgästföreningen en gång under denna tid och de hjälpte mig smidigt lösa ärendet. Men precis som a-kassa, du hoppas du aldrig behöver använda det, men du är glad att de finns där ifall det behövs. Dessutom är jag bara glad att de sköter hyresförhandlingar så jag slipper och bara det är värt att stötta då de antagligen gjort att du betalar långt mindre i hyra än vad deras avgift är.

17. august 2024

Hyresgästföreningen - Hyresvärdarnas marionett

Varning till alla hyresgäster! Hyresgästföreningen är en bluff. De är i fickan på de stora hyresbolagen, punkt slut.

Min erfarenhet bevisar det - de ignorerar fakta, förminskar problem och skyddar hyresvärdar till varje pris.

Det är ingen slump, det är en strategi.
Lita inte på deras råd. De vill bara att du ska ge upp.

23. juli 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Jag gillar inte dörrknackare som har…

Jag gillar inte dörrknackare som har ifyllda uppgifter om mig på en läsplatta. Dessutom att de besöker mig strax efter jag flyttat in och även har stenkoll på den informationen.

Det är inte en smart idé att skriva på något ifrån en läsplatta med redan delvis ifyllda uppgifter. Du vet aldrig vad det är du skriver på och om personen är ifrån sagd organisation. Det hjälper inte att de har med id för hur ska jag kunna legitimera att det inte är falskt...

Riktig stalker varning och irriterande.

Hela den typen av "försäljning" är påtvingade och oförskämda, sätter folk i obekväma situationer.

4. juli 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Hyresgästföreningen en bluff och att du varit medlem 30-40 år gör ingen skillnad.

Om du varit medlem i 30 år och har en inneboende en månad som inte betalat hyra spridit rykten och använt ditt rum som förråd gjort falsk angivelse till polisen och kräver pengar av dig glöm att du får hjälp av jurister på hyresnämnden. Det mest avskyvärda osanna beskyllningar av en inneboende som förstört för dig i form av utebliven hyra. Använt rummet som förråd avslöjar din sekretess och ringer polisen om falska brott samt lämnat ett egetskrivet kontrskt ( inneboende) som inte är riktig ändå får jag ingen hjälp och blir skurken så över 30 års medlemskap betyder ingenting. En jurist vid namn Henrik skriver hot och anklagelser och detta tillåts . Du är då hyresvärd och ditt medlemskap har inget värde . Akta er och lita ej på att dom är för dig. Jag vill stämma dom då vi dom utan vi att ifrågasätta trovärdigheten och tar hänsyn till sina trogna medlemmar drar dig till domstol pga en psykiskt sjuk störd inneboende som inte vill betala hyran hon är skyldig. Hon skulle bott en månad och gjorde mitt fina rum till ett förråd och fick sanera rummet. Blev utsatt för polisen då hon gjorde påhittade angivelser. Jag är då hyresvärd och har inga rättigheter. Och måste då betala egen advokat och alla pengar under ;0 år har inget värde. Lita inte på hyresgästföreningen. Oavsett om du är oskyldig och blivit lurad så är du helt plötsligt skyldig utan att ifrågasätta. Varning dom vänder dig ryggen medlar inte utan du är brottsling. Trots att denna kvinna satt i system att göra så. Akta er för Henrik en helt opassande jurist för en organisation där man vill ha skydd . Och acceptera aldrig Linnea Engelmark som inneboende. Är så besviken chockad och skall försöka stämma hyresgästföreningen för den skada de orsakat mig baserat på en bedragare. Har trott dom hjälper oss med hyreskontrakt . Nej fel ingen medling ingen fakta utan hot och nu ska vi upp i rätten. Akta er och varning. Jag har litat på Hgf men vet nu att det är 30 års avgifter rakt ner i soporna. Det behövs en ny organisation. Samt samarbetar Hgf med hyresvärdar.

20. september 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Dörrknacking och blir arg när man tackar nej

Dörrknacking och blir nästan arg när man tackar nej. Sa att jag ville ta min tid och kolla upp det på nätet, varpå jag blir dumförlarad för att all info tydligen inte finns där och han är mycket bättre.
Gömmer dom undan info i så fall? Tydligen kunde jag inte läsa det finstilta på försäkringen om jag inte gick via honom.
Kommer aldrig öppna dörren för er igen.

2. maj 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Jag gick ut nu helt värdelöst gör…

Jag gick ut nu helt värdelöst gör ingenting vill bara ha pengar 💰 Hyresgästföreningen ni har glömt vad anledningen ni skapa organisationen
Ni pratar om rabatter på bio och reser nu får ni lägga av 🤬🤬🤬

30. april 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Bedrövligt dålig organisation ...

Bedrövligt dålig organisation när hyrorna skenat iväg på eget område i kommunalt boende med över 1000:- på ett år där inga andra höjningar hunnit med detta som löner, pensioner mm.Så vilket syfte har då hyresgästföreningen. Det är ju bara ett rent skämt.

26. marts 2024

Var tidigare medlem

Var tidigare medlem. Gick ur av en anledning. Anser inte att de gör tillräckligt, med tanke på hur mycket pengar de får in från medlemmarna. Vad går pengarna till egentligen? Höga löner?
Hade besök av dem förra året. De ville rekrytera mig igen. Sa nej, och blev bemött hotfullt av Hyresgästföreningens företrädare, i min dörröppning. Han skulle se till att min hyra blev högre än övrigas. Vilka maffiametoder, rent av kriminellt. Tänker inte sponsra dem någonsin mer. Passa er för dem!

11. juli 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Sökte hjälp när hyresvärden ville höja…

Sökte hjälp när hyresvärden ville höja hyran med 38%, många vänder fram och tillbaka... Får till slut ett kort svar "hyresvärden får göra så". Inte så förtroende ingivande men blir ju bara att gå på detta. Men skulle inte bli förvånad om de egentligen står på hyresvärdarna sida i bakgrunden.

Speciellt med de allmänt höga hyror som de "förhandlar" fram

1. marts 2024

Obehagligt

Under kort tid har två olika personer ifrån HRF knackat dörr hemma hos mig och försökt (pitcha) sig själva i hopp om mina pengar. När jag vänligt avböjt blev jag under både tillfällen bemöt med en oacceptabel attityd. De dumförklarar, sätter foten framför dörren, tar inte nej som svar. En av dem fick även tag på mitt mobilnummer och började ringa ivrigt i hopp om medlemskap. Påträngande och rent av obehagligt. Vad är det för pack de bedriver undrar jag? Riktigt vidrigt rent ut sagt.
0,1/10 i betyg och ett livslångt förakt ifrån mig. Håll. Er. Borta.
Tack!

15. februar 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Hyresföreningen gör inte sitt jobb och…

Hyresgästföreningen gör inte sitt jobb och förhandlar för oss 2 miljoner hyresbostäder = flera miljoner vuxna+barn. Det är skandal att de godkänner vansinniga hyreshöjningar i två år i rad, nu senast på över 5,3%. Det är oansvarigt, driver upp inflationen och djupt orättvist. Ingen pensionär eller löntagare har fått en lönehöjning på 5%, inte heller har de som äger sin hyresbostad haft kostnadsökningar på ca10% över två år. Ni borde skämmas och förhandla om årets hyror! Ni borde sänka dem eftersom både inflationen och energipriserna sjunkit rejält! Detta är skandal att ni inte gör ett bättre jobb! Gör om och gör rätt för miljoner människor i Sverige.

16. februar 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

En rekryterare ringde på och var…

En rekryterare ringde på och var oerhört otrevlig när jag sa att jag ville avvakta och läsa på innan jag gick med. Han blev nästan hotfull och sa att jag inte visste mitt egna bästa. Obehagligt och knappast ett bra sätt att rekrytera medlemmar.

14. februar 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Hyresgästföreningen stoppade Dubbelhöjning

Hyresgästföreningen stoppade Heimstaden, Wilhelm, Trianon och Victoriahem här i Malmö från att höja hyran en andra gång i Juli. Vi som var medlemmar fick bra info som gjorde att vi kunde fortsätta betala vår gamla hyra. När hyresgästföreningen sedan hotade gå till hyresnämnden backade företagen. Mycket bra!

8. februar 2024

automatiskt medlemsskap?

Försökte hitta någonsomhelst info om detta online men fanns ingenting - tydligen om man går med i vissa bostadsköer så blir man automatiskt medlem i Hyresgästföreningen?? Fick en avi plötsligt från dem och när jag ringde upp påstod dem att jag hade skrivit in mig hos dem i december, samma datum som jag hade gått med i ett par bostadsköer - mycket märkligt.

16. januar 2024

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Dette er Trustpilot

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.