1. Webdesigner

Webbureau i Esbjerg der udvikler websites og webshops til små og mellemstore virksomheder. Vi har arbejdet med webudvikling og onlinemarkedsføring siden 2013. Få en komplet løsning i WordPress og f.eks. WooCommerce, som du selv kan arbejde videre med og undgå de dyre løbende omkostninger.

4,4

Hype Media hjælper hele vejen

Hype Medias medarbejder kan tale et sprog vi forstår, når vi har haft udfordringer med teknik. Meget tålmodig medarbejder, som altid har været forstående og blevet i telefonen til opgaven er helt færdig. De vender altid tilbage, indenfor den oplyste tid.

31. oktober 2024

God til at forstå behov og ønsker

God til at forstå behov og ønsker. Mine formuleringer af dem ikke er så professionelle, men det bliver resultatet 100 %.
Tidsforbruget er særdeles rimeligt, det samme gælder minutprisen. Alt i alt er jeg en tryg og tilfreds kunde der giver Hype Media de allerbedste anbefalinger.

31. maj 2024

Enkel og ligefrem kommunikation

Enkel og ligefrem kommunikation - gør det nemt at tale om og forstå tekniske ting. HypeMedia arbejder både struktureret og kreativt. Er hurtige (og dermed billige) til at gå fra ideer og muligheder til beslutninger og handling. Min favorit-samarbejdsparter til Woocommerce og relaterede opgaver...

7. maj 2024

Fantastisk samarbejdspartner med stor viden og knowhow

Samarbejdet med Anders fra Hype Media har været helt gennemført, vi har følt os i gode hænder, og med ekspert support ved siden af.

Deadlines, ønsker og muligheder har ikke kun været overholdt men også med den bedste vejledning. Selv efter launch af nyt site har vi fået fantastisk support.

Vil klart anbefale HypeMedia, og skal vi til endnu et nyt site, vil Anders være en foretrukken samarbejdspartner.

/Eva

5. januar 2022

Fra mindre hjemmeside til international webshop.

Hos WoodUpp er vi sindssygt glade for samarbejdet med Anders. Han har været en dygtig og loyal partner gennem flere år.

Anders' arbejde har været medvirkende til, at vi er gået fra at være en mindre webshop i Danmark, til at have udrullet vores koncept til (stort set) hele Europa og USA.

Hype Media er først og fremmest super dygtige, ærlige, og til at stole på. Opgaverne bliver løst til bravour og til aftalt tid.

Sagt med andre ord: Jeg kan klart anbefale HypeMedia, da de er en ærlig og troværdig samarbejdspartner.

// Troels Johansson, Partner og marketingchef i WoodUpp.

29. april 2021

Suveræn web-master og kreatør af hjemmeside

Jeg har brugt Anders Jytzler fra Hype-media til at lave indtil flere hjemmesider. Jeg må fremhæve lækre designs, upåklageligt godt og behageligt samarbejde om dette og diverse korrektioner. Anders Jytzler er utrolig professionel. han fanger hurtigt, hvad man gerne vil. Han er kvik med rettelserne og opgaveflow. Prisniveau for arbejdet er samtidig meget rimeligt. Han kan desuden mange andre ting end hjemmeside-produktion. som multimedie-designer er han rigtig godt funderet på mange tekniske områder. Jeg kan varmt anbefale Anders Jytzler, Hype-media.

27. maj 2015