Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Måske Danmarks hyggeligste forretning med brætspil og puslespil. Der er i hvert fald nok at vælge imellem :-)
Arnbjerg Høje 33, 8800, Viborg, Danmark

Besvarelse fra Hyggeonkel
Når man har bestilt varen, bliver de pakket hurtigt og afsendt så man har dem næste dag.
Super god service.

Besvarelse fra Hyggeonkel
Mange flotte puslespil at vælge imellem. Hurtig levering. Har kun godt at sige

Alting går hurtigt når handler med hyggeonkel. 3 dage og jeg havde pakken
Tak fra IngeLise

Besvarelse fra Hyggeonkel
Der er altid et kæmpe udvalg af spil og puzzlespil. Købte to puzzlespil hvor man ikke ved hvad man skal bygge da man f.eks skal bygge det som mågen ser. Er virkelig spændt på at begynde. Har købt der før og det er nemt og hurtigt og en hjemmeside der er overskuelig. Hvis jeg lige skal komme med et lille minus så var det at pakken først blev sendt efter 3 dage og så gik der yderligere 2 dage før den ankom

Besvarelse fra Hyggeonkel
Altid lynhurtig levering. Dag til dag.
Varer perfekt! Engang fik vi et puslespil hvor der manglede en brik. Fik straks sendt et nyt uden beregning. Fin service. Har handlet her i flere år.

Besvarelse fra Hyggeonkel
Super hurtig og effektiv, fra køb til varen var hos mig. Og rigtig fin information om hvornår varen var undervejs. Og gode priser.

Besvarelse fra Hyggeonkel
Fornuftige priser, hurtig levering, godt emballeret.

Besvarelse fra Hyggeonkel
Stort og godt udvalg - også af ældre spil, som man ikke umiddelbart kan finde andre steder, og hurtig levering.
Lad jer ikke skræmme af navnet, det er faktisk en hyggelig spilbutik.

Besvarelse fra Hyggeonkel
Jeg ledte efter sorteringsbakker til puslespil, og fandt det, som passer bedst til mig: nemlig Heye, hvor papbakkerne har forskellige farver og kan sættes indeni hinanden og derfor fylder mindst muligt. I var det eneste danske firma, jeg fandt, som forhandler disse, så jeg er meget glad og tilfreds! Pakken kom hurtigt frem, så 5 stjerner herfra! :)

Besvarelse fra Hyggeonkel
Fin pris. Hurtig levering. Ingen problemer.

Besvarelse fra Hyggeonkel
Det største udvalg af wasgij jeg kunne finde på nettet i Danmark, og konkurrencedygtige priser, men det bedste var den meget hurtige ekspedition, så 2 dage efter bestilling havde jeg 5 nye puslespil at fornøje mig med. Vil helt sikkert handle der igen.

Besvarelse fra Hyggeonkel
Jeg havde købt et puslespil i sommers, og det skulle så lægges her i januar. jeg opdager så at der er dobbelt af 4 brikker og der var 4 brikker der slet ikke hørte til puslespillet, og derudover så manglede der 1 brik. det var tydeligt at det var gået galt i produktionen af det. jeg kontaktede hyggeonkel og fluks så sendte han nye brikker så jeg kunne blive færdig med det. super god servis og kontakt.

Besvarelse fra Hyggeonkel
Det er et super godt sted at handle. Altid hurtig levering og virkelig god kvalitet på puslespil har købt mange og er altid meget tilfreds. Kan kun anbefale dem.