Se, hvad kunderne siger
Van Mathias Faes kreeg ik van in het begin een deftige uitleg Geen vraag was teveel ,of het nu persoonlijk , via telefoon of e-mail was Steeds werd er geantwoord en was hij vriendelijk en belee... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Om hypotheek.winkel - Leuven-Wilsele
Skrevet af virksomheden
Hoe doen wij dat?
Bij hypotheek.winkel loodsen we je als goede coach door het brede aanbod aan hypothecaire leningen en bekijken we al jouw mogelijkheden nadat we eerst helemaal jouw situatie, jouw specifieke project en wensen in kaart hebben gebracht door aandachtig naar je te luisteren.
Zo vergelijken we transparant prijzen, gemak, voorwaarden en producten. We helpen je daaruit te kiezen en geven uitleg over de gevolgen van elke keuze. Want de beste hypothecaire lening bestaat niet uitsluitend uit de beste rentevoet, maar wel uit het beste totaalpakket op jouw maat.
Interessant voor jou?
Onder onze begeleiding hoef je dus vooral niet zelf de omslachtige en vervelende procedures van meerder bankbezoeken te doorlopen. Want onze hypotheek.expert begeleidt je doorheen dat complexe overzicht, vergelijkt en stelt je één of meerdere kredietverleners voor die het beste bij jouw profiel en bij je project passen, evenals met je verwachtingen en doelen.
Bovendien zijn wij niet verbonden aan kredietverstrekkers en dienen we uitsluitende de belangen van onze klant, jouw belangen dus. Daarom ben je er bij ons zeker van dat je de beste deal krijgt.
En dat is niet alles…
Daarenboven staan we aan je zijde doorheen elke fase van de aankoop van een woning.We adviseren je over het uitbrengen van een bod, het tekenen van het compromis, over milieuvriendelijk renoveren tot en met de dag dat jij bij de notaris alles zal afronden. Ook op de lange termijn zit je goed bij ons, want we blijven je dossier pro-actief opvolgen.
Voor hulp bij het vinden én afsluiten van de best passende lening, ben je dus bij ons aan het goede adres.
Kontaktoplysninger
Kolonel Begaultlaan 75, 3012, Leuven, Belgien
- 0477 42 41 22
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 68 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Vlot en goed geadviseerd
Ik kon online eenvoudig en snel een afspraak boeken. De communicatie met de expert verliep heel vlot. Alle opties voor de lening werden goed besproken. Wel één verplichting vergeten te melden namelijk het openen van een zichtrekening bij een andere bank dan de mijne. Dat kon echter gemakkelijk en kosteloos gebeuren. De verdere papierhandel werd goed opgevolgd.
Milan heeft ons goed begeleid
Milan heeft ons goed begeleid! Alles is snel afgehandeld en heeft ons goed ondersteund! Echte aanrader!
heel goed advies
Willem heeft ons heel goed advies gegeven en heeft ons geholpen om de beste oplossing voor onze situatie te vinden. Hartelijk dank!
Heeft ons geholpen in al onze vragen en…
Heeft ons geholpen in al onze vragen en heel goed begeleid in het proces van een lening vinden en hoe alles in goede banen begeleid.
Ons goed op de hoogte gehouden over alles.
Ze regelen alles en zorgen voor de…
Ze regelen alles en zorgen voor de goedkoopste lening
Hypothecaire lening
Van Mathias Faes kreeg ik van in het begin een deftige uitleg
Geen vraag was teveel ,of het nu persoonlijk , via telefoon of e-mail was
Steeds werd er geantwoord en was hij vriendelijk en beleefd
Alles werd voor mij geregeld en het verliep allemaal heel vlot
Van bij het eerste gesprek tot bij de Notaris werd alles duidelijk gecommuniceerd
We kregen alle aanbiedingen van alle…
We kregen alle aanbiedingen van alle banken. Aangezien we, door onze werkuren, weinig flexibel waren, zorgde dit er toch voor dat we alle banken konden vergelijken!
Mathias heeft heel het process so…
Mathias heeft heel het process so gemakkelijk en aangenaam gemmakt. Geen stress in wat normaal gezien wel een stressy situatie is. Mijn lening was ook ingewikkeld en hij heeft zo goed alles in orde gebracht. Ik heb zijn naam gegeven aan iedeeen die ik ken die gaat binnenkort een huis kopen!
De efficiëntie in het vergelijken van…
De efficiëntie in het vergelijken van de verschillende banken is onmogelijk te evenaren op je eentje.
De juistheid van de cijfers en de duidelijke, vriendelijke communicatie wekken van bij het eerste contact een groot vertrouwen.
Top notch service
There was a kind of personal touch to the service and very open discussion that covered all we need to know.
Great! Nice experience working with Milan.I definitely recommend .
I would like to say thank to Milan.He helped us from start to finish very good explanation ,smooth communication.He give me all information as much i needed . Great! Nice experience working with him.Definitely recommend .
We hadden al een aantal banken bezocht…
We hadden al een aantal banken bezocht en kregen telkens hetzelfde te horen: "Neen, dat gaat niet!"
We zijn dan op aanraadde van vrienden eens langsgegaan bij de hypotheekwinkel aan de Vaart in Leuven en daar ging het wel! Het inplannen van een afspraak ging vlot, de bespreking van onze plannen verliep vlekkeloos en we kregen heel veel en duidelijke informatie van Milan. We vertellen tegen iedereen dat een woning wil aankopen over onze goede ervaring bij de hypotheekwinkel! Wij zijn super content :)
Ik had een heel positief gevoel na de…
Ik had een heel positief gevoel na de eerste afspraak. Er werd genoeg tijd genomen voor uitleg, al mijn vragen werden beantwoord. En telkens met een tas koffie. 😁
Goede begeleiding
We werden goed geholpen en doorheen heel het proces begeleid. Alles werd helder uitgelegd
Mathias faes super gedienstig
Mathias faes heeft ons onwijselijk goed geholpen. Suuuuuper vriendelijk, gedienstelijk. Kheb hem zelfs al doorgegeven aan vrienden.
Læs mere om andre typer anmeldelser.