Ik ben veel dankbaar voor alles wat hebben zij voor ons gedaan.Alles was op tijd ,juist,corekt, behulpzaam en vriendelijke mensen. Zij zijn altijd berijdbaar en alle vragen beantwoorden en zoeken ju... Se mere

Se, hvad kunderne siger
Ik en mijn man zijn wij enorm tevreden met hypotheekvoordeel. Als Christine niet er was misschien hadden wij de hypotheek lening niet kunnen krijgen. Zij is vriendelijke, geduldig en professioneel. H... Se mere
Omdat je altijd wordt geholpen, op een vriendelijke en correcte manier.
Virksomhedsoplysninger
Om hypotheekvoordeel.be
Skrevet af virksomheden
Welkom bij Hypotheevoordeel
All-in Lening
Met 30 jaar ervaring in de markt van hypothecaire leningen heeft ons team alles in huis om voor jou het voordeligste tarief van de markt te vinden. Ontstaan uit het succesverhaal van Leencentrale Leemans heeft de tweede generatie van dit familiebedrijf besloten om een shop in de shop te bouwen en onze hypothecaire kennis in een nieuw en duidelijker kleedje te stoppen.
Ons team bij Hypotheekvoordeel.be staat klaar om voor jou de voordeligste oplossing te vinden in het aanbod van de vele kredietgevers en banken waarmee we al 30 jaar samenwerken. Gezien onze jaren ervaring zijn we bij de meeste maatschappijen trouwens A-makelaar en hebben we ook snel ons antwoord.
✅ Deskundig advies
- 03 346 0 346
- info@hypotheekvoordeel.be
- hypotheekvoordeel.be
Vriendenlijke en goeie service
Omdat je altijd wordt geholpen
Omdat je altijd wordt geholpen, op een vriendelijke en correcte
manier.
Het was een zeer aangename ervaring
Het was een zeer aangename ervaring. Jullie waren heel vriendelijk en echt heel erg behulpzaam. Ik ben echt enorm goed geholpen op elk vlak. Want jullie hebben echt jullie uiterste best gedaan om mij zo goed mogelijk te helpen. Ik heb ervaren dat jullie echt professioneel zijn in wat jullie doen. Carine u bent echt 1 uit de duizend en dat meen ik van harte. Ik wil graag elk lid van uw team bedanken. Jullie zijn allemaal echt goed in wat jullie doen en elk van u is zeer behulpzaam geweest. Dankjulliewel jullie hebben mijn droom waargemaakt voor mij.
Christine heeft haar uiterste best…
Christine heeft haar uiterste best gedaan om mij te helpen met de aankoop van mijn eerste woning, zelfs nu kan ik nog altijd terecht bij haar met vragen.
Top!
Openheid tot luisteren en voorstellen…
Openheid tot luisteren en voorstellen geven naar mogelijkheden die een oplossing geven naar de aanvrager. Gesprekken en afwerken van het dossier steeds TO THE POINT. Zeer positieve ervaring.
Heel vriendelijk en behulpzaam…
Heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Heel goede uitleg betreft het overbruggingskrediet.
Heel tevreden
Ik ben heel goed geholpen geweest met een deftige uitleg. Heel vriendelijke mensen en bij vragen kun je er altijd terecht. Zeer tevreden dat ik bij jullie mijn lening heb gedaan.
Top!
Heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Uitstekende uitleg. Al 2de keer voor hypotheekvoordeel gekozen en geen spijt van. Al aan paar mensen aangeraden.
Top!
Heeft ons familie goed geholpen met ons…
Heeft ons familie goed geholpen met ons nieuwe woning aankoop dat het mogelijk was top service heel tevreden
Snel antwoord
Snel antwoord
Zeer vriendelijk en behulpzaam
Gemakkelijke toenadering
Zij helpen je zo veel mogelijk en staan met beide voeten op de grond, geen dikke nekken gedoe
Zij helpen je zo veel mogelijk, dus
Ze hebben mij heel veel geholpen met de…
Ze hebben mij heel veel geholpen met de aanvraag van mijn hypotheek ik ben erg dankbaar voor
Ik en mijn man zijn wij erg tevreden…
Hartelijk bedankt Christine met uw team.
Zeer vriendelijke mensen
Zeer vriendelijke mensen, zeer behulpzaam wij zijn geholpen door Carin. Ze heeft jaren ervaring.
Fam. Goossens-simons
Zeer hulpvol
Deze bedrijf heeft alles maar alles…
Deze bedrijf heeft alles maar alles gedaan voor ons,om ons te helpen en het is gelukt!Ik raad aan iedereen!Bedankt an all-time!M.v.g
Hypotheek en samenvoeging
Gezien onze leeftijd toch alles klaar gekregen. Met dank aan Christine. Snelle en correcte opvolging en uitvoering . 👍🏼👍🏼
Ik ben veel dankbaar voor alles!
Zij zijn altijd berijdbaar en alle vragen beantwoorden en zoeken juiste weg voor naar ons te helpen.
Hartelijk bedankt!
Læs mere om andre typer anmeldelser.