HVIID ITR Anmeldelser

1. Elektronik og teknologi

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Vi udvikler fortrinsvist web-løsninger, herunder bl.a. Wordpress og Prestashop, men også andet indenfor PHP, JavaScript, CSS m.v.

Middel

1 anmeldelse

3,7

Vi udfører kontroller af anmeldelser

HVIID IT-Teknisk Rådgivning…

HVIID IT-Teknisk Rådgivning v/Christoffer Hviid Poulsen har opsat og udviklet 3 websites for mig. Det drejer sig om "it-assistance.nu", "jts-multiservice.dk" samt "internetschool4u.com". Sidstnævnte er en kompliceret sag. Kort formuleret, så er pointen, at kunder skal have begrænset/fuld adgang til de undervisningsvideoer der ligger på sitet, ved at tegne et Basis- eller Premium-abonnement. Jeg kan umuligt have været en nem kunde, da jeg løbende er kommet med utallige forslag, rettelser og tilføjelser, som jeg ønskede implementeret på mine sites. Men Christoffer har altid været venlig og positiv omkring og jeg har aldrig hørt ham sige: "Nej, det kan jeg ikke lave...", Han har altid bare arbejdet videre med tingene og først stoppet indtil jeg gav udtryk for, at nu var jeg 100 procent tilfreds med det han havde lavet. Og så er der noget andet: Han er bund ærlig og reel. Jeg kan ikke tro andet end at han må have brugt ekstra tid på at udvikle mine websites i ny og næ, som sagt fordi jeg løbende har haft mange ideer, tilføjelser og rettelser, som jeg ønskede implementeret på mine sites. Jeg tror han har været meget venlig når det kommer til hvad jeg skulle betale. I hvert fald bund hæderlig. Vi har hele tiden kørt i dagsværk (svarende til 8 timers arbejde), og han har altid sagt til mig når vi nærmede os et dagsværk. På den måde har jeg hele tiden kunne kontrollere prisen/regningerne, så jeg ikke risikererede ubehagelige overraskelser så at sige... Det har givet mig løbende kontrol i forhold til det økonomiske aspekt og dermed fuld tryghed. Det er helt sikkert at jeg vil have fat i ham igen, når jeg på et tidspunkt går i luften med "internetschool4u.com". Jeg håber, jeg kan få fat i ham til den tid... MVH Jacob Thorning-Schmidt

19. november 2018